Перейти до змісту

Цікавлять ціни на оренду торгівельних площ в ТЦ Луцька.

dert

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня всім форумчанам.

Можливо ця тема трішки не по адресу, адже тема не по купівлі/продажу.

Мене цікавлять ціни на оренду торгівельних площ в торгових центрах Луцька. Хочу побачити в загальному ситуацію, а тоді прийняти рішення про оренду. Можливо хтось порадить з власного досвіду в яких ТЦ оптимальне співвідношення орендної плати і потоку покупців. Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Доброго дня всім форумчанам.

Можливо ця тема трішки не по адресу, адже тема не по купівлі/продажу.

Мене цікавлять ціни на оренду торгівельних площ в торгових центрах Луцька. Хочу побачити в загальному ситуацію, а тоді прийняти рішення про оренду. Можливо хтось порадить з власного досвіду в яких ТЦ оптимальне співвідношення орендної плати і потоку покупців. Дякую!

Можу сказати, що в ТЦ "Гранд Волинь" що на Волі, ціна 1 м.кв = 180 грн і то це здається на 2-му поверсі)

А на першому мабуть дорожче

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в тц.Юванті на другому поверсі можна за 200 грн/квм.але там покупців мабуть більше буде том що знаходиться біля Варшавського ринку.,все залежить від того що продавати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В "Юванті" на 1-му поверсі один бутік вільний - про ціну оренди можна домовитися через їхній сайт... Там оголошення висіло або через адміністрацію...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

Які ціни на оренду на стогодні в торгових центрах на базарі.? Може хтось в курсі поділіться інфою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...