Перейти до змісту

NH-U9B хто що може сказати про цей девайс

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мама - Материнська плата MB Asus M3N78-EMH HDMI (Socket AM2) ATX

Проц- Процесор AMD Socket AM2 PHENOM 64 X4 9500 AM2+ box

Кулер часом шумить як скажений.

Постало питання замінити box на щось приємніше, а головне тихе.

Дуже приваблює Noctua NH-U9B SE , але є два але:

1. ціна. Він дійсно вартий таких грошей (на розетці за нього просять 440 грн.)

2. У мене AMD, і нюанс:

«Но у новой системы крепления есть и ощутимый недостаток: на платформах AMD кулер Noctua NH-U9B SE2 нельзя развернуть в сторону боковой панели. Раньше эта проблема решалась за счет дополнительных рамок крепления. Конечно, процесс установки в итоге стал проще, но с практичной точки зрения лучше бы иметь возможность правильно спозиционировать кулер в корпусе.

post-6504-0-60171100-1298018989_thumb.jp

Може хтось є щасливим власником даного девайсу і дасть якісну оцінку стосовно роботи цього маленького монстрика (цікавить шум/температура).

І взагалі, цікавить думка спеціалістів стосовно даного девайсу, чи варто?

Опубліковано

Мама - Материнська плата MB Asus M3N78-EMH HDMI (Socket AM2) ATX

Проц- Процесор AMD Socket AM2 PHENOM 64 X4 9500 AM2+ box

Кулер часом шумить як скажений.

Постало питання замінити box на щось приємніше, а головне тихе.

Дуже приваблює Noctua NH-U9B SE , але є два але:

1. ціна. Він дійсно вартий таких грошей (на розетці за нього просять 440 грн.)

2. У мене AMD, і нюанс:

«Но у новой системы крепления есть и ощутимый недостаток: на платформах AMD кулер Noctua NH-U9B SE2 нельзя развернуть в сторону боковой панели. Раньше эта проблема решалась за счет дополнительных рамок крепления. Конечно, процесс установки в итоге стал проще, но с практичной точки зрения лучше бы иметь возможность правильно спозиционировать кулер в корпусе.

post-6504-0-60171100-1298018989_thumb.jp

Може хтось є щасливим власником даного девайсу і дасть якісну оцінку стосовно роботи цього маленького монстрика (цікавить шум/температура).

І взагалі, цікавить думка спеціалістів стосовно даного девайсу, чи варто?

скажу тобі так: нічого унікального в цьому куллері немає і взагалі він дійсно не вартий тих грошей це просто розфуфирєний бренд для амеки та європи, і прославилися вони тільки технологією SSO але як на мене то нічого унікального в цьому немає тому що є ще набагато тихіші куллера ніж ноктуа і до тогож цей куллер не мідний а за нього просять 440грн + 50грн доставка , і як не дивно на ньому стоять прості корпусні 3-ох пінові куллера які не підтримують функцію автоматичного керування швидкостями, мій тобі вердикт не витрачай гроші на вітер бо він того не вартий і на температуру проца він особо так сильно і ніяк не впливає, в мене теж колись була ноктуа я її потім продав купив собі Arctic Colling Frezer 13 то він мені набагато краший : поперше мідний, оборотів більше а шум такий самий як у ноктуа, і ціна його на 200грн дешевша ! Так шо вирішуй сам, чи витрачати тобі гроші на вітер, чи ні !

Опубліковано

скажу тобі так: нічого унікального в цьому куллері немає і взагалі він дійсно не вартий тих грошей це просто розфуфирєний бренд для амеки та європи, і прославилися вони тільки технологією SSO але як на мене то нічого унікального в цьому немає тому що є ще набагато тихіші куллера ніж ноктуа і до тогож цей куллер не мідний а за нього просять 440грн + 50грн доставка , і як не дивно на ньому стоять прості корпусні 3-ох пінові куллера які не підтримують функцію автоматичного керування швидкостями, мій тобі вердикт не витрачай гроші на вітер бо він того не вартий і на температуру проца він особо так сильно і ніяк не впливає, в мене теж колись була ноктуа я її потім продав купив собі Arctic Colling Frezer 13 то він мені набагато краший : поперше мідний, оборотів більше а шум такий самий як у ноктуа, і ціна його на 200грн дешевша ! Так шо вирішуй сам, чи витрачати тобі гроші на вітер, чи ні !

Згідно інформації з сайтів виробників, Noctua на мах обертах троха тихіше, а при середніх обертах в два рази тихіше...

Якщо дивитись на сайт виробника, то новий Freezer 13 коштує $ 39,75 приблизно 320 грн., це на офіційному сайті, а так в наших інет магазинах навіть не знайшов такий.

А яка в тебе модель Noctua була?

Опубліковано

Згідно інформації з сайтів виробників, Noctua на мах обертах троха тихіше, а при середніх обертах в два рази тихіше...

Якщо дивитись на сайт виробника, то новий Freezer 13 коштує $ 39,75 приблизно 320 грн., це на офіційному сайті, а так в наших інет магазинах навіть не знайшов такий.

А яка в тебе модель Noctua була?

модель у мене була така сама тільки з одним куллером , ти розумієш шо у теї ноктуї максимальна кількість обертів 1500 а в фрізера 2000 і це значит шо температура буде нижчою у фрізера + у нього щей мідь, і якшо фрізера поставити на 1500 оборотів то він буде ше тихіше за ту ноутуду, і саме головне чим ноктуда гірша це те шо у неї 3-ох пінові куллери а це значить шо швидкість можна реголювати тільки в ручну або взагалі не регуюється, а у фрізера 4-ох піновий, автоматично швидкість може регулюватися через вибраний певний режим завантаженості процесора.

і якшо хочеш купити то я свій купляв тут: http://deshevshe.net.ua/cooler-arcticcooling/arctic_cooling_freezer_13_ucacop1600gba01.html обійшовся він мені десь в 260грн !

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...