Перейти до змісту

Електропоїзд підвищеної комфортності № 849/850 Київ-Луцьк-Київ

zyb

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Gabriel схоже ніколи не їздив дизелем до Здолбунова ...

в порівнянні з ним це супер-клас %)

Це точно. У порівнянні з деревяними лавочками цей потяг дуже комфортний.

Але я їжджу всеодно маршрутками. По часу зручніше.

• 5 місяців потому...
Опубліковано

А хто в останній час їздив цим потягом? Як там умови, не холодно у вагонах вночі? Куди він зараз прибуває у Києві?

Опубліковано

Я їздив. Десь місяць тому. В Київ він прибуває в 6-6.20 ранку. В вагонах стільці досить зручні, а в деяких ше й спинка відкидається, так шо мона і покімарити :)

Опубліковано
Я їздив. Десь місяць тому. В Київ він прибуває в 6-6.20 ранку. В вагонах стільці досить зручні, а в деяких ше й спинка відкидається, так шо мона і покімарити :)

оппа. т.е. тип расположения седушек уже не во всех вагонах один и тот же? (я про откидывающуюся спинку)

а как цена на билет? нет ли разницы на то, что с откидывающимися спинками и на то, что нет?

то, что я видел когда-то, то седушки все жесткие (жесткий пластик с куском дерюжки под ж. седалище и все без варианта откинуть спинку)

Опубліковано

я ехала етим поездом где-то в начале марта. и честно сказать, ужааас!

спать там не возможно, всю ночь в вагоне горит свет, напротив пьяные соседи,

которым охота пообщаться...

Опубліковано

а я , один раз, в этот ваш Гамновер, вообще стоя в электричке ехал, местов не было...не расчитал дейче банн...

так что не надо сгущать краски... все бы еще электрички такие были..

а то , что наш народ общительный, это вообще только плюс..

Опубліковано

Полностью согласен с предудыщим оратором, вы видимо, друзья, в стандартных електричках никогда не издили, точнее дизелях, совсем зажрались уже, а я как то отхреначил маршрут луцк-шепетовка-хмельницкий на одних дизелях за вечер-ночь, и ничего, не умер.

Опубліковано

а я , один раз, в этот ваш Гамновер, вообще стоя в электричке ехал, местов не было...не расчитал дейче банн...

так что не надо сгущать краски... все бы еще электрички такие были..

а то , что наш народ общительный, это вообще только плюс..

а вот наш Ганновер обижать не надо... я только высказала своё мнение

вот какие тут электрички

post-2812-1189682870.jpg

unbenannt.bmp

Опубліковано

То треба було назвати тему "Любителям екстріму в поїздах..." - для тих хто любить вночі сидячи, стоячи спати при світлі, общатись з пяними сусідами, слухати назви всіх станцій страшним голосом дяді-машинста і т.д.

Більше не поїду цим "комфортом", хіба що заставлять....

Опубліковано
То треба було назвати тему "Любителям екстріму в поїздах..." - для тих хто любить вночі сидячи, стоячи спати при світлі, общатись з пяними сусідами, слухати назви всіх станцій страшним голосом дяді-машинста і т.д.

Більше не поїду цим "комфортом", хіба що заставлять....

поддерживаю

:)

Опубліковано
Полностью согласен с предудыщим оратором, вы видимо, друзья, в стандартных електричках никогда не издили, точнее дизелях, совсем зажрались уже, а я как то отхреначил маршрут луцк-шепетовка-хмельницкий на одних дизелях за вечер-ночь, и ничего, не умер.

что такое "стандартная электричка"? поезд, на котором еще Павка Корчагин ехал?

сравнил, понимаешь, электричку до Ганновера и дизель до Шепетовки.

то, что у нас дизеля/электрички ублюдочные - так это не надо говорить, что мы зажрались, если нам это не нравится

это бывшее ведомство Рудьковского зажралось.

подвижной состав чуть ли не с войны не обновлялся

за границей люди смотрят на наши поезда и удивляются, как они ездят...

Опубліковано

BTW. мы, будучи в Греции, случайно решили махнуть на выходных куда-нить подале от города, осмотреть окресностей. при покупке билетов нас в кассе предупредили, что местов сидячих нет. ну, мы решили, что стоячих как всегда, должно быть немеряно, и таки поехали. :)

через какое-то время народ на своих станциях повыходил и мы прекрасно ехали в мягких креслах. наслаждались пейзажами через абсолютно чистое окно и ни разу не унюхали, что в вагоне есть туалет. вот...

