TUBORG Опубліковано 25 Квітня, 2012 в 16:02 #1326 Опубліковано 25 Квітня, 2012 в 16:02 ви попробуйте трансляцію глянути) В мене наприклад тільки новини можна подивитись
nikolas Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 09:11 #1327 Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 09:11 Врач «Динамо» Леонид Миронов прокомментировал для «Спорт Экспресс в Украине» результаты проведенной накануне в Мюнхене консультации голкипера столичного клуба и сборной Украины Александра Шовковского у одного из ведущих специалистов в области травм плечевого сустава профессора Зибауэра.— Сделав накануне в своей клинике Шовковскому ультразвуковое исследование, Зибауэр пришел к выводу, что есть шанс справиться с проблемой консервативным путем, — сказал Миронов. — В среду Саше был введен в плечевой сустав лекарственный препарат.Рекомендации профессора таковы: следует выждать 7-10 дней, все это время интенсивно занимаясь физиотерапией, а по истечении этого срока — попробовать стать в ворота. Однако в том случае, если Шовковский снова почувствует в плече боли или неприятные ощущения, Зибауэр рекомендует ему вернуться в Мюнхен уже для операции.Ранее сообщалось, что в случае оперативного вмешательства восстановление Шовковского займет порядка трех месяцев.Все такі є надія що СаШо зможе зіграти на Євро. Сподіваюсь так і буде він це заслужив.
Smith Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 21:36 #1328 Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 21:36 В Пепа вже третій рік закінчується контракт. Він завжди укладає однорічні. Фішка в нього така. До цього часу це команді не заважало.BBC: Гвардиола решил не продлевать контракт с "Барселоной"Главный тренер «Барселоны» Хосеп Гвардиола принял решение не продлевать контракт с каталонским клубом, сообщает BBC.По данным источника, специалист намерен взять паузу в профессиональной карьере. Официально о решении Гвардиолы будет объявлено на завтрашней пресс-конференции.Ранее появилась информация о том, что «Барселона» готова принять любые требования Гвардиолы как по заработной плате, так и по сроку действия нового соглашения. Нынешний контракт тренера истекает 30 июня.Напомним, что под руководством Гвардиолы «Барселона» трижды выигрывала чемпионат и Суперкубок Испании, дважды становилась победителем Лиги чемпионов, Суперкубка Европы и чемпионом мира среди клубов, а также один раз выиграла Кубок Испании.
TUBORG Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 06:49 #1329 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 06:49 Марсело Бьелса на підхваті...але краще Пеп залишився б
Michaylo Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 12:08 #1330 Опубліковано 27 Квітня, 2012 в 12:08 Будемо надіятись, що Металіст не продасться і покаже кротам хто в домі хазяїн! Тобто: Металіст має "кістьми лягти", щоб показати кротам, що " в домі хазяїн" - Динамо К. ???Мирон Маркевич: "Кістьми точно не ляжемо"2012-04-27 14:03Наставник "Металіста" запевняє, що його команда гратиме в Харкові для вболівальників, однак жертвувати гравцями з ушкодженнями та лягати кістьми на результат харків'яни не будуть.- Напередодні матча з "Шахтарем" вам як тренеру, команда котрого вирішила всі турнірні завдання, вдається зберігати внутрішній спокій, не слухати те, про що говорять довкола?- Я, в принципі, не звертаю увагу на цю балаканину. Зрештою, у нашій державі завжди прийнято постійно мусолити теми, які чомусь здаються злободенними. Я просив би журналістів дивитися футбол і говорити лише про нього. Не провокувати й бути розважливішими, бо їм хіба приємно весь час провокувати і домислювати? Та й загалом, у нашому футболі трапляються такі результати, що збагнути, чи було десь там "замовлене слівце" до матчу - завдання неможливе.