Перейти до змісту

Морський салат


AlexandrK

Рекомендовані повідомлення

Поділюся з вами цікавим та, як на мене, корисним рецептом одного салату. Виходить не дешевим однак багатим на корисні та поживні речовини, а також смачним. Для приготування необхідно наступні інгридієнти: пекінська капуста приблизно 200гр, готова морська капуста (можна заправлену зі всякими прянощями, а можна і без - кому як подобається; я брав заправлену морквою) приблизно 200гр., креветки, мідії в однаковій кількості - приблизно по 200-300гр., заправлена французька гірчиця в пачці (верес, або торчин), пів лайму, або звичайного лимону, а також оливкова олія та сіль.

А тепер сам рецепт приготування. Особливих кулінарних навиків не потребується, лише трішки фантазії. Отож, беремо шинкуємо пекінську капусту, розкладаємо на тарілку, та поливаєом в невеликій кількості оливковою олією, трішки солимо та збризкуємо соком лайму. Видушуємо французьку гірчицю (десь пів пачки), викладаємо морську капусту, знову видушуємо решту пачки гірчиці та поливаємо оливковою олією та збризкуємо лаймом. Зверху викладаємо спочатку мідії та потім креветки. Знову трішки олії та салат готово. Нагадую, що не варто лити багато лайму (лимону)та олії, оскільки поливати потрібно кожен шар. Далі буде...

post-4744-0-26284700-1303058503_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ех... Салат чудовий, але ж у скільки ₴ вам обійшлась така "порція" салату як на фотографії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купував все в ТАМ-ТАМі. На таку порцію витратив десь близько 70-80грн. Хоча може хто знає дешевші магазини з морепродуктами, буде думаю значно дешевше.

P.S.: Я не рахую тієї порції креветок та мідій, що з"їла дружина, поки я готував. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...