Перейти до змісту

сайт луцкой Велозоны

m2xxx

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ніби живемо не на Україні де укр мова на сайті :naezd:

Якщо прочитати "Обращение руководства", то там сказано, що сайт запущено в тестовому режимі ... Саме тому, напевно, багатомовності ще немає. А для власників та розробників сайту не погана ідея, якщо планується вивести сайт на всеукраїнський рівень!!! :ok2:

Опубліковано

ніби живемо не на Україні де укр мова на сайті :naezd:

А для власників та розробників сайту не погана ідея, якщо планується вивести сайт на всеукраїнський рівень!!! :ok2:

А если планировать выход на СНГ?;)

Опубліковано

якщо буде хороший асортимент, помірні ціни і достойна якість - то вам вистачить Волинську область покрити.

Щодо СНГ - занадто голосно сказано. То на мою скромну думку :smile3:

Опубліковано

ні, не потрібно забивати на велозону, я переконаний, що вони виправлять комунікативну сторону бізнеса, адже переважна більшість потенційний покупців це ровесники незалежності держави, - і як результат досить свідомі та освідчені люди, а якщо ні, - що тут поробиш - ще одне підтвердження хохлятської суті певної частини громадян.

р.с. а де англійська чи німецька? можливо хтось захоче порівнятись з чейном в цінах....

Опубліковано

я этот ваш флуд сейчас просто перенесу в отдельную тему.

хай вам грець, - це не флуд, а реакція

Опубліковано

Велозона забила на українську - заб'єм на велозону.

1) :naezd: Це знадто різко сказано.... Я думаю, що російська мова теж не відразу на Чейні з'явилась :)...

2) А нарахунок виходу на СНГ простір, то цілком можливо. Ціни порівняно з Українськими магазинами ну ДУЖЕ приємні :ok:!!! Сервіс та пропозиції - вище всяких похвал imho. До цього добавити трішки ширший асортимент і все... :0123:А ... нє ... ще multilanguage на сайті... і всьо :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...