Andrew_Best Опубліковано 22 Січня, 2011 в 19:24 #26 Опубліковано 22 Січня, 2011 в 19:24 Потрідно адміністрації просити щоб влаштували жорстку додаткову реєстрацію для цього підфоруму, бо ці флудера вже заіпали) Закрийте тему! Тут нічого не продають а просто пиз...ть
kompiktex Опубліковано 22 Січня, 2011 в 19:28 Автор #27 Опубліковано 22 Січня, 2011 в 19:28 Потрідно адміністрації просити щоб влаштували жорстку додаткову реєстрацію для цього підфоруму, бо ці флудера вже заіпали) Закрийте тему! Тут нічого не продають а просто пиз...ть Підтримую і вказували правдиві контакти, типу телефон, де фірма знаходиться, щось типу такого!!!
ZheNik Опубліковано 22 Січня, 2011 в 19:39 #28 Опубліковано 22 Січня, 2011 в 19:39 Andrew_Best правду каже стіки флуду накидали а про системний блок вже забули.
irenka Опубліковано 22 Січня, 2011 в 19:42 #29 Опубліковано 22 Січня, 2011 в 19:42 10dante10 , bearler, irenka, хто ще - я бачу багато в тебе знайомих чиї ти ніки використовуєш!А відповідь на лист так і дати не можеш!Но я Жду сцуко!матами обкласти я тебе теж можу по телефоні, не зобовязаний я тобі номер давати ти прийди отоді то поговорим по чоловічому так би мовити, а взагалі хлопче шо ти собі позволяєш, в тебе молоко на губах ще не обсохло, да я уже по всій європі на роботі був коли ти ще у дитсадок ходив, якшо хоч мати проблеми то ласкаво прошу, але не хотілося б тебе зачипати зєльоний ти ше.ДОПОБАЧЕННЯ !!! З ТАКИМИ ЯК НАШ ТОПІК СТАРТЕР КРАЩЕ ДІЛА НЕ МАТИ , ТОМУ ЩО ЦЕЙ ВЕСЬ ФЛУД РОЗПОЧАВ ВІН ОБРАЗИВШИ 10DANTE10 БАРИГОЮ, ЦЕ ЙОГО ПОТРІБНО У БАНЮ НЕХАЙ ВЧИТЬ ПРАВИЛА ПОВЕДІНКІ !!! І УВЕСЬ СЬОГОДЕННИЙ ФЛУД У ТЕМАХ ВИНИНАЄ ЧЕРЕЗ ТАКИХ РОЗУМОВООБДІЛЕНИХ, НЕАДЕКВАТНИХ І НЕРВОВИХ ТОПІКСТАРТЕРІВ ЯК ЦЕЙ !!!
kompiktex Опубліковано 22 Січня, 2011 в 20:18 Автор #30 Опубліковано 22 Січня, 2011 в 20:18 10dante10 , bearler, irenka, хто ще - я бачу багато в тебе знайомих чиї ти ніки використовуєш! А відповідь на лист так і дати не можеш! Но я Жду сцуко! матами обкласти я тебе теж можу по телефоні, не зобовязаний я тобі номер давати ти прийди отоді то поговорим по чоловічому так би мовити, а взагалі хлопче шо ти собі позволяєш, в тебе молоко на губах ще не обсохло, да я уже по всій європі на роботі був коли ти ще у дитсадок ходив, якшо хоч мати проблеми то ласкаво прошу, але не хотілося б тебе зачипати зєльоний ти ше. ДОПОБАЧЕННЯ !!! З ТАКИМИ ЯК НАШ ТОПІК СТАРТЕР КРАЩЕ ДІЛА НЕ МАТИ , ТОМУ ЩО ЦЕЙ ВЕСЬ ФЛУД РОЗПОЧАВ ВІН ОБРАЗИВШИ 10DANTE10 БАРИГОЮ, ЦЕ ЙОГО ПОТРІБНО У БАНЮ НЕХАЙ ВЧИТЬ ПРАВИЛА ПОВЕДІНКІ !!! І УВЕСЬ СЬОГОДЕННИЙ ФЛУД У ТЕМАХ ВИНИНАЄ ЧЕРЕЗ ТАКИХ РОЗУМОВООБДІЛЕНИХ, НЕАДЕКВАТНИХ І НЕРВОВИХ ТОПІКСТАРТЕРІВ ЯК ЦЕЙ !!! Мда..Ось так і завжди виходить як в тому приклад,і що навів dj_design "Твои силы в интернете просто смешны"
Ctepanuch Опубліковано 22 Січня, 2011 в 21:03 #31 Опубліковано 22 Січня, 2011 в 21:03 Я видать не ту тему відкрив. Підскажіть де нормальна, здорова торгівля? І де господар, у якого на подвір'ї собаки лаяться? Гортав, гортав, чекав на якийсь торг - а там два БАРАНА зустрілися і продають одне одному баранячий горох. Сію публіку ЦАР може хоча б насварити.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.