Перейти до змісту

Як здати будинок в експлуатацію?


carlzeiss

Рекомендовані повідомлення

Підскажіть, будь-ласка, як здати будинок в експлуатацію, де які документи і дозволи потрібно брати, написали заяву в БТІ, вони посилають в держбударх..., а ті посилають в БТІ. Будинок менше 200 кв.м. в с. Струмівка.

Дякую!!http://board.lutsk.ua/public/style_emoticons/default/0002.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рішення сільради про дозвіл на будівництво, але сільрада каже що на період 2001р(бо в 2001р на основі куплі-продажу і приватизації землі будівельний паспорт був розроблений в районній архітектурі і зареєстрований в сільраді) таке рішення не видавалось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

№1 Знач нада всі папери зробити а тоді здавати. Рішення сільради, проект від (350 у.е.), затв в архітектурі (орієнт від 800 грн), (Журнал робіт Підрядник від 1500 грн., арх від 800 грн., тех нагляд від 300 грн.) дозвіл ДБК, здача.

№2 Або скористатись правом амністії, і заплатити штраф 20% від вартості хати, плюс виробити проектну і кошторисну документацію передтим і правові документи в т.ч. від сільради.

№3 Інший шлях Можливо сільрада і райархітектура має готові типові папери на район забудови в т.ч. і на ваш участок. Пошук правди займає теж ччас гроші і емоції.

Зазвичай люди раніше ішли шляхом №2, але сьогоднішній штраф 20%.....

Кароче 050-3781521.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...