Перейти до змісту

продам NOKIA N95 org

pasha1207

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продам NOKIA N95 в комплекті коробка, диск, шнури, наушники, флешка, коробка, зарядка за ціною 1000грн

відсутня тільки задня кришка (прикриває батарею)

Опубліковано

думаю фото вистачає, щоб добре розглянути пристрій. До речі, кришка є , просто вона погано прикріплюється, весь комплект, оригінальний

Опубліковано

в подарунок віддам чорні кнопки, запасну плату, 2 динаміка і шлейфи, та дисплей

Це перелiк деталей що в ньому вже замiненi?? З такею цiною утримаюсь, давби 600гр.

Опубліковано

в подарунок віддам чорні кнопки, запасну плату, 2 динаміка і шлейфи, та дисплей

Це перелiк деталей що в ньому вже замiненi?? З такею цiною утримаюсь, давби 600гр.

ні вони не замінені, це від іншого телефона)) який достався за 2 грн китаєць, просто може комусь потрібні будуть :unsure:

а цей телефон навфть панель не мінялась, ремонтом і не пахне, вирішувати вам.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

мда... 700 грн?? на базарі за 1000 тільки з зарядкою шарпотрьоп продають, а тут за 1000 весь комплект і вам дорого?))

Опубліковано

Для справки. За 1150 можна купити восьмигігову. За 800 в гарному стані було сьогодні дві штуки

тільки з зарядкою

особисто щупав.

А особисто я - прохожу мимо і не пи S дю лишнього :rolleyes:

Опубліковано

то чому "особисто ти не пройшов мимо" а пи s диш ? за 700 грн які мені ти запропонував можна купити N73, за 1000 мій одногрупник купив на ринку, а в комплекті потертий телефон і зарядне, і не факт що телефон в білому списку!!! а в мене все оригінал і повний комплект! І попрошу не розводити бардак в моїй темі, ок? немаєш бажання купувати, біжи далі, тебе тут ніхто не тримає.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...