aroma Опубліковано 19 Січня, 2011 в 14:51 #1 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 14:51 Час від часу приходить спам від різних закладів, Вопака, Ельдорадо і т.п.Як правильно "відписатись" від цього рода смс ?
KiLLeRovi4 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 15:02 #2 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 15:02 До оператора позвони хай відключить тобі смс з змістом реклами тобто хай приходять тількі технічні смс і смс твого оператора
BIKTOP1970 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 15:10 #3 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 15:10 Може ці поради допоможуть: http://itc.ua/articl...e_projdet_37964 p.s. IMHO, найкращий спосіб боротьби зі СПАМом, не створювати собі цю проблему, не "світити" свій номер наліво і направо.
Kaktus1990 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 15:32 #4 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 15:32 Є такі поняття як бази даних. Мені не так давно телефонували та пропонували Viasat TV. І де вони взяли мій номер? Варто лише 1 раз засвітити номер у базу.
aroma Опубліковано 20 Січня, 2011 в 08:57 Автор #5 Опубліковано 20 Січня, 2011 в 08:57 А шо одне згадав, про фізичний спам: ІМЕКС (двері пропонують). До когось заходять ці гості надоїдливі? Хтось від них "відписувався"?
Liberta Опубліковано 20 Січня, 2011 в 09:07 #6 Опубліковано 20 Січня, 2011 в 09:07 А шо одне згадав, про фізичний спам: ІМЕКС (двері пропонують). До когось заходять ці гості надоїдливі? Хтось від них "відписувався"?Краще нехай заходять, ніж встромляють в двері папірці із своєю рекламою...Я живу в ще не повністю заселеному багатоквартиному будинку, вчора йшла додому - майже в кожних дверях стирчить їхня реклама, звичайно сьогодні зранку в дверях квартир, де як я знаю ніхто ще не живе, рекламки продовжують стирчати, типу "квартирники, Вам сюди"
QWESTiON Опубліковано 20 Січня, 2011 в 09:21 #7 Опубліковано 20 Січня, 2011 в 09:21 мені дуууууууже довго надсилали спам з Адреналіну, мережі НашКрай, кінотеатрі того ж Адреналіну, Стокер і т.д. і звідки в них мій номер? це ж одна корпорація. відповідь - заповнюючи анкетку (чомусь обов'язкову для всіх) перед першим виїздом на картингу, в графі номер телефону я мав необережність залишити свій номер. вирішення проблеми - дзвінок до мого товариша, який працює в Адреналіні, який з перших слів мене зрозумів - проблема, значіццо відома! і мій номер був успішно видалений з бази телефонів спаморозсилки. висновок: в разі заповнення усіляких анкеток, де немає потреби зворотнього зв'язку, не залишати свого номеру, або при вимозі залишати фейковий. а стосовно спаму від МТС, то вже давно, десь років 2-3 тому я "наполегливо" попросив оператора Call-центру не надсилати мені усілякого роду подібних повідомлень. після того таких повідомлень стало 1-2 на місяць проти десятка на тиждень.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.