Перейти до змісту

Тепер чекати на зупинці транспорт стало небезпечно

V0V

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тепер на зупинках Луцька стало надто небезпечно. Особливо коли на дорогах міста така слизота.

Сьогодні десь біля 16-00 у Луцьку на Рівненській біля лучеська маршрутка №17 збила бабусю та врізався у магазин на зупинці. Нажаль жіночка загинула.

Подробиці на Волиньських новинах

Опубліковано

Навколо дуже багато небезпек. Від усіх не вбережешся. Мене, наприклад, зараз не менше турбує величезна кількість собак. Поряд з нашим будинком гуляє літній виводок песиків крупної породи. Невідомо, чи все гаразд у них головою. Зима, їжі менше.....

Ще одна зимова небезпека - бурульки! Часті зміни погоди - мороз, відлига - часом екземпляри цієї небезпеки досить немалі.

Опубліковано

від собак можна відстрилятись,балончік,звуком громкім

бурульки - не ходити під кришами будинків

а вот коли просто ідеш по вулиці і тебе збиває МАШИНА на МІСЦІ ТАМ ДЕ ХОДЯТЬ!!!!!!!! це вже не в ЯКІ РАМКИ НЕВХОДИТЬ

про шо думав водій... і де та чистка доріг!!! в окраїнах взагалі куча каші - маршуткі буксують на зупинках...

але одне жалко... була людина... нестало людини

Опубліковано

Та ті водії маршруток і так прибацані якісь усі. Три рази за невеликий проміжок часу бачив, як на одному маршруті задніми дверима прижимали людей, які виходили. Два рази люди були з коляскою, один - з лижами. Водії, мляха, ви собі нахріна там стільки дзеркал ставите? Щоб блістєло?

Або їде і п...ть по мобільному, тримаючи його в руці. "Зачекай, Манька...", - опускає руку. То гайці мимо проїжджають. Це якась забастовка проти гарнітур??? І то не 5 хвилин тріпається, а години так з пів. І то не один такий. Ах да, і при цьому у нього там написано "Не відволікайте водія розмовами", чи там "Не розмовляйте голосно по мобільному".

Хоча цього, може, й справді заплющило, буває. Людей тільки шкода.

Опубліковано

Незнаю всіх обставин події, але сьогодні на власні очі переконався тим, як наші водії-шумахери розганяються і лише за 10 метрів від зупинки починають різко гальмувати на льоду, навіть ABS не витримує. Для них без різниці, зима на вулиці, чи літо, манера водіння та ж сама - це показує рівень професіоналізму.

Пропозиція: чому б не зобов"язати луцьких перевізників набирати на роботу водіїв зі стажем керування не 3 роки (як зараз), а принаймні 10-15 !? <_<

Опубліковано

Частково проблема полягає водіях отих маршруток! Мало того, що дуже велика частка їздить на літній гумі, так вони щей ганяють ніби надворі літо. Сьогодні самого, та і ще кількох пішоходів, чуть не збила маршрутка на переході біля "Гостинця" - всі водії зупинились, чекаючи поки пройдуть пішоходи, а він думав шо проскочить по крайній лівій полосі, добре що всі зметикували і втікли від того, вибачте, урода, так він шей кулаком мені через вікно пригрозив! Шкода що не побачив що то був за маршрут, але водія я запам'ятав, якщо раптом буду з ним їхати, то як мінімум пику натовчу! :mdr:

Опубліковано

а вапще я чула шо справа не в дорозі, а в тому що водієві стало зле. такшо варто дочекатись фінішу розслідування.

ну виглядало це все жахливо, аж кров стила в жилах

Опубліковано

ага(((...маршрутчики також довбануті попадаються...я одного разу сів в 11 за рульом був як він сказав майстер спорту по автораллі влітаючи по засніженій дорозі в поворот з соборності на молоді на швидкості під 80 км не притормажуючи...після цього я на 11 не катаюсь(((

Опубліковано

а как по мне то проблема в "водочных ларёчках" которые наши депутатики натыкали на каждой остановке

нет ларёчка - некуда врезаться

Опубліковано

дійсно, можна до будинку спокійно доїхати і в нього впертись:)

Чи ти просто вирішив довести це інтелектуальне обговорення до повного абсурду?;-)

Опубліковано

Да водитель козел- не мог дождатся конца робочего дня и получать сердечные приступы вне рабочее время.Ах какая редиска.Давайте стрелять всех с больным серцем или как в Трое-выбрасывать неполноценных детей с горы.И тогда останется раса чистых и здоровых арийцев

Опубліковано

Прикра ситуація звичайно, не знаю подробиць та шкода всіх. Як тормозять деякі водії маршруток я вчора бачив! Та все ж всіх під одну лопату гребсти не варто. У мене є сусід, який працює на 10-му маршруті, дуже гарно їздить, ніколи не спішить, вічливий з пасажирами і взагалі порядна людина. Частенько їду в гараж на 1-ому маршруті, є там один водій (непам"ятаю номерів) дуже приємно з ним їхати. Також нікуди не спішить, вічливий, їздить по правилах. Дуже шкода що таких людей мало.

