Перейти до змісту

Поділіться враженнями щодо магазину

nevirko

Рекомендовані повідомлення

повний маразм...

1 думаю ніхто вам не розказував звідки возить і як то ви розібралися зі всім :)

2 ну і яка різниця звідки вам ту деталь притянуть, ви ж не зі Стеком матимете справу...

Прайс Стека напевно самий великий і інформативний, тому більшість фірм на нього опираються і зовсім не факт що там купують.

Стек, Нео, ТДБ - то перепродавці для невеличких контор, які не мають змоги тримати великий склад і працювати з дистрибюторами напряму.

А де гарантія що в наступному магазині ви не купите деталь зі Стеку ? :) якшо менеджер не залізе подивитися на їхній сайт.

звиняйте за офтоп, но просто висновки ТС мене вбили...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь

Порада покупцям - не заглядуйте в монітори, бо, чесслово, вже не раз виникало непереборне бажання втулити. То не ваше діло, що у мене там. Все, що ваше діло - я роздрукую і покажу. Якщо щось не подобаються - гайда до конкурентів.

nevirko, у нас на сайті можна скачати прайси, у яких є прайси постачальників. І? Спочатку створюєш тему з проханням дати пораду, а потім сам даєш якісь дилетантські поради у тій області, в якій абсолютно нічого не тямиш.

Чим тобі не вгодив Стек? Яка різниця львівський постачальник чи кєтайський??? Всі продають залізяки фактичо з одного і того ж заводу.

Словом, чувак, я тебе благаю, давай ти купиш свої комплектуючі не в Луцьку? А то мені шкода моїх знайомих.)

І да, відкрию тобі жахливу таємницю: таких як ти намагаються послати н*хєр подалі, бо купка тих проданих залізяк не варта тих всіх нервів і проблем, які ти принесеш зі своєю покупкою. Менеджер до тебе зі всією душею, а ти, мляха, отак. Я здогадуюсь, хто це був, треба буде спробувати ідентифікувати. Або сам фотку виклади.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порада покупцям - не заглядуйте в монітори, бо, чесслово, вже не раз виникало непереборне бажання втулити. То не ваше діло, що у мене там. Все, що ваше діло - я роздрукую і покажу.

Нормальна людина розташує робоче місце так, щоб монітор був "задником" до покупця...

А якщо монітор стоїть лицем до покупця то куди йому дивитись, природна цікавість. Не треба спокушати. В тебе офісі не був, не знаю як там, кажу як буває.

От в Соромітника в старому офісі були правильно розташовані робочі місця.

П.С І ще часто не вистачає стільців. Проблема на 90грв (самий простий стілець), зате можна поставити навпроти робочого місця і усадити людину у випадку чого. Завжди подобається коли є стільці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене якраз дупою до людей. І в колеги. І заглядують, забігають за стіл. І до нього, і до мене. Тому й кажу. Я б усе зрозумів, но тут якось, звиняйте. Ще не придумав, просто, як тактовно посилати, щоб і не нахамити клієнту, і щоб зрозумів, що так робити негарно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.icity.lutsk.ua/

надаю їм перевагу.

знаходяться за Перлиною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Юг-контракті дуже файно написано на всіх моніторах - "Інформація на екрані призначена лише для працівника компанії Юг-контракт" (ну чи якось так).

То він напевно в нас був, бо в магазині як не крути - то монітора не зховаєш, особливо якшо в нього норовлять заглянути.

Але шото я цим не переймаюсь. Кльово шо "клієнт" відпав :)

P.S.: за стільки часу не купити комп'ютер... то може він і не дуже потрібен :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Юг-контракті дуже файно написано на всіх моніторах - "Інформація на екрані призначена лише для працівника компанії Юг-контракт" (ну чи якось так).

То він напевно в нас був, бо в магазині як не крути - то монітора не зховаєш, особливо якшо в нього норовлять заглянути.