- Варто розуміти, що нині ви не читаєте спортивну пресу й не дивитеся футбольні передачі, в яких існує багато натяків нна те, що, мовляв, "Металіст" не занадто чинитиме опір чемпіону?..- Нічого наразі не читаю і не дивлюся. Знаєте, чому? Сплю тоді спокійніше.- Чи можна вважати футбольним злочином те, що одна команда, припустимо, гратиме в своє задоволення - не більше?- Злочином? Хто таке взагалі вигадав? Більш того, я можу вже нині відверто вам заявити, що "Металіст" у Харкові не лягатиме кістьми за результат - нам це просто не потрібно. Обіцяю, що валяти дурня не будемо й футболісти вийдуть грати для вболівальників, але я, тренер "Металіста", абсолютно не збираюся ризикувати здоров'ям гравців, які, приміром, мають нині ушкодження. Скажімо, той же Тайсон усе друге коло провів на уколах, і кидати його в бій я не збираюся. Кого випустити, як грати, куди бігти - усе це проблеми суто "Металіста", а не преси чи зацікавлених сторін. Я вже дивлюся в майбутнє.- Тут ви згадали про тих, "кого ставити". Тож чи виникають у вас кадрові труднощі у зв.язку з дискваліфікацією трьох провідних футболістів команди: Вільягри, Торсіглєрі та Кристальдо? До того ж, ушкодження має Тайсон.- У нас є ким їх замінити - вийдуть виконавці, які наразі найкраще готові зіграти в красивий і видовищний футбол, порадувати наших прихильників... Технологія проста.- Ви вже дали зрозуміти, що вам справді набридли балачки довкола футболу. З огляду на це, питання суто про гру: з яким настроєм ви поверталися з Одеси?- Із прекрасним! Матч був справді видовищним. Переконаний: глядачі, як і я, отримали від його перегляду задоволення. Щоправда, зрозуміло ж, що в Одесі ми не грали у повну силу.- З іншого боку, "Металіст" не перемагає вже в п.яти матчах чемпіонату поспіль. Згадаєте, коли востаннє з командою траплялося подібне?- Такого точно не було давно. До речі, я постійно говорю про це подопічним, наголошую, що час уже перервати цю серію.- Чи можете назвати три основні причини, які пояснюють цей спад?- Гадаю, головна причина лише одна: несправедливий виліт із Ліги Європи. Він ударив по амбіціях футболістів, вплинув на їхній психологічний стан. Як наслідок - команда, з точки зору морального стану, не в належному тонусі.- Що скажете про рівень гри та самовіддачі подопічних?- І до того, і до іншого у мене претензій немає.- Мироне Богдановичу, зрозуміло, що всю увагу нині сконцентровано на двох останніх турах чемпіонату, та все ж: чи виникають у вас думки про наступний сезон? Зокрема, ви говорили, що команді потрібно попрацювати на трансферному ринку, передусім, стосовно ліміту на легіонерів, і на початку розмови згадали про те, що вже дивитеся в майбутнє?- Безумовно, я готовий повторитися, що в нинішньому сезоні нам уже, за великим рахунком, нічого не треба, на відміну від того ж "Шахтаря". Тому нехай донеччани приїздять в Харків і б'ються за результат - ми ж хочемо просто показати якісний футбол.Так, ви правильно зауважили щодо трансферної роботи. Українці - то наш головний біль і основна проблема вже давно. Тому вже нині я придивляюся до ринку, аналізую його й працюю в цьому напрямку. Сподіваюся, нам вдасться влітку підсилитись вітчизняними виконавцями.Анатолій Волков, «Український футбол»27.04.2012 14:03http://www.ua-footba...h/4f9a7ce8.html
spqr Опубліковано 2 Травня, 2012 в 11:04 #1331 Опубліковано 2 Травня, 2012 в 11:04 А по чому б то Металіст-Шахтар подивитись?
