mix_forever Опубліковано 5 Березня, 2011 в 12:16 #1 Опубліковано 5 Березня, 2011 в 12:16 В зв"язку з розширенням штату, візьму на роботу інженера. Вимоги - відповідальність, акуратність та бажання вчитись. Останнє є досить таки принциповим, бо не терплю людей, котрі по пів дня б"ються лобом в стіну, замість того, щоб просто запитати, що і як зробити. Також тре вміти тримати в руках паяльник і не боятись його застосовувати Займатись прийдеться зборкою-розборкою ноутбуків, ПК, налаштуванням та встановленням софту, дрібними паяльними ремонтами (для початку - заміна дрібних елементів, що вийшли з ладу). Буде надано робоче місце, доступ до інету, програматор, паяльне обладнання (є паяльники, термофен і інфрачервона професійна паялка для заміни БГА чіпів) ЗП - за результатами співбесіди. Дефакто, будемо починати з 1К грн., а все інше - лише після співбесіди. Дипломи ваші мене не цікавлять ніразу. Цікавить лише досвід і відповідальність. З радістю розгляну пропозиції від студентів заочників (стаціонарники - вибачайте, но мені тра повний робочий день). Резюме слати на [email protected], або мона одразу приходити в ТЦ Глобус, 4-й поверх, 411-й офіс і будемо говорити. Співбесіда буде простою. Пару питань технічного характеру і практична задачка. Поїздити по вухах, аля - я всьо вмію і всьо знаю - не вийде ніразу ) З.І. Хто хоче пофлудити про то шо мала ЗП, великі вимоги і т.п. - йдіть в дупу! (А а буду відстрілювати флудерів (Zheny@) ) Я вже надивився на "спеців" які на словах розказують дофіга всього, а наділі не можуть перепаяти конденсатори на мамці. Влаштує мене ваш професіоналізм і навички - ЗП буде відповідна!
SDR Опубліковано 5 Березня, 2011 в 14:19 #2 Опубліковано 5 Березня, 2011 в 14:19 Тправил резюмеСори, "Отправил"
mix_forever Опубліковано 5 Березня, 2011 в 14:52 Автор #3 Опубліковано 5 Березня, 2011 в 14:52 Маленьке уточнення. Ті, хто не знає різниці між конденсаторами і резисторами, а також не знає бодай елементарних принципів будови і функціонування радіоелектронних компонент - не пишіть. І мені менше мороки і вам спокійніше (не прийдеться червоніти на практичній роботі)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.