Перейти до змісту

Поспішаємо купити мобільний

Рекомендовані повідомлення

Хто планує придбати мобільнийдо Нового року , раджу робити це до числа 15.

Зараз хороший курс євро\долар і ще не почався передсвятковий ажіотаж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

торгуєте мобілочками потрохи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплю Samsung B2710

Зможете такий дістати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки що доступний (є на вітрині)-E2370 Е2370

B2710 Має потужнішу камеру.В продажу в Україні очікується в кінці зими, на початку весни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokian

Дякую, про відмінності Е2370 і В2710 я знаю. І камера мене цікавить в останню чергу :)

Якщо не секрет, звідки інфа про те, коли В2710 з'явиться у продажу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раритет можете дістати? Цікавить Sony CMD J5, Sony CMD Z5, Siemens ME45, Siemens SL45 (той, шо з слотом для флеш-карточки). Ви ж обертаєтеся в кругах "мобільних", то може таке з часом "вспливе" у Вас. Не забудьте тоді про мене, буду вдячний (в грошовому еквіваленті) ;)

Якщо не секрет, звідки інфа про те, коли В2710 з'явиться у продажу?

читайте аналітику в неті трохи, і знатимете те ж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз на ринку пиловодозахисних телефонів є лише Nokia 3720( знайомому вже два рази міняв екран, бо раз втопив, другий побив),та Samsung E2370.

Якось дивно співпадають цифри в номері моделі.

Попит на такі телефони є.

Зараз перед Новим роком гребуть все, тому Самсунгу нема ніякого сенсу пускати у продаж майбутній хіт.

Швидше за все цю модель, як Нокіа на дві сімки запустять в продаж у мертвий сезон (початок весни), щоб мати продажі і тоді.

Отож скоро побачимо . чи справдиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такі раритети ще працюють у людей.

Але той , хто купував SL45 за 600 дол свого часу , навряд чи продаватиме його зараз за 20.

Хіба,що як глючити почне.

Тому шанси придбати справний такий телефон малі.

Але буду мати на увазі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую поки і на тому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

читайте аналітику в неті трохи, і знатимете те ж

В тому то і справа, що читаю :)

І різні джерела вказують на різну дату. А дехто навіть каже, що можливо цей телефон в Україну зовсім не будуть завозити. Попередня аналогічна модель - B2700 (не плутати з B2100), в Україні не продавалась.

А інформаційна служба Samsung Electronics Україна ось що відповіла на питання коли з'явиться у продажу В2710:

-------------------------------------------------------------

Телефон має вже бути у продажу. Запитуйте будласка у наших дилерів.

-------------------------------------------------------------

:)

Тому і цікавлюсь про джерело інформації.

А в Росії В2710 з'явився в магазинах на початку листопада, вже є багато користувачів та ціла купа краштестів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз на ринку пиловодозахисних телефонів є лише Nokia 3720( знайомому вже два рази міняв екран, бо раз втопив, другий побив),та Samsung E2370.

А чому знайомому не поміняли телефон по гарантії? На цю модель передбачена особлива процедура.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тому то і справа, що читаю :)

дядєнька, прастітє нуба (мну) :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в Росії В2710 з'явився в магазинах на початку листопада, вже є багато користувачів та ціла купа краштестів

Спочатку треба сертифікувати модель в країні. На це йде купа часу та грошей,в Росії ринок значно більший та багатший ( до речі там Самсунг випереджає Нокіа по продажу , а в нас навпаки.)

В мене вже покуці теж робили краш тести для Е2370, а також включали Круга (співака ) на ньому під водою.Спостерігали круги на поверхні.

Закінчилось тим, що акумулятор тепер тримає лише тиждень.

Зрештою, якщо В2710 стабілізує ціну в Росії, то скоро він з,явиться і в нас,несертифікат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене вже покуці теж робили краш тести для Е2370, а також включали Круга (співака ) на ньому під водою.Спостерігали круги на поверхні.

Закінчилось тим, що акумулятор тепер тримає лише тиждень.

І це не дивно. Адже Е2370 відповідає сертифікату IP54, тобто захищений лише від бризк, а не занурення.

Я зараз користуюсь самсунгом B2100, теж неодноразово занурював його і фотографував ним влітку під водою :)

Жодних негативних наслідків - IP57, як не як.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от і почалося, Самсунг подорожчав на 50 -100 грн в середньому, і буде ще більше.

На черзі Нокіа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ось що відповіла мені інформаційна служба гнусмаса, на запитання коли у продажу з'явиться B2710:

Интересующая Вас модель не будет продаваться в Украине. Мы можем

предложить Вам рассмотреть аналогичную модель, которая продается в

Украине , GT-E2370.

Доведеться таки замовляти зза-бугра. Надто вже цікавить мене ця модель :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до речі там Самсунг випереджає Нокіа по продажу , а в нас навпаки

Мені здається що і в нас вже випереджає.

А навіть якщо ні, чим це погано? Імхо, телефони Нокія в середньому кращі за Самсунг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yaryk, я також шукаю B2710 і інфа ,що його в нас може не бути, не тішить взагалі. Хоча вже починають з'являтись відгуки з України про нього, але це поки що привезені з РФ.

max, давайте утримуватись від фраз "ХХХ краще за YYY", ато будуть холівари)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ko3bMa, сертифікованих В2710 в Україні точно не будуть продавати. Несертифіковані ніби мають з'явитись у стайлуса, при чому, обіцяють ціну менше 100$ :rolleyes: . Але хто зна як довго пропрацює несертифікований...

На єбеї вже зараз можна купити B2710, з доставкою вийде менше 200$, і ніби маючи митну декларацію, можна спробувати самому офіційно сертифікувати його.

Я ще думаю, чекаю коли впаде ціна і продаю свій B2100 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За 120 доларів , які складає різниця в камеру 2 мп у 2710 і 0.3 мп у 2730 , можна купити чудовий фотоапарат . :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А окрім камери, ти не помічаєш ніяких відмінностей між B2710 і E2370 ?

Див. пост №6

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну таки є трохи

Одне можу сказати точно, якщо у нас на нього буде попит- на опті він неодмінно з,явиться.

Десь до відкриття купального сезону :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...