Перейти до змісту

Шукаю хорошого спеціаліста по газонах

bodiaMan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Добрий день шановні!!!

Можливо у когось є знайомий хто займається ландшафтним дизайном, або просто толковий чоловік (жінка) в питаннях засіяння газону, та підготовки перед засіянням газону.

:0011:

мій телефон 0505336080

дякую.

Опубліковано

хороший майстер по ландшафтному дизайну. бачив його роботу. гарно робить. дзвоніть 066 083 08 73 Валєра.

Опубліковано

я собі сам робив газон. 4 дні готував основу. Найголовніше- то вивести рівень землі та зробити катком трамбовку твердістю як асфальт!!! Тоді дати прорости всім рослинкам і їх знищити раундапом. Потім треба все виграбати і видерти, "позамітати" щоб був рівний і чистий "стіл". А тоді провести грабельками легкі боріздочки у всіх напрямках і засіяти траву. Ще раз грабельками проутюжити, щоб насіння попало в грунт на глибину 0.5 см. і полити дощиком. днів через 4-5 -будуть перші росточки.. за 10 днів - легкий пушок.. коли доросте до 10 см, треба скосити верхушки але обережно щоб косилка не повиривала корінці. почнеться кущування трави. а далі косити треба по мірі росту. як правило, кожних 10 днів. Все.))) так 200 років. правда підживлювати , виграбувати суху траву, боротися з кротами, засівсати пролисиниЮ поливати - то теж треба робити.. Дивіться щоб собака поменше гадила, бо сеча палить траву...

Опубліковано

Аналогічно методу описаному вище постом, сіяв траву на газоні власноручно. Все гарно росте. Так що не варто цього боятись і сміливо пробувати самому. Найважче для мене було розрахувати насіння та метод засівання. Але то прийде з часом, головне рівномірно засіяти і потім не позгрібати грабельками все в купу. Треба загрібати вздовж, поперед і по діагоналі. І гребсти легенько. Також важливо відразу зробити рівну подушку, щоб галявина була рівна як стіл. Правда я спочатку сіяв, а тоді вже все трамбував, методом як засіваються буряки. Все гарно проросло.

Удачі в нелегкому на перший погляд та легкому в реальності ділі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...