Перейти до змісту

Вибір аудіосистеми 2.1 для дому

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт всім.

Вирішив до нового року придбати колонки до ПК.

Використання в основному для перегляду фільмів (до звучання музики великих вимог не ставлю)

Аудіокарта інтегрована.

Думаю брати систему 2.1 ціною 40-45уо.

Вибираю між:

Колонки SVEN MS-320 2.1, SAT: 2x8 Вт, динаміки: 1" + 3"; SUB: 25 Вт, динамік: 5.25"; 32 – 18 000 Гц, дерево Black

Колонки Edifier M1335 FM 2.1, SAT: 2x8 Вт, динаміки: 3"; SUB: 12 Вт, динамік: 5"; 45 - 20000 Гц; провідний ПДУ, FM-тюнер, дерево Black

Колонки Edifier X400 2.1, SAT: 2x6 Вт, динаміки: 3"; SUB: 12 Вт, динамік: 5.5"; 50 - 20000 Гц; дерево Black

З них на власні вуха чув лише Edifier M1335 FM,

а також читав тест Edifier X400

MS-320 - лише бачив на малюнку, і знаю що в нього двохполосні сателіти.

Наразі схиляюсь до покупки Edifier X400.

Прошу допомогти в виборі порадою, чи відгуком про вищезгадані аудіосистеми,

чи можливо порекомендуєте якусь альтернативу.

Опубліковано

Зате ще є в продажі новіша модель - Inspire T3100 (2х6w+17w) В цій моделі один  недолік - немає пульта, регулятори на сателіті\сабі.

для Creative характерне чисте звучання без хрипів навіть при 80-90% від максимуму гучності.

Перевірено 4 роки - Creative Inspire T3030 :ok2:

Опубліковано

ну звичайно Мікролаби будуть покруче,але єдиний мінус,автор теми не вкладеться в них своїм бюджетом (40-45 зелепух)

а тут 67 + доставка 50 ре,бо навряд чи такі в Луцьку знайдеш

Так що варіант,про який написав Deemon або ще Creative Inspire 2.1 T3130 самий оптимальний

Опубліковано

Вище загадані системи від Creative дійсно важко знайти.

А Microlab FC550 (як і Креатіви) дещо не вписуються в доступний бюджет (40-45уо чи до 350грн)

п.с. про бюджет випередили )

п.п.с. T3130 - дещо дорогувато...

Опубліковано

2 покемон: візьми дві кучки грошей, ну скажим по 400 грн. і купи за них систему Creative i Logitech, порівняй і потім скажеш кому краще вебкі робити.

якщо Logitech - фірма нормальна по вебках і по геймпадах. ТОді Майкрософт – намана фірма по DirectX і Internet Explorer.

Creative - треба брати коли гроші є, дешеві системи від цієї фірми смотряться не очень. А взагалі ТС-у радив би Microlab досить непогані системи і дешеві.

ЗІ: що завжди мені подобалось: люди які знають і не зовсім, але всі хочуть допомогти з рівня свого досвіду, без будь-якої задньої думки. І така кількість людей приймає участь в обговоренні покупки за 300 грн.

Опубліковано

Дякую за поради.

Терпляче вислухаю всіх.

А те що вартість покупки 300грн - так не хочеться замовляти кота в мішку, який потім шкребстиме по вухах :)

Звичайно найкращий варіант - то брати бренд за більші гроші і послухати в магазині й вибрати з того, що краще звучить для своїх вух,

проте немає можливості це зробити.

Вибір зупинився на:

Колонки Edifier Х400 2.1 Динаміки: Саб 5,5", сател. 3"

Колонки Edifier Х500 2.1 Динаміки: Саб 5,5", сател. 3"+1"

Системи похожі по параметрах і по ціні.

Лише Х500 має двохполосні сателіти.

Що краще взяти з вищезгаданих 2х систем враховуючи їх АЧХ характеристики й якість зборки освітлених в їх тестах (можна переглянути по вставлених ссилках).

Опубліковано

ще одне невеличке спостереження:

ні в одному з постів ніхто не порадив Edifier, ну й нічого доброго і я сказати про них не можу. Але ТС сам запевнює себе, що це найкращий вибір.

зрозумій, якщо система фуфлова то хай вона буде хоть 5-ти полосна і з 2-х метровим сабом, всеодно вона буде гірше звучати ніж якісні колонки наприклад 2.0.

Опубліковано

для Kot:

Це все я прекрасно розумію і в першому пості згадувалось, які вимоги ставляться до якості - середні.

+ є в цьому житті одне цікаве слово - "бюджет"

Значення якого визначає багато що в нашому житті.

І якщо є певна сума грошей і хочете авто, то погодьтесь:

краще взяти Шевроле Авео і кататись, ніж мріяти про 600-го і ходити пішки Х-часу прикидаючи "Коли я на нього назбираю? та й взагалі, чи треба мені така машина?"

