Перейти до змісту

Безкоштовна ліцензія гри Burnout™ Paradise: The Ultimate Box

fenmix

Рекомендовані повідомлення

bp1.jpg

Я не знаю, як таке можливе, але вчора я знайшов цікавий лінк, на якому вказано, що ЕА Store на халяву роздає Burnout™ Paradise: The Ultimate Box всього за 0 фунтів стерлінгів. Я перевірив, і тепер дійсно маю ліцуху цієї шикарної гри! Чого бажаю і вам.

bp2.jpg

Отримати гру!

Дзеркало (якщо не працює)

Увага - новина була взята з мого порталу Gamedev.org.ua

Якщо й надалі хочете шукати халявку, навчитись створювати ігри чи просто поспілкуватись на ігрову тему - завітайте до нас. У нас повністю українська мова :) Не сачтітє ра рєкламу, всє же :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

No Response from Application Web Server

There was no response from the application web server for the page you requested.

Please notify the site's webmaster and try your request again later.

в мене ось таке вибиває коли перехожу по ссилці (Отримати гру!) :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тарас, а в тебе є акк на EA STORE? Там потрібно зареєструвати його. Я про це писав на сайті. Зареєструйся на EA GAMES. В гуглі є лінк на їхній сайт, бо там різні варіанти. А якщо є, залогінись. У моїх знайомих прекрасно заходило.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за пораду!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то як, браття-халявщики. Відпишіться, будемо по сетці грати. До речі, на мому порталі ще є опис на безкоштовну некомерційну ліцензію практично усіх продуктів Autodesk.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эх, помню лабали в эту гаму, пока кислород не перекрыли))

Был на 5-том месте в мировом рейтинге :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже не безкоштовно.. *(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все ще працює і нормально походу. Пробуйте анонімайзери, так радили мені на форумі одному.

Пробуйте через анонімайзер! 100% має піти!

тиць і вставляєм http://www.hotukdeals.com/visit?m=15038&q=834553

Халява закінчилась :(

Арден, про кислород ти мав на увазі сервак? Як давно він не працює? Бо я не можу зайти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ктото в еа стор получит по шее за такой промах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Арден, про кислород ти мав на увазі сервак? Як давно він не працює? Бо я не можу зайти...

Не я про первый патч, ведь первый месяц на пиратке в онлайн пускало :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zerotul це були знижки і акції. І не в перший раз. Ще й сімси безкоштовно давали, StarCraft 2 теж...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zerotul це були знижки і акції. І не в перший раз. Ще й сімси безкоштовно давали, StarCraft 2 теж...

Как еа стор мог давать бесплатно старкрафт 2...во первых не ихнее,во вторых бесплатно только демка с 3-я миссиями

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zerotul добре, омовився. Ну не старік, але щось схоже було.. А старкрафт перший безкоштовно роздавали це 100% на оофф сайті блізарду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...