Перейти до змісту

Продам Нокію 6310і

vnikolay

Рекомендовані повідомлення

Продам моб. телефон Nokia 6310i. Комплект: Телефон + зарядка. Стан тверда 4 +, не сертифікований(ішов в комплекті з мерседесом) але з українською мовою. Без сколів, не глючить, батарея тримає 5 днів. Хто знає цю модель - знає її ціну! Прошу не рівняти те Га.но, що продається на базарі. Яка ціна такий і телефон.

Ціна 790 грн. + торг.

Тел 06767097_05

post-10711-0-15229800-1292241346_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а можна сфоткатись з тим хто купить цей телефон за запропоновану ціну?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

qaster Почитай спочатку форуми, а потім пиши!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тоже хочу сфоткатись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

схаменіться, модель дійсно бомбезна, але станом на 2005 рік не пізніше.

важка, малофункціональна і сильно криклива.

на мою думку вартість її не більше 400 грн і то з врахуванням ідеальності стану та особливостей любителів антикваріату

P.S. сфотографую щасливчика що купить цю модель по такій ціні, та усіх тих хто прийде на нього подивитись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дайош колєктівноє фото!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на мою думку вартість її не більше 400 грн і то з врахуванням ідеальності стану та особливостей любителів антикваріату

P.S. сфотографую щасливчика що купить цю модель по такій ціні, та усіх тих хто прийде на нього подивитись

Цікаво почитати Ваші думки. Стосовно продажу; Я Вам хочу сказати, що це більш стосується тої категорії людей для яких зв'язок на першому місці,а не камера, люди які пригнали або купили(продають) авто, а саме Мерседес моделі: (W140 остальних років, W220 до 2004 р , Vito) можливо інші моделі, які саме комплектувалися цією моделлю телефона, оскільки я знаю, що німець який продав дане авто, телефон у 90 відсотках залишав собі(я сам з цим зіткнувся), а не хочете спитати , чому? Я не думаю, що їздити на "Кабані" з диркою в панелі, комусь хочеться??? До того ж, тут написали про ідеальний стан!!! найди мені його за 400 грн., я сам його куплю, номер телефону зверху.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Варшавка, 2 ряд, біля клітки 350 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Варшавка, 2 ряд, біля клітки 350 грн.

Ти подивись якій прикаліст :D Це то саме: - продаються цигарки на Ювілейному в першому магазині! Ти напиши конкретно , який контейнер або опиши де? хоча все-рівно дивитись немає на що! До речі торг ніхто не відміняв!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о, не згя стагалісь, уже такі і тогг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вставлю свои пять копеек)

Нокия реально крутая была и есть (была у меня + я к ней купил усилиную батарею)

но цена завышена немного

хотя есть люди которые могут и за 1к грн её купить

удачи в продаже)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво почитати Ваші думки. Стосовно продажу; Я Вам хочу сказати, що це більш стосується тої категорії людей для яких зв'язок на першому місці,а не камера, люди які пригнали або купили(продають) авто, а саме Мерседес моделі: (W140 остальних років, W220 до 2004 р , Vito) можливо інші моделі, які саме комплектувалися цією моделлю телефона, оскільки я знаю, що німець який продав дане авто, телефон у 90 відсотках залишав собі(я сам з цим зіткнувся), а не хочете спитати , чому?  Я не думаю, що їздити на "Кабані" з диркою в панелі, комусь хочеться??? До того ж, тут написали про ідеальний стан!!! найди мені його за 400 грн., я сам його куплю, номер телефону зверху.

шановний - ви десь читали у моєму пості про те що мені потрібна камера? ні, ну то ді тихенько мовчіть бо мова йде про функціонал,  стосовно подзвонити. для вас особисто деталізую: телефонна книжка на 500 записів + картка (250) - у мене зараз вже більше 900 у телефоні, і щоб не виникало лишніх пустих питань протягом місяця спілкуюсь із 100-300 з них стабільно, інші час від часу по мірі необхідності.

