Перейти до змісту

Яка швидкiсть мобiльного iнтернету Київстар?

Рекомендовані повідомлення

Цікавить таке питання: яка швидкість мобільного інтернету на Київстарі при загрузці файлів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо маєш бажання можеш підійти на Дубнівську 12, в центр обслуговування і спробувати сам!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо маєш бажання можеш підійти на Дубнівську 12, в центр обслуговування і спробувати сам!

сам хоч зрозумів що написав?

Якби мені потрібна булаб офіційна їх 'лапша' я б зателефонував за сервісним номером, чи зайшоб би на офсайт, ця туфта мені непотрібна.

Якщо не поняв про що мова то краще помовч.

Розтлумачу більш детально для тих хто на бронепоїзді, цікавить реальна швидкість в тих хто користується.

Приклад на скріншоті.

post-11163-0-11722100-1301151034_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю більше 50 кБ\с не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю більше 50 кБ\с не буде.

більше 50 наскільки я знаю тільки ютел дає.

Потрібно реальна швидкість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Utel один має ліцензію на 3 ж.Серед тих , хто продає сімкарти з номером без контракту.

А швидкість може відрізнятись в різних місцях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dieselsmart , для особливо обдарованих, в офісі Київстар на Дубнівській стоїть ноутбук з підключеним інтернетом через телефон і ти можеш протестувати швидкість самостійно не слухаючи того, що тобі наобіцяють консультанти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dieselsmart , для особливо обдарованих, в офісі Київстар на Дубнівській стоїть ноутбук з підключеним інтернетом через телефон і ти можеш протестувати швидкість самостійно не слухаючи того, що тобі наобіцяють консультанти

Якi ж бувають тяжкi люди, для тих хто на бронепоїзді з непробивною бронею повторюю ще раз, питання було не в тому де я можу протестувати швидкість, я питаюсь у тих хто цим користується щоб підказали.

Р.s. Я знаю де це можна зробити, справа в тому що нема часу кілька годин витрачати на це в робочий день, тай дорога недешева.

Р.р.s прохання писати по суті питання.(бронепоїзди наче вже закінчились)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якi ж бувають тяжкi люди, для тих хто на бронепоїзді з непробивною бронею повторюю ще раз, питання було не в тому де я можу протестувати швидкість, я питаюсь у тих хто цим користується щоб підказали.

Р.s. Я знаю де це можна зробити, справа в тому що нема часу кілька годин витрачати на це в робочий день, тай дорога недешева.

Р.р.s прохання писати по суті питання.(бронепоїзди наче вже закінчились)

Послухай бронебойний ти наш, тобі люди хочуть пояснити, що краще на власні очі все побачити і потестити ніж послухати як там в когось щось працює! <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для бронебойних ще раз повторю(сподiваюсь уже в останне) я написав чiтко питання, добавив скрiн з телефона де це шукати, сподiваюсь на допомогу.

Р.s для бронепоїздів ще раз напишу, не потрібно писати не по темі, не флудіть, не показуйте свою некомпетентність. Якщо нема що сказати по темі, краще нічого не пишіть.

Р.р.s сподіваюсь найдуться люди які зможуть допомогти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо тут ще скажеш "діагноз на ліцо" :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слухай, особливо обдарований - можу тебе завезти в приміщення Сведбанку, що у тому ж будинку тільки ближче до Білого Дому - там не те що швидккість на моєму київстарівському модемі не можна виміряти - там сигнал взагалі пропадає коли відійдеш від вікна більше ніж на 10 м

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

madkot , чесно, мені пофіг, що там в тебе в Сведбанку. Це твої проблеми і даного топіка вони ніяким боком не стосуються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

madkot, один уже вище про свiй дiагноз написав. Ти б ще в пiдвал залiз i gрs почав включати. Цiкаво яким чином стосуеться твоя якiсть сигналу до швидкостi iнета.

Р.s якщо хто не може поняти в чому питання то краще нiчого не пишiть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а це для того написав шановні, що все залежить від конкретного місця і рівня завантаженості простору в той чи інший момент - іноді все літає, а іноді взагіл сигнал пропадає в тих чи інших місцях - це з досвіду 1,5 річного користування Київстарівським 3Г інтернетом. успіхів всім у ваших починаннях

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все залежить вiд мiсця i рiвня, проте оператор по всiй територiї держави видає всім однакову швидкість незалежно від місця, за умови всіх поділок сигналу. І збільшити цю швидкість невдасться як би ви не пригали чи тужились.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех не хотілося мені нічого писати, але ладно:

по-перше: як сказав шановний madkot все залежить в якому саме місці ти знаходишся, яка завантаженість каналу, і тд і тп. це я тобі можу сказати як працівник даної сфери, ти написав, що збільшити швидкість не можливо при ідеальному сигналі, це дійсно так, але толку тобі з того шо ти будеш знати максимальну швидкість при ідеальних умовах, ти нею все одно ніколи не скористаєшся тому, що такі умови неможливі, але якщо ти цього не можеш зрозуміти ніяк то...

по-друге: якби ти трохи довше подумав(якщо є чим?) перед тим як створювати тему то можливо написав би більш конкретно, де саме тебе цікавить швидкість інету, бо якщо тобі декілька людей напишуть яка в них швидкість в різних районах Луцька тобі від цього краще не стане бо в тебе такої не буде, тому, що наскільки я зрозумів ти не з Луцька, тому тему треба було створювати як мінімум з вказанням конкретних місць де ти плануєш користуватися інетом найчастіше.

по-третє: якщо мені треба було б дізнатися швидкість нету я б пошукав би в себе або купив сімку Київстару закинув би туди декілька гривень і сам би потестив швидкість в тих місцях де планую найчастіше користуватися(дім, робота) і в різний час доби для більшої достовірності, але якщо ти до цього не додумався, то як я вже писав вище, "всьо с тобой понятно" :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tomagawk, все що мене цiкавить я написав вiдразу, щей наочно скрiном показав, все решта не цiкавить. I твої слова до теми немають жодного відношення, отож теж не цікавлять, флудерасити краще в іншому місці. Якщо незрозуміла суть питання краще непиши нічого і про цю дурість ніхто не дізнається.

Тема може бути вичерпана, знайшлись люди які допомогли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ти краще не пиши такі недолугі теми!

П.С. ІМХО тобі вже ніхто не допоможе! :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для флудерастiв же сказав, тема вичерпана, що може бути неясно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...