Опубліковано

как кому...а я ездила пару раз....и намного лучше чем в автобусе, прикрепили тебя к стулу и всё, а в поезде сходил кофе взял, пошёл покурил (кто курит), походил....просто супер!!!! ;)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Хто б тут що не казав, а поїзд піде, не все одразу.

По-перше, мені дуже зручно по часу він відправляється з Києва (15:50), бо я їду з Сум і зазвичай дорога в мене займала цілу добу, а так зранку виїхав і ввечері вже вдома.

Звісно, нашу електричку не зрівняти з "сумчанкою" (експрес Суми-Київ-Суми), там крісла розташовані як в літаку, відкидаються, так що можна виспатись, в вагонах можна подивитись тєлік, послухати радіо, плюс купа додаткових послуг.

Але й нам не теба так категорично ставитись, все буде, але з часом. Я останній раз їхав з Києва 2-го вересня. До Шепетівки всі місця були зайняті, а далі їдеш собі спокійно, ніхто тобі не заважає. Можна пройтись по вагону, сходити в бар чи вийти перекурити. Доречі, ми в Клевані вийшли на перон на перекур, були ще з нами провідник і машиніст, стали поспілкувались, вони нам розказали про цей поїзд, казали що ще мають його доробляти. Так що, як на мене доволі непоганий варіант для поїздки в столицю, а ще якщо і врахувати ціну (майже 26 грн.)!

Опубліковано
По-перше, мені дуже зручно по часу він відправляється з Києва (15:50), бо я їду з Сум і зазвичай дорога в мене займала цілу добу, а так зранку виїхав і ввечері вже вдома.

ну, ты, пожалуй, - исключение.

большинству это время как раз и неудобно.

в 15-50 большинство еще могут решать свои вопросы.

да и пивка вечерком попить надо.

ИМХО, все-таки, удобнее всего по времени идут наши скороходы-поезда

ночь в пути. только покупать на них билеты всегда очень заранее надо.

правда я до сих пор не могу уразуметь, где они столько времени шляются, пока я сплю :angry:

Опубліковано

ну, ты, пожалуй, - исключение.

большинству это время как раз и неудобно.

в 15-50 большинство еще могут решать свои вопросы.

да и пивка вечерком попить надо.

ИМХО, все-таки, удобнее всего по времени идут наши скороходы-поезда

ночь в пути. только покупать на них билеты всегда очень заранее надо.

правда я до сих пор не могу уразуметь, где они столько времени шляются, пока я сплю ^_^

Ну не знаю... Взагалі мають бути різні поїзди. Одним підходить ввечері, іншим в обід, третім взагалі зранку. Наприклад, сумський експрес відправляється з Києва майже в однаковий час із луцьким електропоїздом. І він користується шаленим попитом...

Опубліковано

питання не по темі, чим і в скільки годин можна якнайпізніше ввечері виїхати з Київа в Луцьк ?

Підходить майже любий транспорт крім велосипеда і самоката ))))

Опубліковано

поезд Киев-Луцк (около 22-00)

маршрутки шныряют раз в пол-часа

чуть ли не круглосуточно

где-то сцылко была на борде...

во

токма там из Луцка

но есть телефоны для уточнения из Киева

Опубліковано

маршрутки шныряют раз в пол-часа

чуть ли не круглосуточно

где-то сцылко была на борде...

во

токма там из Луцка

но есть телефоны для уточнения из Киева

дуже дякую :)^_^:)

Опубліковано
укрзалізниця заимела наконец то свой сайт

как это "наконец-то"? :)

лет несколько регулярно подсматриваю в нем разную информацию...

столько же, наверное, вижу там обещания продавать билеты через онлайн ^_^

Опубліковано

З цим поїздом зараз якісь непорозуміння. На скільки я знаю, то він зараз не ходить. Саме замість нього і пустили електричку. В Київі на вокзалі в розкладі написано, що він ходить лише по замовленню якось там. Так що я б на нього орієнтуватись не став. Тим більше зараз ковельський десь в 9 відправляється, а година не спасе.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...