камера - якщо для вас це забавка по типу клацнути себе на фоні вазону то для мене це можливість швидко зробити знімок хорошої якості чи то певного об"єкта, чи то документа і тут же з телефона відправити його адресату. наявність додаткових стандартів передачі данних та зв"язку дозволяє постійно перевіряти свою пошту, сидіти на тих сайтах де є для мене потрібна інформація, спілкуватись з клієнтами чи на сайті, чи по асьці, пошті, скайпу. це все економія часу, зручно носити один пристрій а не  кілька- камера, ноубук, фотоапарат.

добавлю що люблю ще почитати книги чи в текстовом варіанті чи в аудіо послухати...

думаю достатньо описано, але вам - прихильнику вискотехнологічних телофонів із унікальною функцією передачі СМС в телефоні отриманому нахаляву "(ішов в комплекті з мерседесом)", та активному прихильнику суперторгів антикваром  не зрозуміти - усіх тих хто платить гроші за зручність, надійність, гарантію та адекватність ціни. 

При таких розкладах пропоную їздити не на мерседесі, а на коні - зручно, немає лишніх наворотів, всюдипрохідність ,економічність, стабільність доведена віками, престиж - доведений кращими коневодами світу

Успіхів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При таких розкладах пропоную їздити не на мерседесі, а на коні - зручно, немає лишніх наворотів, всюдипрохідність ,економічність, стабільність доведена віками, престиж - доведений кращими коневодами світу

красава! :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вставлю свои пять копеек)

Нокия реально крутая была и есть (была у меня + я к ней купил усилиную батарею)

но цена завышена немного

хотя есть люди которые могут и за 1к грн её купить

удачи в продаже)))

Не знаю зачем тебе усилиная если оригинальная неделю мин. держит.?!

о, не згя стагалісь, уже такі і тогг

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ты пян ???? ето ты по малдавански написал? торг сначала был !

Цікаво почитати Ваші думки. Стосовно продажу; Я Вам хочу сказати, що це більш стосується тої категорії людей для яких зв'язок на першому місці,а не камера, люди які пригнали або купили(продають) авто, а саме Мерседес моделі: (W140 остальних років, W220 до 2004 р , Vito) можливо інші моделі, які саме комплектувалися цією моделлю телефона, оскільки я знаю, що німець який продав дане авто, телефон у 90 відсотках залишав собі(я сам з цим зіткнувся), а не хочете спитати , чому?  Я не думаю, що їздити на "Кабані" з диркою в панелі, комусь хочеться??? До того ж, тут написали про ідеальний стан!!! найди мені його за 400 грн., я сам його куплю, номер телефону зверху.

шановний - ви десь читали у моєму пості про те що мені потрібна камера? ні, ну то ді тихенько мовчіть бо мова йде про функціонал,  стосовно подзвонити. для вас особисто деталізую: телефонна книжка на 500 записів + картка (250) - у мене зараз вже більше 900 у телефоні, і щоб не виникало лишніх пустих питань протягом місяця спілкуюсь із 100-300 з них стабільно, інші час від часу по мірі необхідності.

камера - якщо для вас це забавка по типу клацнути себе на фоні вазону то для мене це можливість швидко зробити знімок хорошої якості чи то певного об"єкта, чи то документа і тут же з телефона відправити його адресату. наявність додаткових стандартів передачі данних та зв"язку дозволяє постійно перевіряти свою пошту, сидіти на тих сайтах де є для мене потрібна інформація, спілкуватись з клієнтами чи на сайті, чи по асьці, пошті, скайпу. це все економія часу, зручно носити один пристрій а не  кілька- камера, ноубук, фотоапарат.

добавлю що люблю ще почитати книги чи в текстовом варіанті чи в аудіо послухати...

думаю достатньо описано, але вам - прихильнику вискотехнологічних телофонів із унікальною функцією передачі СМС в телефоні отриманому нахаляву "(ішов в комплекті з мерседесом)", та активному прихильнику суперторгів антикваром  не зрозуміти - усіх тих хто платить гроші за зручність, надійність, гарантію та адекватність ціни. 

Успіхів...

