Перейти до змісту

Вивчу пропозицію на рахунок обміну


Jl6owa

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт.

Хочу поміняти свою нокію 5530 на шось на андроїді, по типу як lg gt540.

Телефону нема навіть і пів року,повний комплект гарантія є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

I навiщо тобi мiняти хороший смарт нокiа на невiдомо що на андроiдi, ну чому ви вчепились за того робота як невiдомо за що. Нема в ньому нiчого вже дуже хорошого. Сiмба це сила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

I навiщо тобi мiняти хороший смарт нокiа на невiдомо що на андроiдi, ну чому ви вчепились за того робота як невiдомо за що. Нема в ньому нiчого вже дуже хорошого.Сiмба це сила. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ой я не можу з тебе, :lol: :lol: :lol: так смішно !!! ти певно ніколи в руках андроїда не тримав, ти хоч знаєш яке потужне ядро андроїда , сімба відстає набагато кроків від нього !!! Софтову оболочку двох операціонок порівняй і все побачиш !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bearler та  Kombat83, шановні, для холіварів на кшталт Symbian vs Android vs iOS vs WM є відповідна гілка -Технічний розділ: Гаджети (портативна техніка)

Якщо немає конкретних пропозицій автору теми - не флудерасьте, пліз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фiгня той андроiд, кромi украшательства нiчого харошого в ньому не побачив, софта мало, з повними правами туговато, на флешку софт не ставиться, i ще куча пiдводних каменiв, i толку з того ядра окрiм смiху нема. 2.2 зараз щось трiшки пiдтянулась i то мало толку, тому що бiльшiсть телефонiв не потяне 2.2 через слабеньке залiзо.

Проте лише S^3 пiдтримуе потокове вiдео флеш 10.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фiгня той андроiд, кромi украшательства нiчого харошого в ньому не побачив, софта мало, з повними правами туговато, :lol: :lol: на флешку софт не ставиться, :lol: i ще куча пiдводних каменiв, i толку з того ядра окрiм смiху нема. 2.2 зараз щось трiшки пiдтянулась i то мало толку, тому що бiльшiсть телефонiв не потяне 2.2 через слабеньке залiзо. :lol:маразм :lol:

Проте лише S^3 пiдтримуе потокове вiдео флеш 10.

нічого ти не розумієшся в андроїді , тільки певно в інеті відгуки про нього прочитав від фанатів ноклієвського сімбада :lol: :lol:

ти в руках хоч якийсь тел на роботі тримав щоб так потім говорити що у ньому є такі недоліки, і андроїд в умілих руках можна перетворити на справжнє чудо там лінукс ядро, а сімба то взагалі не понятно шо , як на мене то це звичайна S40 платформа але з відкритою файловою системою + деякі добавлення , і саме в сімбіані немає нічого особливого телефон на сімбі це для людей які не люблять трішкі посидіти на телефоном щоб зробити його звіром, а просто хочуть отримати усе готове, щоб нічого не треба було мудрувати і напрягати мозгі а це свідчить про тупість і сімба на ній побудована ! :lol: :lol: А Андроїд це розумна система для розумних людей !!! Тобі цього не понять ти певно ніколи не мав девайсів на андроїді і не заглиблювався у корені тієї системи !!! :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

людина просто хоче помінять свій апарат на якийсь на базі андроїд... мабуть він не просто так це вирішив а добре його осмислив. А ви тут рівняєте йому сімбу і андроїд.... до чого тут ці репліки...здається в темі ненаписано шоб йому підказували шо краще. Одним краще телефон за 4-5 тисяч а інших і 1202 влаштовує зніг до голови.

На правах апа;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...