Перейти до змісту

Автозапуск програм у віндовс 7

prodrupaler

Рекомендовані повідомлення

Від недавна трапилась проблема комп сам вирубився, а коли я його включив програми які стояли на автозапуску перестали загружатись разом з віндою (треба вручну запускати) Хоча в самих програмах стоїть галочка запускати разом з віндовс. В конфігурації системи все настроюю перезагружаю комп, і всі настройки збиваються. Уявлення не маю в чому проблема, може хтось з таким стикався, підкажіть як зробити??? Віндовс переустановляти не дуже хочеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від недавна трапилась проблема комп сам вирубився, а коли я його включив програми які стояли на автозапуску перестали загружатись разом з віндою (треба вручну запускати) Хоча в самих програмах стоїть галочка запускати разом з віндовс. В конфігурації системи все настроюю перезагружаю комп, і всі настройки збиваються. Уявлення не маю в чому проблема, може хтось з таким стикався, підкажіть як зробити??? Віндовс переустановляти не дуже хочеться.

да позапихай ярлики тих програм в папку Автозагрузка.

PS. а нафіга в автозагрузці якісь програми , окрім антівіруса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PS. а нафіга в автозагрузці якісь програми , окрім антівіруса.

Ну в мене багато прог, що я просто привик що вони завжди працюють (mail.ru агент, skype, прога для скріншотів, авторизатор Datagroup і тд...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в більшості цих програм є в настройках пункт запуск разом з ОС, а якщо нема я сам просто закидаю ярлик в папку авто загрузки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

есть еще такая штука, как msconfig... :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

есть еще такая штука, как msconfig... :rolleyes:

msconfig - це і є "конфігурація системи" про яку я писав в першому пості.

Дякую всім. Допомогли ярлики в папці автозагрузка, соромно зізнатися, але я навть не знав що така папка існує...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Может, в "выборочном запуске" снята галочка с клетки "Загружать элементы автозагрузки"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є ще така штучка, як реєстр.

Regedit>HKEY_CURRENT_USER>SOFTWARE>Microsoft>Windows>CurrentVersion і два меню: Run і RunOnce. Ось в цих ключах і містяться дані про автозапуск.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чо ніясного, "служби" впали, це наслідок работи спідоносного ПО.

Управління "Мого кампа", закладка "Служби і пріложенія". Шурупай і гугли які тобі треба в статусі "Он".

Порада - меньше бреда в автозагрузці типу

mail.ru агент, skype, прога для скріншотів, авторизатор Datagroup і тд...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...