Перейти до змісту

Футбольні новини

Teo

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А по чому б то Металіст-Шахтар подивитись?

http://football.ua/tvschedule.html

================================

Після попередніх консультацій з клубами потенційними учасниками «Золотого матчу» і приймаючою стороною, Дирекція Прем'єр-ліги прийняла рішення, що в разі якщо «Шахтар» і «Динамо» наберуть однакову кількість очок після 30-го туру Епіцентр Чемпіонату України, відповідно до п . 5 ст. 22 Регламенту змагань, для визначення чемпіона Україні - провести «Золотий матч».

Датою проведення матчу згідно з календаря змагань є 13 травня, а місцем проведення - визначено стадіон «Славутич-Арена» в Запоріжжі. Час початку «Золотого матчу» буде визначено додатково, після консультацій з телетранслятором.

Джерело: УПЛ

Опубліковано

Динамо не чемпіон-от жеш рагулі.Ну Шахті теж повезло,не дожав їх Металіст.Їх фани(ДК) з'їдять,без хліба :0132:

Опубліковано

Michaylo (07 квітня 2012 - 23:54) писал:

Цитата

Будемо надіятись, що Металіст не продасться і покаже кротам хто в домі хазяїн!

Тобто: Металіст має "кістьми лягти", щоб показати кротам, що " в домі хазяїн" - Динамо К. ???

02.05.2012 21:21

Маркевич: Претензій до гравців немає

http://www.champion.com.ua/football/2012/05/2/490516/

Опубліковано

В Харькові вистава ше та була! Про очевидні помилки арбітра я згадувати не буду, адже видно було як грав Металіст: тормозив атакі, вертав м'яч назад, бив в молоко ітп. Правильно сказав Ярославський: "У кожного були свої задачі на матч"

Опубліковано

Ага... А чемпіон - ДК...

Та не може бути чемпіоном команда, яка у вирішальний момент не переграє аутсайдера!

Хоча ще є шанс...

При чім тут Металіст?...

Опубліковано

Я дуже розстроєний. З такою грою Динамо далеко не заїде.

Як на мене, то вже пора міняти тренера. А може й президента клубу.

Опубліковано

Я теж до останнього вболіваю(вав) за "Динамо".Але з кожним зіграним матчем бачу, що це даремно.Напевне вболіваю за "Динамо Лобановського" до сих пір.І Кротів ненавиджу,і "Динамо" далеко не чемпіон цього сезону.Гри немає,результат дещо випадковий.Золотого матчу теж не буде... Печаль...Е-х-х...

Виберу на наступний сезон,до прикладу "Кривбас" (Волиняки саме собою),якщо Макимов не втече.А ні,то "Ворсклу",там Українців багато.І буду фанатіти.

Як кажуть:"Пани чубляться, а в холопiв чуби трiщать".Все давним давно вирішено і без нас.І навіть в футболі...

ЗЮ, Все ИМХО.Нічого особистого.

Опубліковано

Ага... А чемпіон - ДК...

Та не може бути чемпіоном команда, яка у вирішальний момент не переграє аутсайдера!

Хоча ще є шанс...

При чім тут Металіст?...

Як причому,а якщо виграли б чи нічія а ДК виграло,то хіба Таврія і то 95% що не здержали б їх. І все ДК чемпіон.

Опубліковано

Ага... А чемпіон - ДК...

Хоча ще є шанс...

При чім тут Металіст?...

Як причому,а якщо виграли б чи нічія а ДК виграло,то хіба Таврія і то 95% що не здержали б їх. І все ДК чемпіон.

Так треба було б ДК виграти!!!

А то (по-твоєму): грати нормально ми вже невміємо і не можемо, але "прибийте" хто-небудь ШД, і ми з гордо піднятою головою і розтопиреними пальцями приймемо звання Чемпіона України.

Але... Кроти не Мєнти.

