Egoist Опубліковано 28 Березня, 2011 в 18:05 #26 Опубліковано 28 Березня, 2011 в 18:05 Знаю что не раньше 21:00 попал домой,из-за чего был растроен,так как эта пластинка мне была интересна.., но на удивление больше ни кто не сделал ставку. Так что уважаемый Michaylo,скорее всего у вас чего то не то с часами!Пластинка уже у меня..СПАСИБО BOSSуТЕМА ЗАКРЫТА!!
Boss Опубліковано 28 Березня, 2011 в 22:20 Автор #27 Опубліковано 28 Березня, 2011 в 22:20 Послухайте, Boss.о 22.40, коли я створював пост 21, бортовий час мого компа 100% відповідав киЇвському. Перевіряв. Вірогідність Їх неспівпадання в 21.00 мала, але можлива. Та поскільки ви не полінились, відредагувавши пост 22, з'язвити, тицьнувши в "Укр. правду" - у відповідь з'язвив і я.Вибачте.Вибачення приймається. Фішка в тому, що форумний час не прив'язаний до системного часу комп'ютера користувача.Нижче скрін з прикладом форумного часу.Ще нижче скрін 21 поста з врахуванням переходу на літній час в налаштуваннях форуму.Тема про форумний час обговорювалась вже не раз.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.