Перейти до змісту

Терапевтична темка

Liberta

Рекомендовані повідомлення

Є улюблені речі, які допомагають нам жити та переживати. Для кожного вони свої і в різні періоди життя вони різні. На мене таку терапевтичну дію має (невиключно) зустріч з старими друзями, театр, оповідання О.Генрі, російські емалі, шоколад (багато :) ). А коли настає повна ж… - то тільки поїздка в іншу країну. Ці речі заряджають мене енергією. Цікаво було б почути про Ваші великі і маленькі радощі, які підтримують у Вас в цьому житті… :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

топор и букет ромашек

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

топор и букет ромашек

- Вы кто?

- Добрая фея.

- А почему с топором?

- Да так, настроение что-то не очень

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если настает полная ж.., выручают старые друзья и книги. В такие моменты бывало сам начинал что-то сочинять. Кстати, неплохое средство от стресса. Заставляет мысли переключаться, быстрее снимает напряжение.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А коли настає повна ж…

Б"ю якийсь старий непотрібний посуд - дуже заспокоює.

Коли просто погано на душі, стараюсь робити якусь фізичну роботу аби тільки не сидіти і не думати. Наводжу лад в шкафчиках, перу одяг, роблю генеральне прибирання.

Депресія приносить погані наслідки в тому плані, що, коли я нервуюсь, то багато їм:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А коли настає повна ж…

Наводжу лад в шкафчиках, перу одяг, роблю генеральне прибирання.

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну если честно такие депрессии часто вызывают приступы генерации поэзии...поэтому пишу редко.Иногда спасает любимая фантастика Франсиса Карсака и Гарри Гаррисона

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не депресії - такого в мене вроді не буває :) Просто буває, що щось не ладиться, з кимось посварився, хтось тебе не зрозумів, накопичилась втома...тоді я відпочиваю за допомогою перелічених способів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво було б почути про Ваші великі і маленькі радощі, які підтримують у Вас в цьому житті… :)

Перш за все мені треба побути одній. Насамоті краще зализувати великі рани і маленькі подряпини :).

Музика - всяка-різна...залежно від настрою.

Люблю їздити до Львова, гуляти улюбленими місцями, пити каву в "Синій пляшці", вишукувати цікаві книжки на розкладках букіністів біля пам"ятника Федорову...

І друзі, звичайно, - терапевтична дія душевних дівчачих розмов:).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вмикаю в плеєрі улюблену музику, вмощуюся позручніше на дивані і просто насолоджуюся звучанням потягуючи вино - це так, підзарядка..

якщо все і всі дістали - змінити обстановку на трішки.. поїхати в карпати, в інше місто, просто побродити в незнайомих місцях кілька днів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я и не напрягаюсь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Депресія приносить погані наслідки в тому плані, що, коли я нервуюсь, то багато їм:(

а я навпаки - не їм :( коли нервуюсь чи погано - просто не можу нічого їсти..

а помагає напевно - побути на самоті, коли ніхто нічого не розпитує, не підбадьорює.. і просто в душу не лізе. Бити щось теж не бачу смислу, та і не поможе..... ну яким боком до того, що мені погано якісь предмети?! :sq_ye: та і шкода напевно того, що колись купляла, щоб його під поганий настрій - хрясь об підлогу чи стіну...

А ще фізична праця... якщо немає такої можливості - то спорт... щоб ввечері просто падати від утоми в ліжко і відключатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я и не напрягаюсь...

Не верю.

Так не буває :0001:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бити щось теж не бачу смислу, та і не поможе..... ну яким боком до того, що мені погано якісь предмети?! :sq_ye: та і шкода напевно того, що колись купляла, щоб його під поганий настрій - хрясь об підлогу чи стіну...

Та нема смислу, я знаю, але ж мені допомагає:)

Все-таки краще чим пити і курити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все-таки краще чим пити і курити.

звичайно, що краще... може декому це і допомагає... але потім від депресії чи поганого настрою і сліду не залишиться, а здоров"я можна і підірвати... особливо якщо депресія затяжна... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Японці гарно придумали - бити опудала своїх начальників :smile3: .

Але мені більше подобаються їхні сади на дахах будинків, це теж, мабуть, гарно піднімає настрій в обідню пору.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я и не напрягаюсь...

Не верю.

Так не буває :0001:

Вот поэтому я вас всех и не понимаю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...