Перейти до змісту

Нокіа 1800 та Сонька

Рекомендовані повідомлення

Доброго всім!!

1.У мене є 2 телефони з Німеччини Nokia 1800, мені потрібно їх розблокувати та українізувати(хоча б русифіцирувати).

Хто знає у кого вже є ця прошивка(розпитував по салонах і ходив по базарі -- немає ні у кого) і по якій ціні перепрошиють??

2.Надумав собі купити SonyEricsson з двома сімками, але такі є тільки китайські(чито корейські--один "підвал"=) ), що можете порадити на рахунок цього??

Дякую за увагу! Надіюсь хтось щось підскаже))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Українізувати 1800 коштує 20-30 грн, а от розблокувати -300 грн.Так що хай лежить до кращих часів.

Купляти підробку на 2 сімки не паджу, є є море нормальних моделей сертифікованих та з гарантією.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а SonyEricsson є?? цепросто єдині телефони які мені подобаються...

а з 1800 будемо чекати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SonyEricsson був ,є і буде але не на дві сімки.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаєш я сайтом користуватись не вмію??

того я і питаю, бо не чув про Соньку на 2 сімки.... а я хочу Соньку і на дві сімки... тому вибір в мене не великий...

я не хочу твоєї чи будь кого із жителів борди реклами, я хочу нормальної людської рекомендації по питаннях які я писав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобі якою мовою сказати, що коли буде на 2 сімки, то це буде НЕ SonyEricsson, а дешева підробка.

Якщо вже так хочеш підробку- забий в гуглі соніеріксон 2 сім та кайфуй собі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я питаю чи є сенс брати!! гуглом я теж вмію користуватись!!

я знаю що це підробка, вле пише і в середині схоже до СЕ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОФІЦІЙНО сонерік не зробив ще тела на дві сімки, так що якщо не хочеш купувати за півроку нового або рихтувати китайця - чекай)

в класі "dual sim" найбільший вибір є в самсунга, але до a50 або a100 SE їм як до неба навкарачки :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую) я просто чув що китайці служать непогано влюдей, вже в знайомого 2 роки і все норм..

що в китайців ламається?? вони просто самі по собі без причин перестають глючити чи взагалі не працювати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую) я просто чув що китайці служать непогано влюдей, вже в знайомого 2 роки і все норм..

китаєць китайцю різниця, якшщо в одного 2 роки тримає то не факт що в іншого 2 тижні проживе)

що в китайців ламається?? вони просто самі по собі без причин перестають глючити чи взагалі не працювати?

динаміки і сенсорні екрани летять в першу чергу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

емммм... то якщо сенсорного не брати то є шанс що буде працювати навіть без звуку??=))))))

кажуть китайці дають рік гарантії... яка поетапність дій, як здавати їм назад в ремонт??=))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia 1800 - можна спробувати розлочити з так званою турбо-сімкою, яка емулює "рідну"  телефону.

Така собі прокладка між телефоном і потрібною карткою, функціонує, доки знаходиться в телефоні.

Тестував на :

Samsung t919 - T-mobile\USA

SE x8 - Meteor\Ireland

HTC Dream & Magic - T-mobile\USA

HTC Desire- Orange\UK

HTC HD2 - T-mobile\USA

Усі прийняли наші сімки як рідні, ну  і працювали без проблем :)

До речі, маю їх ще пару штучок...

Unlock_iPhone_3G_Turbo_Sim_Card_All_GSM_No_need_to_cut.jpg

Маю пару штучок, і ціна гуманна..:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слухай, ArcMa4o, ти шукаєш телефон який ЗОВНІ схожий на сонерік? 0_о

в китайцях зовсім не та файлова система, не буде того всього, до чого ти звик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З Нокією турбосімка ніколи не проходила.Не та контора.

Китайскі пілробки по гарантії робляться дуже просто- міняються на інший телефон.

Для цього чесний продавець має закласти в ціну першого телефона ризик на такий обмін.

Тому скажімо підробка під хперію 10 в роздріб коштує біля тисячі грн, а якості в ній на 400 грн.

Отже єдиний сенс покупки такого телефона , це купити його за 50 доларів, і тупо ризикувати , повезе ,чи ні.

Це і роблять наші човники, що літають в Китай.

Всі достоїнства підробок -це 2 сімки, Тб та понти, котрі в деяких місцях звичайно дуже ціняться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже вдячний, зрозумів що потрібно ще разок все обдумати...

а купувати дуоси самсунги, флаї, філіпси і т.д. точно не буду, бо це брєд.... скільки знайомих вже не раді що покупляли самсунги, а інші просто не надійні...

подумую ще на рахунок ЛиЖі..

або ж буду безнадійно чекати сонеріка)))

а є десь місце у нас в Луцьку щоб подивитись кит.телефони, як то кажуть продегустувати їх??

Nokia 1800 - можна спробувати розлочити з так званою турбо-сімкою, яка емулює "рідну"  телефону.

Така собі прокладка між телефоном і потрібною карткою, функціонує, доки знаходиться в телефоні.

Тестував на :

Samsung t919 - T-mobile\USA

SE x8 - Meteor\Ireland

HTC Dream & Magic - T-mobile\USA

HTC Desire- Orange\UK

HTC HD2 - T-mobile\USA

Усі прийняли наші сімки як рідні, ну  і працювали без проблем :)

До речі, маю їх ще пару штучок...

Unlock_iPhone_3G_Turbo_Sim_Card_All_GSM_No_need_to_cut.jpg

Маю пару штучок, і ціна гуманна..:)

і яка ж ціна?? де і коли перевірити можна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нокія НЕ працює з прокладкою .Перевірено.

а є десь місце у нас в Луцьку щоб подивитись кит.телефони, як то кажуть продегустувати їх??

Було , і закрилось разом з гарантією.

Я знаю де брати підробки по гуртовій ціні, які з них надійніші,які найбільш популярні.

Але влазити в цей сегмент не хочу, бо треба буде або клієнта обманювати, або йти собі в мінус.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І на ЛиЖі тож можеш не дивития

прийшов знайомий до малої (дочки)в гості

а в неї Нокія Х2

приніс сенсорний ЛЖ - не помню марки

такого тормоза від такого крутого тел я не чекав

мала поюзала 5 хв ( то ж цікаво - сенсорний)

і сказала - Г2вно

моя краща

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з моїми замашками певне потрібно в Китаї жити))

але все одно схиляюсь до того що й планував... щось типу Хперії СоніЕріка на дві сімки.. головне щоб тел.книжка великою була))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...