Та будь ласка , це не для тебе користуйся смартфоном! Дякую за відповідь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний авторе цієї теми зробіть так як я вам скажу: от зараз вже майже дванадцята година то от вийдіть з своєї домівкі і підіть в гараж чи навулицю в залежності від того де стоїть ваш мерседес сядьте у нього і вперед мандруйте у пошуках істини яка заключається в тому що, знайдіть мені хочаб одного продавця крім вас хто продає таке тєлєфонно за такі гроши і покупця знайдіть хто купить його за такі гроші, тоді я тай весь борд я думаю вклонеться перед вами і вибачиться перед вами за те що щитали вас повним д_білом.!!! Але я впевний, що вам не вдасться цього зробити ну ніяк, ну і тоді ви вже й надалі зостанетесь тупим баригою !!! Так що не позорьтесь і не будьте таким жадним просто уйдіть звітси і не травіть людей своєю маразматичною темою.

Я от дешо приповнив прочитавши вашу тему, в 2009 році якось мені друг розказував шо він в любліні набрав саме таких телів по 10 баксів 10штук, він просто автомобілями займається. ( а добре я заповнив ці тели через те, що гражданам міліціонєрам тяжко їх засікти)

Так шо не тре шановний авторе нам спагетті на вуха вішати і щитати наш лошаріками.

Бо недай бог ще колись попадетись ви до того хто вам силою фізичних методів обяснить яка має бути ціна на річ яку ви продаєте і яка її собівартість !!! :0139:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ти ми не переходили ще...

усі перечислені функції я мав і на старому телефоні - не смартфоні. але вам знову ж таки цього не зрозуміти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, іще одне!!! Прошу модератора не стирати дану переписку, мені просто цікаво чим все закінчиться. Дякую за розуміння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

усі перечислені функції я мав і на старому телефоні - не смартфоні. але вам знову ж таки цього не зрозуміти

Ой вибачте пробачте. ...

Та чесно кажучи я і не хочу розуміти? Тому що я знаю та і нема з чим порівнювати!!! Я чудово розумію? що таке Нокія 6310і , можливо такій якій був у Вас 6233 або типа того; чи тел. для якось всезнайкі(офіс-менеджера) типа N52.

P.S.^ Правільно зрозуміть, я не ображаю власників даних терміналів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ти ми не переходили ще..

Ой вибачте пробачте. ...

Та чесно кажучи я і не хочу розуміти? Тому що я знаю та і нема з чим порівнювати!!! Я чудово розумію? що таке Нокія 6310і , можливо такій якій був у Вас 6233 або типа того; чи тел. для якось всезнайкі(офіс-менеджера) типа N52.

P.S.^ Правільно зрозуміть, я не ображаю власників даних терміналів.

Ну ти вже доказав цією відповіддю що ти повний баран !!! Де ти бачив в природі NOKIA N52 ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ти вже доказав цією відповіддю що ти повний баран !!! Де ти бачив в природі NOKIA N52 ???

Я попрошу не виражатись, а якщо опечатка з E на N то тут нічого страшного не трапилось! Суть залишилась та сама.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці, щось ви за бурно накинулись на ТС, спочатку було весело читати, а тепер образи ні з чого і ні про що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я от дешо приповнив прочитавши вашу тему, в 2009 році якось мені друг розказував шо він в любліні набрав саме таких телів по 10 баксів 10штук, він просто автомобілями займається. ( а добре я заповнив ці тели через те, що гражданам міліціонєрам тяжко їх засікти)

Це тобі соплів на Вуха навішали, а якщо ти не розбираєшся, то я тобі поясню, не існує такого мобільного термінала про який ти згадуєш( а добре я заповнив ці тели через те, що гражданам міліціонєрам тяжко їх засікти) я дещо трохи знаю цю сферу. а про мобільний зайди на базар і побачиш які там продаються зламкі або заїть на радіоринок чи почитай форуми!!!!!

http://www.mercedes-club.org/forum/index.php?showtopic=17325

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нова ціна - 100 ( 690) грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ладно. Річ оригінальна, і мусить знайти свого покупця. А ціна вже ближча до адекватної :)

Топікстартер, не звертай увагу на тих, кому нема чим зайнятись ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ладно. Річ оригінальна, і мусить знайти свого покупця. А ціна вже ближча до адекватної :)

Топікстартер, не звертай увагу на тих, кому нема чим зайнятись ;)

Ніяка тут ціна не блища до адекватної тому що топікстартер має найвазі 100 доларів по курсу 6.90

так шо він і надалі залишається баригою !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...