Але шото я цим не переймаюсь. Кльово шо "клієнт" відпав :)

P.S.: за стільки часу не купити комп'ютер... то може він і не дуже потрібен :)

Комп'ютер уже купив. Тим більше у Луцьку. Реакцію на пост про монітори отримав таку як і очікував. Просив поради у покупців, а нарвався на продавців, спочатку це лише підозрював, але Ви хлопці так гарно один одного засвітили. Thanks. В монітори я заглядав не спеціально, так вийшло. Чому ж не подивитись закупівельну ціну і порівняти з тією що тобі пропонують, якщо це так просто. Усім звичайним покупцям дякую за поради.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порада покупцям - не заглядуйте в монітори, бо, чесслово, вже не раз виникало непереборне бажання втулити. То не ваше діло, що у мене там. Все, що ваше діло - я роздрукую і покажу. Якщо щось не подобаються - гайда до конкурентів.

nevirko, у нас на сайті можна скачати прайси, у яких є прайси постачальників. І? Спочатку створюєш тему з проханням дати пораду, а потім сам даєш якісь дилетантські поради у тій області, в якій абсолютно нічого не тямиш.

Чим тобі не вгодив Стек? Яка різниця львівський постачальник чи кєтайський??? Всі продають залізяки фактичо з одного і того ж заводу.

Словом, чувак, я тебе благаю, давай ти купиш свої комплектуючі не в Луцьку? А то мені шкода моїх знайомих.)

І да, відкрию тобі жахливу таємницю: таких як ти намагаються послати н*хєр подалі, бо купка тих проданих залізяк не варта тих всіх нервів і проблем, які ти принесеш зі своєю покупкою. Менеджер до тебе зі всією душею, а ти, мляха, отак. Я здогадуюсь, хто це був, треба буде спробувати ідентифікувати. Або сам фотку виклади.

Сподіваюсь, чувак, ти власник фірми. Хоча і для власника "таких як ти намагаються послати н*хєр подалі, бо купка тих проданих залізяк не варта тих всіх нервів і проблем" такі фрази у сторону клієнта є основною причиною більше ніколи не звератися з будь-якого приводу. Ти правий, до китаєцького постачальника на рівні Луцька потрібно рости. Нічого не маю проти СТЕК і їх роботи. Вважатимо це моїми споживацькими пріоритетами.

P.S. Сподіваюсь Ви дійсно власник фірми, бо у іншому випадку Вашому директору варто задуматись над питанням ставлення менеджера до клієнта і рівня клієнт-менеджменту у Вашій фірмі. Дякую за цей бріф, чувак, ти кращий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот і я дірєхтар фірми і мені реально проще послати нахер парочку вот таких геморних клієнтів і мати спокій, ніж потім розгрібати їх вічний скульож... люблю адекватних людей- з ними приємно спілкуватись...

З.І. Да, Мікс - хамло і сволота... но клієнтів від того не меншає )

З.І.І. А "чувак" - то кастрований баран... мо не будемо вживати слова, значеня яких ми не знаємо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот і я дірєхтар фірми і мені реально проще послати нахер парочку вот таких геморних клієнтів і мати спокій, ніж потім розгрібати їх вічний скульож... люблю адекватних людей- з ними приємно спілкуватись...

З.І. Да, Мікс - хамло і сволота... но клієнтів від того не меншає )

З.І.І. А "чувак" - то кастрований баран... мо не будемо вживати слова, значеня яких ми не знаємо?

Пардон за чувака, лише повторив, те звернення, яким до мене звернулись. А про монітори - реально бачив, ну просто не можна було не побачити, от і все. Я не сунувся спеціально, а лише закинув "вудочку" з метою відкинути відверту джинсу окремих порадників, і побачити хто з них яким чином засвітиться. Я маркетолог у лісопереробці, вибачте така освіта і робота - я вмію помічати деталі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буга... тоысть клыэнта на конторы назвали "чувак"?? А шо за кнтора??? :) Це ж жость однако )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буга... тоысть клыэнта на конторы назвали "чувак"?? А шо за кнтора??? :) Це ж жость однако )))

Не в конторі звичайно мене так назвали (мали б тоді вони відгуки). А тут на борді. З тексту я так зрозумів, що представник, такого магазину (контори) з ніком Yuraul.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в фірмі де працює Yuraul скупляється наше підприємство.. На форумі він може дозволити висловити своє "фе", а от на роботі відношення клієнтів на висоті.. так що...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в фірмі де працює Yuraul скупляється наше підприємство.. На форумі він може дозволити висловити своє "фе", а от на роботі відношення клієнтів на висоті.. так що...