Це порівняння звісно втрачає сенс, коли для вас "Все що не 600-й чи аналог - то ф*гня"

Опубліковано

зовсім невдале порівняння, порадив тобі ще дешевший варіант а ти мені про 600-ти сотого, я ж не пропоную брати тобі якусь 7.1 систему за 3000 грн., я запропонував взяти тобі якісніший варіант в тих же грошових межах .

Ось твій бюджет

якщо ти хочеш сказати, що тобі якість не потрібна, то просто йди в магазин і купуй – середня якість вийде полюбому , а випадково на щось і толкове потрапиш.

Опубліковано

в мене 4U вже 3 рік служать і норм)

4U_E198.jpg

Напротив директорії є офіс, там схожий бачив недавно...

А не краще докласти й взяти 5.1?

Опубліковано

2 покемон: візьми дві кучки грошей, ну скажим по 400 грн. і купи за них систему Creative i Logitech, порівняй і потім скажеш кому краще вебкі робити.

якщо Logitech - фірма нормальна по вебках і по геймпадах. ТОді Майкрософт – намана фірма по DirectX і Internet Explorer.

Creative - треба брати коли гроші є, дешеві системи від цієї фірми смотряться не очень. А взагалі ТС-у радив би Microlab досить непогані системи і дешеві.

ЗІ: що завжди мені подобалось: люди які знають і не зовсім, але всі хочуть допомогти з рівня свого досвіду, без будь-якої задньої думки. І така кількість людей приймає участь в обговоренні покупки за 300 грн.

не треба тут кучками розкидатись,повстидався би!

по-перше,ти такий впевненний,будь то і сам прирівнював Logitech з Creative,те що ти на форумах читаєш багато - флаг тобі в рукі,просто це не доказ!

Сам користуюсь схожими Creative майже 5 років,звучання суперове ще й досі,так що я знаю що кажу..... а в тебе яка аудіосистема?

Забирай свої дві купи, позич в когось на вечір дві аудіосистеми вище згаданні,послухай,завтра відпишеш!

Де ти бачив Мікролаби 2.1 дешевші за будь які Креатів 2.1?

"Microlab досить непогані системи і дешеві" - це сказав як у воду щось зробив,Мікролаби будуть найкращі і набагато дорожчі!

А свій ЗІ ти напевно про себе написав точ в точ

Котяра, а ти не помітив що людина бажає придбати 2.1 ,а ти йому 2.0, якби згадувалось про 2.0 - дискусія була б іншою

Опубліковано

Украина – страна идиотов! Здесь излишняя инициатива наказуема.

Это был мой последний совет...

Опубліковано

2.0 систему не хочу брати,

маю Люксеони старенькі SPK-609,

проте вони програють в загальній картині навіть китайцю джеміксу 2.1 за 240грн

слухав і новіші дорожчі системи 2.0 - особисте враження від їх звучання гірше ніж від 2.1 такої ж ціни.

п.с.: варто зв'язуватись з акустикою після допродажного ремонту? (є один такий Мікролаб з дещо дорожчих)

Опубліковано

моя порада - пройдись по Луцьких магазинах техніки,там щось собі і підбери.

А то тут багато порад,а толку 0

Ти ж не будеш з розєткі заказувати кота в мішку,згадувалось вище,що ти ніби для початку хочеш послухати. :dont:

Опубліковано

звичайно, що з Розетки нічого не замовлятиму. :)

чекаю поки скажуть ціни і можливість замовлення цих моделей: Microlab M-820, Microlab M-880, Microlab M-890.

думаю, що при не великій ціні, вони повинні бути непоганими.

Слухати 2.1 в магазині напевно немає смислу - нічого особливого не почується )

Кімната не магазин (по об'єму) - всерівно вдома ефект буде зовсім інший )

Опубліковано

Смысл есть. Проверишь не рипят ли на больших громкостях.

Как уже советовали - выбирай между креативами и микролабом. Были у меня T2900, сейчас Микролабы Н220. В магазине требуй что-то из серии Т креативов, услышишь звучание - сразу купишь ;)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Edifier X600 http://www.edifier.com.ua/products.php?model=X600

Користуюсь вже 2 роки, дуже класний звук, особливо сабвуфер! Сателіти двухполосні, що теж суттево!

http://article.techlabs.by/100_806.html - тест якщо цікавить.

Опубліковано

Скільки років на ринку Среатівщікі з Логіками, а скільки чістой води кітай едіфери, свени і мікролаби :D

Хош качество купуй що порадили - Creative Inspire T3030, аби бумкало і сабжик хріпел шансон убогій купуй едіфер.

А самий путьовий варіант - маяк с усілком. Я наприклад свою Creative Inspire T6060 так і замутив :closedeyes: , 4 сателіта - 4 колонкі маяковські по 10 Ват. Ось біда одна, більше 10-30% загального голосу крутить вигон, бумкає оч замного для 15м² кімнати. А рідних сателітов хватає з головою для 50м².

Нада качеством брать і не колічеством, как і з :0088:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...