Згадалась фраза із радянського кінофільму:

(розмова мыж пасажирами)

"- а все почему много людей на остановках?

- автобусов нет!

- автобусы то есть, водителей не хватает. Вот Вы молодой человек, пошли бы водителем автобуса?

- в 5 вставать и в 2 ложится и еще возить таких как Вы? Нет!"

Вот тому і їздять аби хто!

Опубліковано

Волиньскі новини чомусь сьогодні змінили посилання, те що я вказав на початку теми, мабуть тому що в його тексті був такий зміст "...pyanyy_vodiy_..."

Нове посилання на подробиці у тут

Опубліковано

дійсно, можна до будинку спокійно доїхати і в нього впертись:)

не,

ибо между дорогой и домом есть "клумба" с отличным рыхлым чернозёмом и она там не разу для красоты....

она выполняет роль "ловушки"....

Гравийная ловушка - засыпанная гравием зона с внешней стороны поворотов.
Чаще всего располагается в местах, где наиболее вероятны сходы с трассы.
Попав на гравий, болид в нем вязнет, теряя скорость

в место того что бы со всего маху влупиться в бетонный отбойник

Опубліковано

не,

ибо между дорогой и домом есть "клумба" с отличным рыхлым чернозёмом и она там не разу для красоты....

она выполняет роль "ловушки"....

Да і бабушкам земелька свіжа, ага, чи ми ща не про людей?

Опубліковано

ще одним немало важливим фактором, що повпливав на ДТП, є незадовільно слизький стан доріг. А це вже недолік комунальних служб під керівництвом мера Романюка.

Показово, що трагедія трапилась недалеко від "Привата" - про який пан Романюк зараз дбає більше ніж про саме місто вцілому.. :glare:

Опубліковано

Для себе бачу єдину гідну кандидатуру - Романюк! :smile-zachot:

;)

Ще рік чи два тому сніг прибирала інша техніка і він вивозився, нині ж цей продукт згрібають на одну довгу купу вздовж дороги з пробілами на зупинках та поворотах. Але проблема не в керівництві, проблема що в України 603,7 тис. км2 проклятої території :lopata:

Опубліковано

Проблема в тому що мерія як завжди дивується напевно тим, що сніг у нас випадає зимою :) тому не готові ні до чого. Як завжди. "Средства у нас есть, вот ума не хватает"...

Опубліковано

Ви серйозно вірите що Романюк дурак? Не тупий, а саме дурак. Є безліч потреб за обмежених можливостей, треба чимось жертвувати заради інтересів, своїх чи ще якихось.

Опубліковано

Крім перелічених причин ІМХО є ще одна важлива - ПРАВИЛЬНІ МЕДОГЛЯДИ ВОДІЇВ. Це ж не перше повідомлення про смерть /стало погано за кермом водіїв.

Опубліковано

Може яка дура вискочила на дорогу перед автобусом — різкий поворот, слизька дорога, і маємо те що маємо :unsure: Шукай тепер вітра в полі.

З.І. То що наші жіночки не бачать куди йдуть, спостерігав не раз. Останній раз біля північного, коли дві дури полізли під колеса маршрутки, що вже тормозила для зупинки. Добре що швидкість була мала та інших машин не було — маршрутку просто трохи розвернуло посеред дороги :unsure:

Опубліковано

Може яка дура вискочила на дорогу перед автобусом — різкий поворот, слизька дорога, і маємо те що маємо :unsure: Шукай тепер вітра в полі.

З.І. То що наші жіночки не бачать куди йдуть, спостерігав не раз. Останній раз біля північного, коли дві дури полізли під колеса маршрутки, що вже тормозила для зупинки. Добре що швидкість була мала та інших машин не було — маршрутку просто трохи розвернуло посеред дороги :unsure:

во во, я одній телфона побив, пішоходи нахали великі, думають що машині простіше стани на снігу чим їм зачекати

Опубліковано

А давайте без а може? А може нло засліпив водія? SOAD по зубам не дав? Медаль отримаєш на виході

Опубліковано

ага(((...маршрутчики також довбануті попадаються...я одного разу сів в 11 за рульом був як він сказав майстер спорту по автораллі влітаючи по засніженій дорозі в поворот з соборності на молоді на швидкості під 80 км не притормажуючи...після цього я на 11 не катаюсь(((

він походу щей на девятці літає) я з тренування яке знаходиться біля Лазні на данила галицького, додому до загсу за 6 хвилин раз доїхав)на його маршруті) 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...