Для мене немає істотного значення позиція Yuraul. Я потенційний клієнт, якого він втратив напевне. Добре, що він не дозволяє цього на роботі. Але і на форумах теж блукають клієнти. Щиро бажаю усім фірмам таких продажів як у Розетки, а тому продавцям і в інтернеті потрібно знати міру, тим більше, коли багато людей знають, що за людина під ніком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а він себе тобі і не рекламував, поміть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шото я не зрозумів, а кого там розсекретив ТС ? в мене пише в статусі що я продавець, а Юрєц вроді як теж не ховався.

ТС, ти не клієнт, ти навєрно шпіон, якого закинули в Луцьк для "разоблачєнія" продавців на борді :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шото я не зрозумів, а кого там розсекретив ТС ? в мене пише в статусі що я продавець, а Юрєц вроді як теж не ховався.

ТС, ти не клієнт, ти навєрно шпіон, якого закинули в Луцьк для "разоблачєнія" продавців на борді :)

Хто не заховався - я не винен. Маю лише одне питання, ми так давно знайомі, що уже перейшли на ти? А щодо моєї спостережливості - соррі я не та людина, що не побачить різниці в ціні і купиться на знижку. Я це спостерігав в "Діавест". Написали -15% хлопці (ціна від того знизилась, але залишилась вищою ніж у конкурентів), а народ повірив, не заглянув у сусідні магазини і пішов купувати. Везучі хлопці з Діавесту, точний розрахунок. Хоча такий прикол поведінки клієнта я бачу вперше. Справді, цікавий ринок оргтехніки, а у Луцьку тим більше, шкода, що не працюю у цій сфері, але дуже цікаво...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

впринципі то у всій торгівлі так, до чого тут ІТ. І я не з Діавеста.

дето писав хто-то, даруйте але не згадаю хто - "якщо на форумі звертаютсья на Ви - то те ж саме що посилають н*х.." ну чи якось так звучало.

доречі, залізко ж куплене я так розумію, закрили б тему :)

а то непотрібні теревені розводяться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

впринципі то у всій торгівлі так, до чого тут ІТ. І я не з Діавеста.

дето писав хто-то, даруйте але не згадаю хто - "якщо на форумі звертаютсья на Ви - то те ж саме що посилають н*х.." ну чи якось так звучало.

доречі, залізко ж куплене я так розумію, закрили б тему :)

а то непотрібні теревені розводяться.

Я не про торгівлю, а про поведінку споживача. На форумі я віднедавна, тому якщо звертання Ви - то образа, тоді прошу вибачення. Я не казав, що ТИ з Діавеста, просто ситуація не здорова. Моя думка - людина (свідомий покупець) перш ніж купувати має порівняти кінцеві ціни, а не рівень наданої знижки. Ти як продавець з хорошою ціною дозволив би скинути клієнту 15% і ще при цьому заробляти? Маю великий сумнів. Я розумію можливість маніпуляцій при виборі ПК, але коли це ноутбук, який у сусіда без знижки на 1000 грн дешевше? Як підсумок скажу мені дуже цікаве це місто. Раніше я порівнював Луцьк зі Львовом. Але я дуже помилявся. Луцьк унікальний. І з професійного інтересу я буду цікавитись не одним ринком.

