Перейти до змісту

Потрібні моделі в перукарню!

legioner056

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Запрошую жінок та дівчат у перукарню на безкоштовну стрижку, фарбування та зачіску! БЕЗКОШТОВНО!!! Перукарня знаходиться на пр-ті Відродження.

тел. 0996332781

Опубліковано

Запрошую жінок та дівчат у перукарню на безкоштовну стрижку, фарбування та зачіску! БЕЗКОШТОВНО!!! Перукарня знаходиться на пр-ті Відродження.

тел. 0996332781

перукарня випадково називаєтьяс не "Молодіжна Мода"...

Опубліковано

а чо тема називається - потрібні моделі?

можливо вам для початку на кракаділах потренуватись треба?

вже, а тепер треба моделі :D

Опубліковано
а чо тема називається - потрібні моделі?

Моде́ль (фр. modèle, от лат. modulus — «мера, аналог, образец») — некоторый материальный или мысленно представляемый объект или явление, являющийся упрощённой версией моделируемого объекта или явления (прототипа) и в достаточной степени повторяющий свойства, существенные для целей конкретного моделирования (опуская несущественные свойства, в которых он может отличаться от прототипа).

Я достаточно доходчиво ответил на вопрос ? :g05::rolleyes:

Модели – это не только длинноногие красавицы, которые шастают по подиуму, бывают ещё модели кораблей, модели корпоративного управления, модели костюмов, так что крокодилы здесь не при чём ))

Опубліковано

тел. 0996332781

а пропозиція ще дійсна???

• 2 тижня потому...
Опубліковано

чекаєм відгуків перших відвідувачів:)

Я там була, результат сподобався і майстер приємний, робила меліровку, стрижку і укладку. За фарбу платила, а все інше безкоштовно

Опубліковано

чекаєм відгуків перших відвідувачів:)

Я там була, результат сподобався і майстер приємний, робила меліровку, стрижку і укладку. За фарбу платила, а все інше безкоштовно

о боже, це я ненароком зайшла на аккаунт чоловіка, це я була в перукарні, а не він :)))) Хоч би не побачив цього повідомлення, а то дізнається, що робив меліровку :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

тел. 0996332781

Пропозиція ще діє! Ласкаво просимо!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Запрошую всіх бажаючих у перукарню "МІЛЕНІУМ" на безкоштовну жіночу, чоловічу стрижку! БЕЗКОШТОВНО!!! Перукарня знаходиться у ТЦ "ГЛОБУС" (Фуршет, 1-й поверх)

тел. (0332) 78 62 85

тел. 050 907 12 17

тел. 0996332781

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...