Перейти до змісту

Куплю Акантофтальмусів і хижу Хелену

vvito

Рекомендовані повідомлення

Може хто знає де в Луцьку можна купити

акантофтальмусів

http://www.zooclub.ru/aqua/vidy/354.shtml

та вбивцю катушок - Хелену

http://fish.kiev.ua/pages/givota/givota3.htm

Або пропонуйте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Акантофтальмуси бувають періодично в "акваріумі", рибці і на франка. Хелени були на варшавці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за інформацію.

А на варшавці - де само : в магазині чи внизу там де продукти?

PS А як там корм, доїде він до мене чи ні :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Топікстартер, відпишіться будь ласка де знайдете хелену.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на варшавці - де само

в магазинах. подивіться біля валютчиків і каравані.

А як там корм, доїде він до мене чи ні :-)

вожу в авто вже тиждень, як буваю біля вас то магазин вже закритий, або ще закритий :( а на ГПЗ зараз не буваю.

Сьогодні накльовується поїздка в робочий час мимо вас, як тільки буду знати точно - наберу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я брав хелен в тетрі на базарі, біля валютчиків, вони були на прилавку продавця в круглому акваріумі з гупіками, про їх перебування в ньому продавець не знала, мені підказали колеги які там брали, між камінням знайшли 8 шт, напевно ще залишились, якщо не поздихали з голоду :) Ціна 15 грн.

Впринципі можу продати своїх дорослих (1рік) акантіків 3 шт по 20 грн/шт, і хелен 3 шт по 15 грн/шт, якщо все зразу. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я брав хелен в тетрі на базарі, біля валютчиків, вони були на прилавку продавця в круглому акваріумі з гупіками, про їх перебування в ньому продавець не знала, мені підказали колеги які там брали, між камінням знайшли 8 шт, напевно ще залишились, якщо не поздихали з голоду :) Ціна 15 грн.

Впринципі можу продати своїх дорослих (1рік) акантіків 3 шт по 20 грн/шт, і хелен 3 шт по 15 грн/шт, якщо все зразу. :)

Давай тільки Хелен :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай тільки Хелен :-)

а може поділимось ;) мені 1 хеленку пжалсто, а то катухи достали :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зайдіть в тетру, мають ще бути, так буде зручніше. А катушок валять нещадно, в креветочніку їх було тьма, а зараз кладовище пустих ракушок, аж страшно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зайдіть в тетру, мають ще бути, так буде зручніше. А катушок валять нещадно, в креветочніку їх було тьма, а зараз кладовище пустих ракушок, аж страшно :)

Сьогодні там був - продавець "со знанієм дєла" сказала, що вже немає,

і що вони дуже популярні.

Розрекламували магазин...

Так, що продайте нам з Fedot'ом, якщо можете

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

а може поділимось ;) мені 1 хеленку пжалсто, а то катухи достали :)

та же проблема была с катушками - как появились, радости то было! ведь ниоткуда да задаром. радость была недолгой... а паровозиком и физы полезли. а зелень то не из пруда, а из магазина.

боции, ловушки, живодерство не помогли.

думал уж буду просто подкармливать чтоб растючку не жрали. купил случайно шпорцевую лягушку (альбинос). как всегда раз не день сеанс живодерства - лягухе очень пришелся по вкусу фаршик из катушек (раньше его коридорасы обсасывали). эта жаба напихалась так что стала похожа на дирижабль. и тут меня осенило. она же кроме мотыля и чего покрупнее жрать не умеет (лапками запихнуть в рот не может - так она ест), слегка подморил голодом, а потом случилось чудо - эта тварь начала жрать всех физ целиком, а катушек только молодых.

через месяц остались лишь старые катушки. но этих уже не давлю - пусть размножаются для расширения рациона жабы.

правда, после таких обедов гадит сие животное много и специфично, так что фильтр мыть приходится часто.

а с хеленами заморачиваться, думаю, стоит лишь имея пару десятков катушек. ведь это ж не волк - сколько за день убить сможет? а катушки плодовиты. или размножить самого хищника, но читал что это не просто.

улиток медью травить эффективно, но у меня сомов полно - а эти передохнут быстрее, разве что отсаживать/травить/уголек.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жаба може і рибу поїсти, особливо голодна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жаба може і рибу поїсти, особливо голодна.

уже... 3 дня как барбусенка не стало. из улик - пузо у жабы и отсутствие трупика. остальные рыбы большие - не проглотит.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рыбы большие - не проглотит

краще не залишати надовго жабу без корма, а то будете спостерігати "кумедну" картину коли в жаби з рота торчить хвіст риби, яка в неї повністю фізично не поміщається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу Хеленку!!! :0064:

Прадавай насяльника!

:_11:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пост №7. http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=81621

Збирайте замовлення і буде вам щастя! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будуть з наступного тижня в продажі, хто хоче - кидайте сюди попередні замовлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будуть з наступного тижня в продажі, хто хоче - кидайте сюди попередні замовлення.

ціна хеленок ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 грн вроді має бути, побачимо по жадності автобусників.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кому цікаво, на Франка хижу Хелену по 12 грн. зараз продають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дяк!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дяк!

Щойно придбав собі 3 хеленки на Івана Франка. :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дяк!

І я вже придбав 3 штуки

Поки жертв немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дяк!

І я вже придбав 3 штуки

Поки жертв немає.

Аналогічно... я наловив катушок шт 7 і поселив в пакет разом з хеленками. Вранці повідомлю "результат матчу".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...