Комп куплено. Дякую продавцям з Лесі Українки, 28, якщо Ви присутні на форумі. Тему закрито. До нових зустрічей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ну ви жжотє, nevirko. 1. Даю 90% що ваш (твій) комп приїхав зі Львова. 2. Даю 90% що ваш (твій) комп ви (ти) забрали не в той же день день як прийшли на фірму. Ну не вірю я що "специфічну" конфігурацію вибирали з того що було на складі чи на вітрині. 3. Скачайте прайс з будь-якої з вищеперечислених Львівських контор, в третьому стовпчику буде ціна по якій таряться наші місцеві продавці, якщо вже вам (тобі) так цікавий їхній закуп (можу помилятись, це мій такий здогад:)). 4. Нахрєн питати пораду в досвідчених місцевих (які з Х конторою мали справу Y років і не шкодують) якщо все одно робиш(-те) по своєму? 5. Щоб купити ноут на 1000 дешевше їдь(-те) в Київ і там шукай(-те). 6. Працюючи в 2х різних сферах (реклама, продажі Х обладнання) я, як і ті хто вище відписались, теж дортимуюсь правила - краще з розумним загубити ніж з дурнем знайти. Розумієш(-те) про кого це я? Правило універсальне а не тільки представників певної сфери, і повір(-те) економить нерви і час будь здоров.

А комп хай працює з користю:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ви жжотє, nevirko. 1. Даю 90% що ваш (твій) комп приїхав зі Львова. 2. Даю 90% що ваш (твій) комп ви (ти) забрали не в той же день день як прийшли на фірму. Ну не вірю я що "специфічну" конфігурацію вибирали з того що було на складі чи на вітрині. 3. Скачайте прайс з будь-якої з вищеперечислених Львівських контор, в третьому стовпчику буде ціна по якій таряться наші місцеві продавці, якщо вже вам (тобі) так цікавий їхній закуп (можу помилятись, це мій такий здогад:)). 4. Нахрєн питати пораду в досвідчених місцевих (які з Х конторою мали справу Y років і не шкодують) якщо все одно робиш(-те) по своєму? 5. Щоб купити ноут на 1000 дешевше їдь(-те) в Київ і там шукай(-те). 6. Працюючи в 2х різних сферах (реклама, продажі Х обладнання) я, як і ті хто вище відписались, теж дортимуюсь правила - краще з розумним загубити ніж з дурнем знайти. Розумієш(-те) про кого це я? Правило універсальне а не тільки представників певної сфери, і повір(-те) економить нерви і час будь здоров.

А комп хай працює з користю:)

Ціла епітафія ))). Надто багато слів і жодної користі. 1. Звернувся, щоб дізнатись де шукати. 2. 90%??? маркетинг - це не лише реклама і продажі, жоден маркетолог не буде кидатись цифрами з такою ймовірністю. 3. Більшість клієнтів на ринку, в якому я купував, як правило, мають рівень знань нижче середнього, але якщо Ви, ДОСВІДЧЕНИЙ, вважаєте менш досвідчених клієнтів, що приходять до Вас, дурнями і так відверто про це заявляєте, і процес продажу для Вас лише нерви, то Ви ПРОДАВЕЦЬ лише у штатному розписі, а не за покликанням. 4. Кинути стандартний макет, зі стандартним оголошенням - це не реклама? Нестандартна, креативна, іноді епатажна рекламна концепція і її реалізація - це реклама, і якщо Ви це робили, тоді лише можете говорити, що працюєте в рекламі. 5. Щодо прайсів і пропозицій, то я вибрав оптимальний варіант, на мою думку. Все було забране у наступний день. 6. Головне, я знаю, де чому і у кого купував. Я задоволений покупкою. Все інше - моя особиста справа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Лесі Українки, 28 - це хто? Ентер?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Лесі Українки, 28 - це хто? Ентер?