Опубліковано

Так і є,двояке почуття.Шахта краще грає але не хотілося б їх чемпіонства.А на Динамо дивидись бридко але хз ними :)

Опубліковано

Алмейда,Аруна,Нінкович,Попов,Даніло Сілва чисто фізично без царя(футбольного) в голові.Ці гравці те саме, що Пищур у Волині.Бий біжи.Або біжи і бий куди попало.Шевченко старий мерин, що йому ще не вистачає, щоб піти з футболу і дати місце нормальній молоді.? Ярмоленко чи то береже свої позолочені ноги, чи просто не має характеру.Одна людина в сьогоднішньому ДК рівня цього клубу- Гусєв, але травми його затерзали.

Ну і вінчає це ,як казав ослик Іа ,,унилоє зрєліще,, самий обережний тренер світу -Сьомін.

Чому цей клуб так схожий на сьогоднішню КИЇВСЬКУ еліту? Тому що це є її пряме відображення .Тупі та бездарні гравці набивають кишені грішми таких же царьків, котрих дуже потіснила напориста донецька поросль, котра організованіша, нахабніша, ну і звісно голодніша.

Що ще може відбуватися в одній з найбайдужіших країн світу.

Опубліковано

Все вірно у ДК нема складу,треба чекати коли Суркіси збанкротіють тоді мож хто розгонить цю "шарашкіну кантору" і набере профісионалів.Мені за збірну просто страшно,дуже погане передчуття.

Опубліковано
Мені за збірну просто страшно,дуже погане передчуття.
А мене, наприклад, ці передчуття після відбору 2008 р. так і не полишали. Поки не буде налагоджена підготовка молодих гравців - ніц не буде.
Опубліковано

Суркис зол, но нового тренера пока не ищет

Руководство "Динамо", несмотря на призывы фанов сменить тренера, от кадровых перестановок пока воздерживается. Хотя, поговаривают, Игорь Суркис крайне зол после ничьи с "Зарей", которая может принести его команде третье кряду "серебро".

Если так и произойдет, киевляне будут вынуждены пробиваться в ЛЧ через квалификацию. Напомним, в обоих предыдущих сезонах она заканчивалась вылетом в ЛЕ.

Источник: Газета "Сегодня"

Опубліковано

Ащо краще через кожні півроку чи рік міняти тренерів? Як на мене то неправильно. Може меншому брату пора відати клуб старшому? А міняти Сьоміна тоді якщо не пройдуть в ЛЧ.Хотів би щоб Ребров і Лужний тренерами стали.

Опубліковано

Ну Сьомін вже все показав на що він здатен, старіє людина, треба на відпочинок. Можна було б Газаєва залишати будувати команду, хоть гра якась була, молодьож розвивалась, а цьому головне результат то як він може зробити нову команду? А на рахунок старшого то думаю вже після євро він вернеться в Динамо, але кому буде краще від цього побачимо. Фінансова ситуація братів може ще більше погіршитися, бо що не говори, гроші Суркісу старшому хоть якісь але капають від федерації.

Опубліковано

Саленко считает, что в Динамо грядут перемены

Они могут быть и в тренерском составе. Динамо, в первую очередь, надо наладить командную игру. Это самое важное и не важно, кто будет тренером команды. Нужно, чтобы была игра, которой сейчас нет.

Без игры очень трудно выиграть, получалось одно время, но где-то все равно должна была быть осечка. Команда провалила второй круг и это очень печально. Когда есть игра, тогда команда играет и выигрывает, а сейчас это большая проблема для Динамо.

Тот отрыв, который был у Динамо, оно обязано было сохранять и становиться чемпионом, но второй круг Динамо играло на результат и за это поплатилось. Конечно, жалко, что так случилось, потому что надо делать футбол зрелищным. Поэтому я считаю, что нужно менять команду в том направлении, чтоб футбол был для зрителей. Зрители должны приходить, как собирался полный стадион, и видеть, что команда играет, бежит, забивает.

http://sport.bigmir.net/football/ukraine/1543868-Salenko-schitaet--chto-v-Dinamo-grjadut-peremeny

Опубліковано

Можна було б Газаєва залишати будувати команду

Вусатого? Борони Боже, він команду майже розвалив, ну Сьоміну думаю потрібно дати хочаб 2-3 роки, за рік ніхто команди не будує.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...