Volyniaka Опубліковано 2 Травня, 2012 в 11:52 #1332 Опубліковано 2 Травня, 2012 в 11:52 А по чому б то Металіст-Шахтар подивитись?http://football.ua/tvschedule.html================================Після попередніх консультацій з клубами потенційними учасниками «Золотого матчу» і приймаючою стороною, Дирекція Прем'єр-ліги прийняла рішення, що в разі якщо «Шахтар» і «Динамо» наберуть однакову кількість очок після 30-го туру Епіцентр Чемпіонату України, відповідно до п . 5 ст. 22 Регламенту змагань, для визначення чемпіона Україні - провести «Золотий матч».Датою проведення матчу згідно з календаря змагань є 13 травня, а місцем проведення - визначено стадіон «Славутич-Арена» в Запоріжжі. Час початку «Золотого матчу» буде визначено додатково, після консультацій з телетранслятором.Джерело: УПЛ
Michaylo Опубліковано 2 Травня, 2012 в 18:00 #1333 Опубліковано 2 Травня, 2012 в 18:00 Не лягла "Зоря"!Молодці! Моя повага.
special Опубліковано 2 Травня, 2012 в 18:04 #1334 Опубліковано 2 Травня, 2012 в 18:04 Під кого це цікаво вона могла лягти? Тож під шахтою і так лежать!
Michaylo Опубліковано 2 Травня, 2012 в 18:10 #1335 Опубліковано 2 Травня, 2012 в 18:10 Уточнюю - не лягла "Зоря" під "Динамо" Київ.
spqr Опубліковано 2 Травня, 2012 в 18:12 #1336 Опубліковано 2 Травня, 2012 в 18:12 Динамо не чемпіон-от жеш рагулі.Ну Шахті теж повезло,не дожав їх Металіст.Їх фани(ДК) з'їдять,без хліба
Michaylo Опубліковано 2 Травня, 2012 в 19:13 #1337 Опубліковано 2 Травня, 2012 в 19:13 Michaylo (07 квітня 2012 - 23:54) писал:ЦитатаБудемо надіятись, що Металіст не продасться і покаже кротам хто в домі хазяїн!Тобто: Металіст має "кістьми лягти", щоб показати кротам, що " в домі хазяїн" - Динамо К. ???02.05.2012 21:21Маркевич: Претензій до гравців немаєhttp://www.champion.com.ua/football/2012/05/2/490516/
Wayner Опубліковано 2 Травня, 2012 в 19:17 #1338 Опубліковано 2 Травня, 2012 в 19:17 В Харькові вистава ше та була! Про очевидні помилки арбітра я згадувати не буду, адже видно було як грав Металіст: тормозив атакі, вертав м'яч назад, бив в молоко ітп. Правильно сказав Ярославський: "У кожного були свої задачі на матч"
spqr Опубліковано 2 Травня, 2012 в 19:24 #1339 Опубліковано 2 Травня, 2012 в 19:24 У Ярославського свій зуб на Суркіса,от і нате,маєте.
Michaylo Опубліковано 2 Травня, 2012 в 19:33 #1340 Опубліковано 2 Травня, 2012 в 19:33 Ага... А чемпіон - ДК...Та не може бути чемпіоном команда, яка у вирішальний момент не переграє аутсайдера!Хоча ще є шанс...При чім тут Металіст?...
fantazy Опубліковано 2 Травня, 2012 в 20:09 #1341 Опубліковано 2 Травня, 2012 в 20:09 Я дуже розстроєний. З такою грою Динамо далеко не заїде.Як на мене, то вже пора міняти тренера. А може й президента клубу.
igorrrko Опубліковано 2 Травня, 2012 в 20:11 #1342 Опубліковано 2 Травня, 2012 в 20:11 Я теж до останнього вболіваю(вав) за "Динамо".Але з кожним зіграним матчем бачу, що це даремно.Напевне вболіваю за "Динамо Лобановського" до сих пір.І Кротів ненавиджу,і "Динамо" далеко не чемпіон цього сезону.Гри немає,результат дещо випадковий.Золотого матчу теж не буде... Печаль...Е-х-х... Виберу на наступний сезон,до прикладу "Кривбас" (Волиняки саме собою),якщо Макимов не втече.А ні,то "Ворсклу",там Українців багато.І буду фанатіти. Як кажуть:"Пани чубляться, а в холопiв чуби трiщать".Все давним давно вирішено і без нас.І навіть в футболі...ЗЮ, Все ИМХО.Нічого особистого.
