Перейти до змісту

Шукаю хорошого спеціаліста по газонах

bodiaMan

Рекомендовані повідомлення

Добрий день шановні!!!

Можливо у когось є знайомий хто займається ландшафтним дизайном, або просто толковий чоловік (жінка) в питаннях засіяння газону, та підготовки перед засіянням газону.

:0011:

мій телефон 0505336080

дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось ТУТ можеш почитати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось ТУТ можеш почитати.

Дякую, дуже цікава інфа)

:smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хороший майстер по ландшафтному дизайну. бачив його роботу. гарно робить. дзвоніть 066 083 08 73 Валєра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я собі сам робив газон. 4 дні готував основу. Найголовніше- то вивести рівень землі та зробити катком трамбовку твердістю як асфальт!!! Тоді дати прорости всім рослинкам і їх знищити раундапом. Потім треба все виграбати і видерти, "позамітати" щоб був рівний і чистий "стіл". А тоді провести грабельками легкі боріздочки у всіх напрямках і засіяти траву. Ще раз грабельками проутюжити, щоб насіння попало в грунт на глибину 0.5 см. і полити дощиком. днів через 4-5 -будуть перші росточки.. за 10 днів - легкий пушок.. коли доросте до 10 см, треба скосити верхушки але обережно щоб косилка не повиривала корінці. почнеться кущування трави. а далі косити треба по мірі росту. як правило, кожних 10 днів. Все.))) так 200 років. правда підживлювати , виграбувати суху траву, боротися з кротами, засівсати пролисиниЮ поливати - то теж треба робити.. Дивіться щоб собака поменше гадила, бо сеча палить траву...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ого дякую))) дуже :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аналогічно методу описаному вище постом, сіяв траву на газоні власноручно. Все гарно росте. Так що не варто цього боятись і сміливо пробувати самому. Найважче для мене було розрахувати насіння та метод засівання. Але то прийде з часом, головне рівномірно засіяти і потім не позгрібати грабельками все в купу. Треба загрібати вздовж, поперед і по діагоналі. І гребсти легенько. Також важливо відразу зробити рівну подушку, щоб галявина була рівна як стіл. Правда я спочатку сіяв, а тоді вже все трамбував, методом як засіваються буряки. Все гарно проросло.

Удачі в нелегкому на перший погляд та легкому в реальності ділі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...