Перейти до змісту

Хто тут найбільш безграмотний модер чи одмін?

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ізвінітє пажалуйста н*х.

Але вже очі муляє більше, ніж один рік одна отака фігня на Борді в розділі, котрий висить майже з самого верху

Всі так за чистоту мови, проти тролів ще там за щось.

Lutsk.talks

Луцькі посиденькі

Найдітє пять атлічій,а?АШИБКУ

Прастітє, що верещу - просто заманало.

Думала, хтось таки зверне увагу.

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

на форумє і в ахвіциальних іво чаздях --- енто чєтирє разния вєзчі, младой чєк.

СВАБОДУПАПУГАЯМБ*Я!

З.І. це не ПМС.

це мну вкусила священна буква праведності )))))

Опубліковано

Осінь, на жаль, всім по..й nobody cares. Я вже колись створював тему про назву теми з помилкою, але з мене тільки посміялись.)))

Нє, брешу, не посміялись - ніхто взагалі не поняв, до чого я доколупався. Там якась смішна хєрня виходила неправильно поставленим розділовим знаком. Всім по... ой, повторяюсь.

Опубліковано

Осінь, помилок на форумі на порядок більше, але ж чи вони є, чи нема, гірше від цього нікому не стало :)

Опубліковано

Осінь, помилок на форумі на порядок більше, але ж чи вони є, чи нема, гірше від цього нікому не стало :)

Помиляєшся! Якщо такі теми існують, причому не в одному екземплярі, значить комусь таки стало гірше!

Опубліковано

Ага, не стало... Сьогодні почув по радіо геніальну штуку: "варстіть одного СМС - 5 грн. разом з НДС". Ізвінітє, может, сразу станєм всє разгаварівать па-русскі і єщьо хрєн знаєш па какому чтоби працес полнай дібілізациї нациї прашол максімальнО БЄЄЗ БААА ЛЄЄЄЗ НЄЄЄНН ННОО!

Опубліковано

це не ПМС, я впевнений. Людина просто висловила свій праведний гнів. Так всім треба поступати, і тільки тоді ми доб’ємося чистоти арійсь.... ой, шо ето я таке пи*дю {стука головов об стіл три рази, хреститься і спльовує через плече}

Опубліковано

на форумє і в ахвіциальних іво чаздях --- енто чєтирє разния вєзчі, младой чєк.

СВАБОДУПАПУГАЯМБ*Я!

З.І. це не ПМС.

це мну вкусила священна буква праведності )))))

Я думав, що це "стьоб", а це - стиль!

Опубліковано
але з мене тільки посміялись

а могли і п*ди дать, народ тут суровий

у нас лишних нет, звиняйте. а вот фрау GrammarNazi явно ищет себе приключений :smile3:

Опубліковано

спасіба спасіба

* кланяєццо на сценє срєді брошенних в нєйо варєнікаф, трусоф і т.п. *

поки ви тут всі пи..дите -- оту хрєнь могли б вже мільйон разів справити, таварісчі

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...