Перейти до змісту

DJ-ї Clybu!!! Хто де і як???

Sereguk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Було би цікаво дізнатись хто як де відпочиває, подобається йому чи ні і взагалі почути відношення людей до нічного житя чи можливе воно таке взагалі?

Кому щось не подобається стосовно теми, прохання невидаляти її можливо не тільки мені цікаво!

:smile3:

Опубліковано

Club Styles перетворився на рекламну сторінку а не обговорювання тих чи інших питань-проблем!

Прийлось підправити кому не подобається, краще взагалі не заходьте!!! :)

PS: кого цікавлять новинки електронної музики можу закидати тільки підскажіть як і куди (ні тоді можу список викладати, а там собі качайте)!!!

Доречі тему створював виключно для КЛАБЕРІВ!!! :)

хожу в ХХІ до 22:00 :)

кульно було на 8 березня :P

Чому до 22:00, шо потім було бридко?

Я наприклад в рідному місті на 8 відпочивав За пультом DJ ART тьма народу і все ок!

Опубліковано
PS: кого цікавлять новинки електронної музики можу закидати тільки підскажіть як і куди (ні тоді можу список викладати, а там собі качайте)!!!

для цього є спецальний топік в форумі Music

а рулять метро і clubнічка! :)

правда метро в останні рази взагалі підводить. з кожним разом все більше села + хз який музон крутять (може я просто попадаю на так). :(

Опубліковано

хз шо вам нравиться в клубд1чц1 ц1й ...

:P

а метро д1йсно гавно .....

я був недавно ...

ащущен1э с1льського клубу :)

Опубліковано
ащущен1э с1льського клубу
дик так воно і є. особливо в будні, коли халявний вход для "дєвушек" до 23-00. трохи менше на вихідні (бо вхід дорогий :))) ).
хз шо вам нравиться в клубд1чц1 ц1й ...

особливо мене там найбільше пре музика. нема таких заявок як в метро або в 3000 (на рахунок повільних танців і т.д.)

Опубліковано

кароче . я что то не хадок па дискатекам ...

счас начали делать свои вечеринки ...

Берем апаратуру в аренду ... Свет .... (DJ Pioneer DJ Unik нам предоставили апаратурку, а свет был простой ... лазер 1н ... неон и страбаскопчег маленькый :)) ну а акустику я собственную юзаю :) у меня JBL на ват 500 этак ... )

и получаеться ГИПЕР МЕГА УЛЬТРА пати ....

дороговато выходит ....

ну а шо ж делать ...

проблема 1на ...

снемать помещение ну нах ...

а дома часто не выходит делать :P

правда и последствия ...

поломаный деван, гора побитой посуды ..

и куча пустых бутылок

Опубліковано
собственную юзаю у меня JBL на ват 500 этак ... и получаеться ГИПЕР МЕГА УЛЬТРА пати ....

...

дома часто не выходит делать

соседи еще живы после такого? :)))

Опубліковано
а у меня соседи ...

внизу офис ... (пусть только муркнут)

сверху никто почти не живет :)))

Вечірка в КВАРТИРІ ДуЖЕ КЛьоВо!!!

А дим, піна, СТРИПТИЗЕРШИ присутні???

Опубліковано
ну ти думаеш шо говориш ?

це ж квартира ;)

дим 1 п1ну я можу взять ;)

але дома юзати ну наф1к

:P Ти думаєш шо я на повному серйозі про це говорю? Кожен розуміє що в квартирі такого незамутиш!!!

Опубліковано

Чому до 22:00, шо потім було бридко?

просто я ше в школі вчуся... 11 клас...

і батьки на марозі пускати на ночну <_<

Ну Да Зцим нічого не вдієш така наша доля поки не подорослішав сиди дома!!! :blink:

Опубліковано

2Dimon:меня тоже в 11 класе отпускали ненадолго (но до 1:00 ночи) ... немного воспитал...но только по чуть-чуть ... теперь я 2-й курс и хожу до 6-7 утра :blink:

Опубліковано

а я більше перевагу надаю клубу МЕТРО. Хоча в 3000 теж ходжу. На 8 березня теж в МЕТРО був. супер. конкурси, музика, 2fenom тоже зачот. :ok::blink:

Опубліковано
2 DefJamaica

ого, а ты кто? Мои напарники предоставляют челу аппарат, а я его даже не знаю.... :)

Бетмен 100% я його спалив! ;)

Опубліковано

канеха я Бэтмэн!!!!

и ишо яв СтарВарс Снемался !!!

тот страшный дядька в шлеме :))))

2 lumax

Ткацэг и Данила договорились за апаратуру :)

меньше знаеш, крепче спиш :))

Опубліковано
кароче . я что то не хадок па дискатекам ...

счас начали делать свои вечеринки ...

Берем апаратуру в аренду ... Свет .... (DJ Pioneer DJ Unik нам предоставили апаратурку, а свет был простой ... лазер 1н ... неон и страбаскопчег маленькый :)) ну а акустику я собственную юзаю :) у меня JBL на ват 500 этак ... )

и получаеться ГИПЕР МЕГА УЛЬТРА пати ....

дороговато выходит ....

ну а шо ж делать ...

проблема 1на ...

снемать помещение ну нах ...

а дома часто не выходит делать :)

правда и последствия ...

поломаный деван, гора побитой посуды ..

и куча пустых бутылок

дк чувак:) не тормози:) если у тебя есть возможность делать пати, то делай их!! У НАС НЕТУ ОУПЄН-ЭЙРОВ!!!! Ты можешь быть первым, кто их начнёт устраивать:) Кроме того почему бы не начать продвигать в Луцке ГОА ТРАНС, или ДРАМЭНБЕЙС ? подумай...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...