Liberta Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 09:26 #1 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 09:26 Постало питання ведення сімейного бюджету. Постійно десь «діваються» гроші, потім навіть не можна згадати, на що вони були витрачені. Хочу вести облік з подвійним записом, щоб все контролювалось. Для цього підійде найпростіша бухгалтерська програмка, але щоб можна було коректувати план рахунків. Хто знає, де таке можна скачати?
Slavco Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 09:36 #2 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 09:36 Зарахуйте себе наказом по сімї на посаду головного бухгалтера, всі оплати проводьте по рахунках-фактурах, актах виконаних робіт, на оплати звище 100 грн проводьте тендери, ніякого чорного налу, пластикові картки вилучити, зберігати в сейфі. Тоді під контролем буде кожна гривня А якщо серйозно, то у нас, наприклад, бюджетування проходить на кухні, глобальні питання вирішуємо разом, локальні по ситуації, всі паперові фінансові документи в дружини (комуналка, квитанції про різні сплати) вона то всьо веде. а дрібні витрати моніторяться випискою по картковому рахунку, що, коли і де тратилось, якщо є необхідність. Вести бухгалтерський облік бюджету поки що питання не поставало
Hank Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 09:38 #3 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 09:38 Зроби собі статті витрат в екселі потім підсумуй стовпчики і все буде ок. Так само стовпчики на доходи і вийде тобі картина просто ідеальнаЯ так веду 5 років уже. Точно можу сказати скільки на харчі, на авто, на бензин, на дитину,на покупки, на ліки ітд пішло кожен місяць і за рік. Потім цікаво прослідковувати як зростали ціни на харчі і все інше
adebt Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 09:47 #4 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 09:47 http://easyfinance.ru/ — дуже зручний сервіс. Різні валюти, необмежена к-ть рахунків, фінансові цілі, бюджет, звіти і т.д.
Liberta Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 09:50 Автор #5 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 09:50 В мене головна проблема в тому, що в мене бізнес-каса (послуги) і особиста каса - ніби спільні. Я думаю, що в більшості підприємців так само. І немає стабільності доходу. Ніякої гарантії немає, що я десь не втратила гроші, не віддала лишнього і десь не недоотримала.Я раніше вела в Екселі, як пише Hank, але потім закинула, бо вирішила, то марна справа і головне заробляти більше, ніж тратити, крім того, такий метод підходить тим, в кого стабільний дохід. але тепер мушу знову повертатись до обліку, тому що підприємницькі доходи ніби в одному котлі з сімейними.
ipua Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 09:58 #6 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 09:58 ... але тепер мушу знову повертатись до обліку, тому що підприємницькі доходи ніби в одному котлі з сімейними.Тобі підійде маленька частина програми Хепі-бух підприємець в частині обліку доходів і витрат. Демо-версія
Oksana04 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 09:59 #7 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 09:59 Я раніше вела в Екселі, як пише Hank, але потім закинула, бо вирішила, то марна справа і головне заробляти більше, ніж тратити, крім того, такий метод підходить тим, в кого стабільний дохід. але тепер мушу знову повертатись до обліку, тому що підприємницькі доходи ніби в одному котлі з сімейними.В нас навпаки: спочатку була якась програмка, яка протрималась 2 міс. Зараз, вже більше як пів року - ексель (і для підприємництва і для дому).
Liberta Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 10:11 Автор #8 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 10:11 http://easyfinance.ru/ — дуже зручний сервіс. Різні валюти, необмежена к-ть рахунків, фінансові цілі, бюджет, звіти і т.д. Подивилась, ніби насправді зручно, але якось стрьомно вести фінанси онлайн
Hank Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 10:20 #9 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 10:20 В ікселі я веду і підприємницькі доходи/витрати і домашні. Все зручно, навіть через те, що ти сам собі робиш форму яка тобі ручна, але я і досі її вдосконалюю
adebt Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 09:42 #10 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 09:42 Подивилась, ніби насправді зручно, але якось стрьомно вести фінанси онлайн Ну, якщо ваше справжнє прізвище Трамп, то так, вести фінанси он-лайн — це нонсенс В іншому випадку в чому саме стрьом? Податкова, бандити, чоловік/жінка взнає?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.