GraysonPierce Опубліковано 3 Травня, 2012 в 11:22 #1343 Опубліковано 3 Травня, 2012 в 11:22 Якщо Оболонь вздьорне моряків, то не залишаться!
spqr Опубліковано 3 Травня, 2012 в 17:25 #1344 Опубліковано 3 Травня, 2012 в 17:25 Ага... А чемпіон - ДК...Та не може бути чемпіоном команда, яка у вирішальний момент не переграє аутсайдера!Хоча ще є шанс...При чім тут Металіст?...Як причому,а якщо виграли б чи нічія а ДК виграло,то хіба Таврія і то 95% що не здержали б їх. І все ДК чемпіон.
Michaylo Опубліковано 3 Травня, 2012 в 17:46 #1345 Опубліковано 3 Травня, 2012 в 17:46 Ага... А чемпіон - ДК...Та не може бути чемпіоном команда, яка у вирішальний момент не переграє аутсайдера!Хоча ще є шанс...При чім тут Металіст?...Як причому,а якщо виграли б чи нічія а ДК виграло,то хіба Таврія і то 95% що не здержали б їх. І все ДК чемпіон.Так треба було б ДК виграти!!!А то (по-твоєму): грати нормально ми вже невміємо і не можемо, але "прибийте" хто-небудь ШД, і ми з гордо піднятою головою і розтопиреними пальцями приймемо звання Чемпіона України.Але... Кроти не Мєнти.
spqr Опубліковано 3 Травня, 2012 в 17:52 #1346 Опубліковано 3 Травня, 2012 в 17:52 Так і є,двояке почуття.Шахта краще грає але не хотілося б їх чемпіонства.А на Динамо дивидись бридко але хз ними
Nokian Опубліковано 3 Травня, 2012 в 19:34 #1347 Опубліковано 3 Травня, 2012 в 19:34 Алмейда,Аруна,Нінкович,Попов,Даніло Сілва чисто фізично без царя(футбольного) в голові.Ці гравці те саме, що Пищур у Волині.Бий біжи.Або біжи і бий куди попало.Шевченко старий мерин, що йому ще не вистачає, щоб піти з футболу і дати місце нормальній молоді.? Ярмоленко чи то береже свої позолочені ноги, чи просто не має характеру.Одна людина в сьогоднішньому ДК рівня цього клубу- Гусєв, але травми його затерзали.Ну і вінчає це ,як казав ослик Іа ,,унилоє зрєліще,, самий обережний тренер світу -Сьомін.Чому цей клуб так схожий на сьогоднішню КИЇВСЬКУ еліту? Тому що це є її пряме відображення .Тупі та бездарні гравці набивають кишені грішми таких же царьків, котрих дуже потіснила напориста донецька поросль, котра організованіша, нахабніша, ну і звісно голодніша.Що ще може відбуватися в одній з найбайдужіших країн світу.
spqr Опубліковано 3 Травня, 2012 в 20:38 #1348 Опубліковано 3 Травня, 2012 в 20:38 Все вірно у ДК нема складу,треба чекати коли Суркіси збанкротіють тоді мож хто розгонить цю "шарашкіну кантору" і набере профісионалів.Мені за збірну просто страшно,дуже погане передчуття.
Smith Опубліковано 3 Травня, 2012 в 20:45 #1349 Опубліковано 3 Травня, 2012 в 20:45 Мені за збірну просто страшно,дуже погане передчуття. А мене, наприклад, ці передчуття після відбору 2008 р. так і не полишали. Поки не буде налагоджена підготовка молодих гравців - ніц не буде.
special Опубліковано 5 Травня, 2012 в 10:36 #1350 Опубліковано 5 Травня, 2012 в 10:36 Суркис зол, но нового тренера пока не ищетРуководство "Динамо", несмотря на призывы фанов сменить тренера, от кадровых перестановок пока воздерживается. Хотя, поговаривают, Игорь Суркис крайне зол после ничьи с "Зарей", которая может принести его команде третье кряду "серебро".Если так и произойдет, киевляне будут вынуждены пробиваться в ЛЧ через квалификацию. Напомним, в обоих предыдущих сезонах она заканчивалась вылетом в ЛЕ.Источник: Газета "Сегодня"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.