так, випереджуючи всі Ваші наступні бла-бла-бла, повторюсь, мені цей магазин сподобався з багатьох причин(не буду тут розповідати чому саме, та і Вам це ні до чого). Власне сподіваюсь наступний пост не буде про Ентер на Винниченка, де я зустрів пусті полиці. Хоча двоє дівчат, які там працюють, дуже приємні, правда це все, що і сподобалось у цьому одноіменному магазині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоч би по порядку відповідали... і на особистості не переходили. Зозумієте різницю між продавцем шоколадок і продавцем обладнання де 1 товару коштує від 5 тис грн? Де людині треба розжувати всі споживчі характеристики, щоб вона була впевнена що це саме те що їй треба (і підходить). Так і з компами. А такі як ви заберете багато часу ще й принесете потім назад бо не підходить. За цей час можна виконати дві успішних продажі. Уважніше читайте тоді зрозумієте, що не той дурень хто менше мене знає. Там де йшлося про дурнів це усна народна творчість (приказка). А з "пісні" слів не викинеш. А чого чіплятись за рекламу з маркетингом ващє ніпанятна. В рекламі ще працюють люди яким доводиться виконувати іноді божевільні (завідомо нездійсненні, з відхиленням від технології...) задуми, тому простіше відмовитись ніж потім "вести" геморного замовника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоч би по порядку відповідали... і на особистості не переходили. Зозумієте різницю між продавцем шоколадок і продавцем обладнання де 1 товару коштує від 5 тис грн? Де людині треба розжувати всі споживчі характеристики, щоб вона була впевнена що це саме те що їй треба (і підходить). Так і з компами. А такі як ви заберете багато часу ще й принесете потім назад бо не підходить. За цей час можна виконати дві успішних продажі. Уважніше читайте тоді зрозумієте, що не той дурень хто менше мене знає. Там де йшлося про дурнів це усна народна творчість (приказка). А з "пісні" слів не викинеш. А чого чіплятись за рекламу з маркетингом ващє ніпанятна. В рекламі ще працюють люди яким доводиться виконувати іноді божевільні (завідомо нездійсненні, з відхиленням від технології...) задуми, тому простіше відмовитись ніж потім "вести" геморного замовника.

Як би приказка не звучала, всеодно вона була сказана не до аморфної маси і не про неї - це до Вашого коментарію про слова і пісні. Якщо говорити про вартість мінімальної відпускної одниці товару, то у моїй сфері ця цифра у декілька разів більша. Такі як я коли вже щось беруть, то не приносять, бо - "не сподобалось". Чому я "вчепився" до питання реклами і маркетингу? Просто, не потрібно вказувати на те суті чого Ви не знаєте - "працюючи в 2х різних сферах (реклама, продажі Х обладнання)" - повний аут. Про "рекламу і відмову" - для чого тоді існують бріфи і концепції? Відхилення в рекламі - це буденність, це стандартні клоновані слогани, клоновані макети і клонована рекламна подача, а ще ЗУ "Про рекламу", який забороняє. Але так приємно бачити чиновника з Антимонопольного комітету, коли тобі вдається прокричати, що ти НАЙКРАЩИЙ, у тебе ціни НАЙНИЖЧІ і подати це у такій формі, що він не має до чого придертися, або розуміє, що надто багато зусиль це йому буде коштувати. При цьому форма подачі привертатиме увагу перехожих на вулиці, телевізійних глядачів і всім буде запам'ятовуватись. А Ви тут про нездійсненне. Impossible is nothing - пам'ятаєте? У цих випадках кажуть: шкода, що це не я придумав. Для підсумку уже моєї епітафії - мерчендайзер, регіональний менеджер, торгівельний представник, менеджер з реклами - це лише продавці, ці професії мають відношення до реклами і маркетингу, але аж надто опосередковане. Я теж свого часу крутив штурвал Сесни, але від цього я не став пілотом. І на останок, давайте вже ПРИПИНЕМО цю тему. Хочете поспілкуватись на тему маркетингу, реклами, теорії і практики продажів? Будь ласка, створіть тему і скиньте мені посилання з радістю відповім. В даній темі ми говорили про вибір комп'ютера, який я уже купив і задоволений придбанням, тому не бачу сенсу її продовжувати. Але ж як людина вихована, не можу не відповідати на Ваші дописи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...