Перейти до змісту

Продам PCI-WIFI адаптери

Рекомендовані повідомлення

Продам мережеві PCI-WIFI адаптери:

1. Canyon CN-WF511 - 75 грн.

2. D-Link DWA-520 - 150 грн.

Повна комплектація, майже не використовувались.

ICQ 126374000

mob. 0503789867

Ігор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

D-Link DWA-520 - 120 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

під сокет 462 вона підходить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:blink: а сокет тут до чого?

Під роз'єм PCI підходить ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В чому різниця між адаптерами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подходит в принципе, если поработав паяльником вместо проца заплавить мережеві PCI-WIFI адаптери :smile-zachot:

а потом забить гвоздок "соточку" и загнуть шоб не выскочил :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подходит в принципе, если поработав паяльником вместо проца заплавить мережеві PCI-WIFI адаптери :smile-zachot:

а потом забить гвоздок "соточку" и загнуть шоб не выскочил :friday:

Може чоловік мав на увазі материнку з сокет 462, а на них всіх полюбому є PCI, значить підходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В чому різниця між адаптерами?

Різниця у виробниках: один так собі, а другий більш про себе заявив у виробництві устаткування для мереж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну PCI слот ще досі є в більшості материнських плат :) (навіть з підтримкою процесорів під socket 462 :) ) - відкрий кришку корпуса якщо там є білі слоти (більшість виробників їх робить білого кольору)- значить все ок.В атачі фото з слотом

post-9-0-67410700-1303064935_thumb.jpg

Різниця і в виробникові і в чіпсеті на якому виготовлені. D-Link може працювати на будь-якій операційній системі а під деякими виступати навіть виступати як повноцінна точка доступу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Canyon CN-WF511 працює в windows7(64)/linux?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Canyon CN-WF511 працює в windows7(64)/linux?

Під Linux думаю траблів бути не повинно, з 7-кою 32 - пробував - працює, за 64-бітну сказати точно не можу (на даний момент під рукою встановленої немає, ну і спеціально ставити не буду) - в любому випадку даю 3-7 днів манібек. Якщо є необхідність - можеш взяти перевірити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да я мав на увазі чи під таку старечу (сокет 462) вона піде. Я в тих точках доступах не сильно шарю, а тут постало таке питання. Є вдома комп і інет (оптоволокно), беру ноута і треба зробити шоб був вай-фай. Якщо візьму цей делінк поставлю, так шось получиться? Ну і чи можна буде взяти поставити і потім відзвонитися чи нормально чи нє.(гроші звісно заплатвши))) Чи якось по-іншому треба це все діло зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо я правильно зрозумів, - то ти хочеш вставити карточку в стаціонарний комп, до якого підключене оптоволокно (вита пара), і щоб він роздавав тобі інет для ноутбука ? - Якщо так - все буде працювати, діло тільки налаштувань.

Так, ти можеш заплатити гроші, - взяти карточку, попробувати налаштувати, якщо все гуд - дзвониш кажеш що все гуд (або не дзвониш більше 5-и днів), якщо не підійшла, - дзвониш кажеш, - що не підійшла приносиш карточку назад - я тобі віддаю гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли сьогодні мона забрати, а то не можу дозвонитись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...