Перейти до змісту

продам неробочого Nokia E51

qipmenz

Рекомендовані повідомлення

Продам неробачого Nokia E51....причини поломки не знаю...не вкл світиться тільки верхня лампочка!

...носив,шоб поремонтували так вони шось сильно запаяли...і тепер не можуть полагодити!

...Знаю шо в ньому 100% робочий дисплей(орегінальний),динамік,клавіатурний модуль,батарея...і т.д...)+2 корпуса(бронз,сільвер)

Комплект коробка документи,зарядка!

...Ціна питання 250грн!

...Ціна нормальна оскільки новий дисплей до нього сам коштує 180грн(орегінал)+динамік 25+Клав модуль 70...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DarkMonk...за 100грн...ти навіть дісплея до нього не купиш...притом оригінального!

ЦІна 180грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DarkMonk...за 100грн...ти навіть дісплея до нього не купиш...притом оригінального!

ЦІна 180грн

Ну спорить с тобой я не буду, ты вправе просить сколько хочешь. Но говорить глупости не надо :) возможно это не оригинал, но если бы я тебе его поставил - ты бы его от оригинала не отличил. А твой хоть и оригинол, но Б/У. Вот тебе пример.

Дисплей для Nokia 6300/3600s/6120c/6000/6350/6555/5320/8600 luna/E51/E91 внешний 10,20$ + (в наличии)

а вот низкого качества ....

Дисплей для Nokia 6300/3600s/6120c/6000/6350/6555/5320/8600 luna/E51/E91 внешний, copy Taiwan 8,0$ +(в наличии)

Созреешь, свяжись со мной.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в каком состоянии клавиатура, а точнее средняя блестящая кнопка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купив би корпус!

цікавить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото в студію! :ok:

:( Дааа... мав надію що корпус кращий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПРОДАНО!

Прошу закрити тему!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...