Перейти до змісту

Нужна замена шлейфа на NOKIA е65

Рекомендовані повідомлення

Подскажите где качественно и недорого поменять шлейф на NOKIA е65? цена, гарантия

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

150 грн, а звідки відомо, що треба міняти шлейф?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Швидко, якісно, не дорого та ще й за гарантією??? На жаль, навряд чи вам вдасться це зробити в Луцьку :-( Якщо все-таки получиться, поділіться, будь ласка, адресою, де це можливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі то Луцьк нічим не відрізняється від інших міст і тут живуть такі самі люди.

А от те, що з наближенням свят у всіх майстрів роботи більшується в кілька разів, а годин в добі залишається так само- це факт.

Отже про ,,недорого,, можна забути до середини січня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що, на свята дорожчає не тільки ковбаса, а й шлейфи? :D Замінити шлейф на оригінальний в Луцьку можуть лише в двох місцях. І щось я не чув, щоб там ціни до середини січня підняли. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І оригінальний шлейф коштує більше, ніж озвучена вартість ремонту. На жаль :-(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Саня. То, напевне, озвучена вартість з шлейфом китай-на варшавка-покупай. ) Яка ціна, така і якість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б оригінальним вважав лише той шлейф, який власноруч зняв з телефон( оригінального , звісно)

Все інше можуть назвати як завгодно, в тому числі і в тих двох місцях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені байдуже що ви називаєтье "оригінальним", але саме на цю модель не допускається повторне використання шлейфу після його демонтажу. Згідно сервісних інструкцій на Nokia E65 після демонтажу шлейф заміняється на новий. Можна міняти окремо шлейф або в зборі зі слайдерним механізмом. В другому випадку також до складу збірки входить модуль клавіатури. Ціна кусається :-(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені байдуже що ви називаєтье "оригінальним", але саме на цю модель не допускається повторне використання шлейфу після його демонтажу. Згідно сервісних інструкцій на Nokia E65 після демонтажу шлейф заміняється на новий. Можна міняти окремо шлейф або в зборі зі слайдерним механізмом. В другому випадку також до складу збірки входить модуль клавіатури. Ціна кусається :-(

Ага, а ще згідно сервісних інструкцій болти викидаються в смітник і вкручуються нові. :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме так, але не всі. При розборці деяких моделей пів телефону треба в смітник викидати.

Вас це дивує? Ви ж такими "дрібницями" не переймаєтеся :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

150 грн, а звідки відомо, що треба міняти шлейф?

При открытии(или закрытии гаснет монитор, но подсвечивается);пропадает звук динамика (с гарнитурой и громкая связь работает). ЭТО ШЛЕЙФ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...