Перейти до змісту

Продам залізо

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В звязку з апгрейдом продам

1. Відеокарта Sapphire Radeon HD2600 PRO 512MB AGP , трохи запилена , коробка , диск , шнурки . 300 грн

Опис тут

2.Модуль памяті DDR SDRAM GOODRAM 1024Mb (GR400D64L3/ 1G) PC3200, 400MHz, CL3 200 грн

Опис

3.Модуль памяті Hynix DDR 1Gb 400Mhz PC3200 (HYMD512646CP8J-D43) 250 грн

опис

4. Материнка Asrock 775VM800 , підглючує один слот на память , пропадає контакт , планки памяті витягнеш і вставиш --- працює нормально тиждень-два , даль знов потрібно переставляти . ЦІНУ ПРОПОНУЙТЕ САМІ

Опис

т. 066-429-59-35

Манібек 3 дні на всі позиції , крім материнки .

Потім , може , ще щось добавлю . :0011:

Опубліковано

Привід DVD-RW ASUS DRW-1608P2S , повністю робочий , використовувався мало , дуже ним задоволений , але довелося поміняти на SATA при заміні материнки , ціну пропонуйте

Опис

Опубліковано

цікавить 2.Модуль памяті DDR SDRAM GOODRAM 1024Mb.. - але чи матиму грн буду знати взавтра в обід.. прошу притримати. дякую))

Опубліковано

Цікавить 1. Відеокарта Sapphire Radeon HD2600 PRO 512MB AGP, чи можливий торг, крім запиліность, якісь проблеми з нею були чи не?

Опубліковано

Цікавить 1. Відеокарта Sapphire Radeon HD2600 PRO 512MB AGP, чи можливий торг, крім запиліность, якісь проблеми з нею були чи не?

Проблем не було , та й не грузив її сильно , колись купив , щоб Сталкер побігати , більше ничого і не грав .

Торг можливий в межах розумного .

Зараз є людина на комплект , як відпишеться --- буду знати точно , забере чи ні .

Опубліковано

Проблем не було , та й не грузив її сильно , колись купив , щоб Сталкер побігати , більше ничого і не грав .

Торг можливий в межах розумного .

Зараз є людина на комплект , як відпишеться --- буду знати точно , забере чи ні .

В разі чого я на неї наступний, забравби за 265 грн.

Опубліковано

Привід DVD-RW ASUS DRW-1608P2S , повністю робочий , використовувався мало , дуже ним задоволений , але довелося поміняти на SATA при заміні материнки , ціну пропонуйте

Опис

за 100 грн заберу,якщо нормально пише-читає

Опубліковано

Опис

за 100 грн заберу,якщо нормально пише-читає

Нормально , 3 дні манібеку , можна перевірити . Забрати можна в понеділок в будь-який час в районі пивзаводу ( біля бару "Земан" )

Поки що є покупці на всі позиції , в понеділок , якщо щось не заберуть --- я відпишусь . Завтра мене в місті не буде .

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...