Перейти до змісту

Потрібна порада

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Придбав процессор Phenom II X2 555 - розблокував. Тестами не перевіряв на стабільність, але ігри запускав-працює відмінно. Мінус в цій ситуації наступний - не знаю температури проца. Охолодження стокове, але на материнській платі є тумблер для авторозгону і при не розблокованих ядрах працює на частоті ~ 3700 MHz,при розблокованих ядрах з розгоном ~ 3400 MHz.Тепер головне - температура в простої 32-35 градусів 2 ядра (при розгоні 43-45 градусів), при нагрузці (ігри, кодування відео) - 45-48 градусів (при розгоні 59-61 градус). Критична температура процессора 70 градусів.

Питання, як бути? 2 ядра з розгоном чи 4 без розгону і уявлення про температуру ядер. В недалекому майбутньому купівля корпуса з охолодженням і охолодження на проц однозначно.

характеристика компютера:

AMD Phenom II X2 Black Edition 555, 3200 MHz

Asus M4A88T-V Evo

Gigabyte PCI-Ex Radeon HD4850 512MB GDDR3

SAMSUNG HD753LJ (750 Гб, 7200 RPM, SATA-II)

Kingston DDR3-1333 (667 МГЦ) 2х2Гб

Gembird ATX 500W

Windows 7 Ultimate 64-bit (оригінал)

Опубліковано

Спробуй повністю пройти переоцінку системи(Індекс сумісності з Windows). На цьому тесті вилітав в Бсод мій фен ч3 якщо все гут буде можна вже думати що "лотерею ти виграв". Ще є тести як от Мемтест.....ітп..згоріти він не має, але дійсно датчик таки вимикається  :). Як на мене 4 без розгону кращий варіант. Але в програмах що не оптимізовані під багатоядерність/поточність важлива частота на 1 ядро. Та то таке - багато ти не здобув потуги..   :smile-zachot:.Ви .ядра ядра давайте  (да ..доречі в тебе блек - множником бавитись розумно можеш без небезпеки) 

Опубліковано

Моя порада, користуйся поки 4 ядрами, або 2-ма не не мах, коли купиш корпус із охолодженням- тоді мож шось помутити.

А так, якшо в тебе 4 ядра, то задіяні на повну тількі 2.

з.і для чого використовується комп?

Опубліковано

Спробуй повністю пройти переоцінку системи(Індекс сумісності з Windows). На цьому тесті вилітав в Бсод мій фен ч3 якщо все гут буде можна вже думати що "лотерею ти виграв". Ще є тести як от Мемтест.....ітп..згоріти він не має, але дійсно датчик таки вимикається  :). Як на мене 4 без розгону кращий варіант. Але в програмах що не оптимізовані під багатоядерність/поточність важлива частота на 1 ядро. Та то таке - багато ти не здобув потуги..   :smile-zachot:.Ви .ядра ядра давайте  (да ..доречі в тебе блек - множником бавитись розумно можеш без небезпеки) 

Оцінку системи пройшов без проблем.Бавитись з множником ще не пробував і не вмію.Хоча все попереду...

Поставлю "холод" тоді буду пробувати.За пораду красно дякую.

Моя порада, користуйся поки 4 ядрами, або 2-ма не не мах, коли купиш корпус із охолодженням- тоді мож шось помутити.

А так, якшо в тебе 4 ядра, то задіяні на повну тількі 2.

з.і для чого використовується комп?

Використовується для ігор, та кодування відео.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...