Перейти до змісту

Підкажіть який взяти ноутбук!

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня!

Народ підскажіть який купити ноутбук. Де в Луцьку краще купувати?

Бютжет +-4000 гр.

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось, доставка з Києва Автолюксом в Луцьк на вул. Привокзальну на склад. 2-3 дні після оплати в банку.

від себе: купував в "розетці" вже 3 рази. Ніяких нарікань

і ще. В Луцьку за ці гроші ти такого не знайдеш. А машина дуже збалансована. Годі шукати ше шось. Це саме те, що треба, як на мене

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось такий бери. Ціна взагалі люкс.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lenovo IdeaPad G550-45L-2 15.6" LED / Intel Pentium Dual Core T4500 (2.3 ГГц) / RAM 2 ГБ / HDD 320 ГБ / Intel GMA X4500 / DVD Super Multi / LAN / Wi-Fi / веб-камера / DOS / 2.6 кг 3752.00 грн.

Дивись тут

І qaster, непотрібно так категорично заявляти що в Луцьку не найдеш булоб бажання найти можна майже все :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто я взяв би краще оцей

Ну не вірю акціям! Раз продають по акції, явно щось там не чисто...

Та і Acer'ам я більше довіряю ніж Samsung'ам (якщо брати ноутбуки)

але як кажуть "на вкус и цвет..."

З.І.: 2 nikolas, BACbOK, в цих ноутах відашки інтегровані, не той рівень трошки... а в одному з них взагалі діагональ 11" тому і ціна така низька

запропонуйте людині за такі гроші щось більш варте...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lenovo IdeaPad G550-45L-2 15.6" LED / Intel Pentium Dual Core T4500 (2.3 ГГц) / RAM 2 ГБ / HDD 320 ГБ / Intel GMA X4500 / DVD Super Multi / LAN / Wi-Fi / веб-камера / DOS / 2.6 кг 3752.00 грн.

Дивись тут

І qaster, непотрібно так категорично заявляти що в Луцьку не найдеш булоб бажання найти можна майже все :)

ноут отстойный проц дуал кор, Г, надо искать кор дуал вот только нормальные процы

Я бы советовал тошибу брать, хорошие ноуты и надежный, у меня компакю доволен но есть ноуты за теже деньги по лудше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.І.: 2 nikolas, BACbOK, в цих ноутах відашки інтегровані, не той рівень трошки... а в одному з них взагалі діагональ 11" тому і ціна така низька

запропонуйте людині за такі гроші щось більш варте...

Нормальний ноут. І ціна навіть дуже хороша. В Луцьку - 100% за такі гроші не купиш.

Ноут 12", а не 11", і я не рахую, що це недостаток, навпаки шукав саме такий. Я дружині купив вже 2 місяці тому. Працює нормально, претензій немає.

А для чого ноуту неінтегроване відео? Іграшки трохи крутіші ганяти чи що? Так ноути в більшості не для ігр купуються, та і ТС не вказував для яких потреб йому ноут, і чи з інтегрованим відео потрібен чи ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це п***єц. Реально, знатокі м*я

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І недоліком на мене є наявність там DDR2 замість вже поширеного на ноутах 3. Коли схочеться апгрейду ця пам*ять може бути дорогою як ddr1 зараз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ноут - це цілісна готова для роботи система. Апгрейд і ноут - речі не дуже сумісні в силу ряда причин. Лінь розсусолювати яких саме.

різнийя між ддр2 і ддр3 ніяка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купуй далі на розетці запускаючи себе на бабки при доставці :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"бабки"? про що ти? при ціні 4000+ грн, 60 грн за доставку - це "бабки"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купуй далі на розетці запускаючи себе на бабки при доставці :)

Як можна запустити себе на бабки при доставці, якщо, наприклад Lenovo ThinkPad X100e (3508W1X) на розетці коштує 2908 грн, а в Луцьку - мінімум 3500 грн. Доставка з розетки - 50 грн. Загалом, куплений на розетці даний ноут вийде 2958 грн, що є всеодно набагато дешевше, ніж в Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Васьок, так воно аби ляпнути

і то хоч би жарт сказало, а то нісенітницю, і дума, шо воно круте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай без образ, ага? А то я теж можу сказати: "Сидить воно там собі панти ганяє, а обгрунтувати нічого не може".

Наведи тоді свої аргументи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

qaster, радник...твою за ногу..

Я трошки ближче до реальних цін і тому знаю про що кажу.

Більшість луцьких фірм працює з постачальником, який всередньому дає ціну на 10$ нижчу від розетки на ноути.

Враховуючи 50ти гривневу доставки з розетки на кожному ноуті замовленому на розетці клієнт втрачає 20$ :)

Купуючи у правильних місцях Луцька ці 20$ можна зекономить.

Те по яким цінам це пропонується покупцю інше питання, але якщо твої пізнання про ринок луцька закінчується у комп всесвіті, або діавесті то про що можна сперечатись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм, кинь наводку в приват, або тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Туман, дякую за наводку. Дійсно, можна в Луцьку купити вигідніше ніж в розетці з Києва, але ж то по-принципу "мєста знать нада", тобіш це не загальновідомий вар-т. Тому до встрєчі с Вамі, Туман, я, як пересічна людина без "знайомств" справедливо вважав купівлю в розетці оптимальним вар-том.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме цю модель ще дешевше(x100e)?  :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не пойняв :sq_ye: шо значить х100е?

а модель не та (тої нема в прайсі Тумана), а троха інакша. Різниця між разєткою і Туманиною канторою, врах. доставку - ті самі $20, про які він писав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мо озвучите шо за контора і де її шукать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та я пропонував Туману тут виложити інфо, але кинув він мені то у приват. Значить, сія інфа лиш для ізбранних :0011:

шутю! Туман, розкажіть народу чеснОму, а то я вроді як не маю прва викривать інфо без Вашого дозвола

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розділ не для реклами.

Кого цікавить - звертайтесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю багато кого цікавить включаючи мене :rolleyes:

Невже одна строчка про контору яка дає вигідніші умови чим інтернет магазини, не говорячи вже про наших бариг, така вже мега реклама? Тут вон три ссилки на інтернет магазини розмістили і нічо не сталось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Контора працює через мій приват ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...