Перейти до змісту

Прошелся по интернет местам Луцка

Гетто

Рекомендовані повідомлення

именно такие ссылки и развивают у детей доброе, светлое, вечное:

ссылка была на общий сайт, а дальше уже всё в зависимости от ситуации

Саме загальне - це Гугл, а далі вже по ситуації)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь

Я подхожу к ребёнку, который вконтакте пишет сам не зная что и говорю ...

Так а чому би відразу не заблеклістити контакти, однокласники і і т.п. на бібліотечних комп"ютерах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ладно... всё... проехали.. и забыли... кто тут сейчас из модеров в онлайне ?

вижу mix_forever... закрывай тему, а ещё лучше, вообще сотри её...

С уважением к всем Гетто.

:)

и таким постом заканчивается большинство тем топикстартера .....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и таким постом заканчивается большинство тем топикстартера .....

нормально... и логично.. если я вижу что начинается холивар, то прошу закрыть тему, дабы не расжигать костёр...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ідея у ТС, звичайно, благородна. Було б добре, якби всі такі у нас педагоги були, сіяли розумне, добре, вічне. Хіба ні? Чому ж він не отримав тут схвалення, як на те сподівався? Мабуть, через свій підхід і висновок:

я уху%ел...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо є багато енергії і завзяття (аж заздрісно, чесне слово), але не вистачає конструктивізму. У кожного свої недоліки. У мене, наприклад, усе навпаки.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але не вистачає конструктивізму.

если можно, по подробней,ибо все мы не без греха и ошибок, хочется услышать, что не так.Критику я принимаю адекватно...и умею учится на своих ошибках...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мею учится на своих ошибках..

гарний жарт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для початку

пост №1 я уху%ел...

пост №2 Топстат можно уничтожить, просто это моё приватное мнение, после посещения нескольких "точек" свободного доступа к Интернету..

і статус Генератор случайных чисел

викликало лише одну асоціацію - який же ж ти, getto, загадковий.

тепер по суті.

але не вистачає конструктивізму.

если можно, по подробней,ибо все мы не без греха и ошибок, хочется услышать, что не так.Критику я принимаю адекватно...и умею учится на своих ошибках...

діти зараз розвиваються значно швидше, ніж навіть декілька років тому за рахунок стрімкого напливу інформації. обмежувати цю інформацію практично не вийде. так, це травмує дитячу свідомість, але без помилок дитина САМА не зробить висновку, що є добрим, а що ні.

нав'язувати дітям сайти а-ля http://www.onlandia.org.ua/ рівноцінне тому, що ти, getto, заганяєш їх в інформаційне гетто.

сайти такого роду є нудні, оскільки асоціюються зі школою, із виховним процесом, який вже на підсвідомому рівні відштовхується школярем як нудний.

зрештою, і вконтакте колись набриднуть. це як йо-йо, або тамагоччі.

і тоді почнеться самостійний пошук чогось нового та цікавого, і взагалі не обов'язково, що в онлайні.

допомагати дитині зробити вибір, розширяти кругозір повинні батьки. решта людей беруть на себе величезну відповідальність, змінюючи напрям думки підростаючого покоління, оскільки потрібно думати не про те, що там зараз на моніторі, а про те, до чого це призведе.

і зрештою, можливо в інтернет-зал бібліотеки прийшли пошту перевірити або попереписуватись вконтактах, бо вдома немає компа, або брак грошей на інтернет?

і тут ти такий розумний - "а ви знаєте, що ще є і інші сайти, окрім вконтакте?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

getto, ваша думка і позиція мені зрозуміла, згідний.

Ми визначили проблему.

Тепер можна переходити до вріантів рішення цієї проблеми та, основне, до реалізації цих варіантів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а остальным похер?

офигел, как всем взрослым по%еру на то,чем занимаются дети в Интернете...

getto, ваша думка і позиція мені зрозуміла, згідний.

....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по пунктах:

1.Можливо, топстарт був названий занадто емоційно.Погоджуюсь.Помилка.

2.

нав'язувати дітям сайти а-ля http://www.onlandia.org.ua/

я ні чого і ні кому не нав`язую, а саме джерело онляндії назвав тому, що перше спало на думку, я в загальному говорив, але не в конкретному.

3.

допомагати дитині зробити вибір, розширяти кругозір повинні батьки.

а якщо батьків не має, або вони байдужі до того, що, де і коли робить їхня дитина, тоді хто повинен розширяти кругозір ?

4.

і зрештою, можливо в інтернет-зал бібліотеки прийшли пошту перевірити або попереписуватись вконтактах, бо вдома немає компа, або брак грошей на інтернет?

це ти маєш на увазі 6-9 річних дітей?

P.S. І до чого тут статус генератора випадкових цифр ? )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер можна переходити до вріантів рішення цієї проблеми та, основне, до реалізації цих варіантів.

Реалізація уже виконується, принаймні мною: контролювати,... не вмішуватись, не нав`язувати, не забороняти, не підштовхувати, а просто контролювати процес сприйняття тої чи іншої інформації, в залежності від віку дитини, та її інтелектуальної спроможності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для початку більш доступно формулювати думки в постах і, зокрема, інформативніше називати теми. Тоді, принаймні, можна буде одразу зрозуміти у чому суть. А те, що є зараз, як бачиш, викликає непорозуміння, несприйняття, іронію, глузування і жорстку критику.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Борді є вихователі дитячих садочків, вчителі молодших класів, або просто люди, котрі працюють з дітьми, з різними дітьми ???поділіться досвідом роботи... Дитина і Інтернет...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...