Перейти до змісту

Даірасти з Харцизька

jeeper

Рекомендовані повідомлення

Ось надибав в мережі. Вроді свіже http://roadcontrol.org.ua/node/960

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свіже (9 квітня), ще даже Могільов нічого не від3,14здівся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную Волинських даірастів так само виявляти. Якщо попадуться звичайно :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось надибав в мережі. Вроді свіже http://roadcontrol.org.ua/node/960

мда.... страшно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недбайливим співробітникам не місце в міліції

Керівництво ГУМВС України в Донецькій області приносить свої вибачення жителям області за нетактовні дії співробітника ДАІ м. Харцизська, які мали місце 09.04.2011 року.

Капітан Петренко С.П. зупинив автомобіль „CHERY” під управлінням громадянина М. і при перевірці документів поводився некоректно, грубо виражався на адресу автовласника нецензурною лайкою.

За результатами службового розслідування, проведеного ГУМВС України в Донецькій області за фактом даного інциденту, відносно співробітника ДАІ ухвалено однозначне рішення про звільнення його з органів внутрішніх справ. Крім того, звільнений з посади начальник ДАІ м. Харцизська, до суворої дисциплінарної відповідальності притягнуто 5 керівників обласного Управління ДАІ.

Керівництво обласної міліції і надалі триматиме жорсткий курс на очищення своїх лав від недбайливих співробітників, негативні вчинки яких плямують авторитет багатьох тисяч чесних і добросовісних працівників міліції, що напружено працюють для зміцнення правопорядку і законності в регіоні.

ВЗГ ГУМВС України в Донецькій області

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто кабздець....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я то думаю чого ж це місцеві фараони так зашуршали, як мурахи, місто просто кишіло ними, принаймні останні дні, відать пістонів вставили усім :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оперативно зреагували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто кабздець....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Боянчег, але улибнуло... :lol:

Згадую тиждень назад себе і даї за м.Рівне, він також довго мене просив вийти з машини щоб показати візірЬ ПРИКРУЧЕНИЙ до панелі пасата Б6 САМОРІЗАМИ(вандали)!!! Я таки зголосився... потім ще хв 5 просив сісти в машину до них.... А потім ...попередив(о диво дивное) та побажав щасливої дороги...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...