Перейти до змісту

шаурма


char

Рекомендовані повідомлення

Всем привет!

есть вопрос: может кто знает рецепт соуса к шаурме?

Я думаю, что все пробовали на Варшавке шаурму у Шерифа или как его там.

Сколько не пробовал, такой не получается.

подскажите если знаете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всем привет!

есть вопрос: может кто знает рецепт соуса к шаурме?

Я думаю, что все пробовали на Варшавке шаурму у Шерифа или как его там.

Сколько не пробовал, такой не получается.

подскажите если знаете.

знаєм знаєм

Соус до Шаурми а це ні що інше як турецьке блюдо яке в європі називають Дьонер-Кебаб або просто Дьонер називається "Цацикі"

Шкода що я не пробував Шаурму у Шерифа і не знаю її смак

В україні його приготувати можна якщо мати пару трав ізза чорного моря а також знати технологію приготування домашнього майонезу. Після 2 років екпериментів (ну дуже тосковали по ньому оскільки пару років жив за бугром) винайшли замінники бистрого пригутування Цацикі

1) Стакан сметани 15%

2) 1/4 стакана майонезу провансаль№1 львівського жиркомбінату!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3) дрібною соломкою нарізаний квашений огірок (довжиною 10 см діаметром 4-5см)

4) перець чорний мелений (кінчик ложки чайної)

5) перець духмяний 1 горошина - (слід вийняти зранку)

6) якби були квашені перці по турець тоб нарізали трошеки їх а так НЕМА

7) спрілої петрушки чуть чуть (ложку мілко мілко нарізаної)

Робити ввечері

Перемішати і поставии на ніч в холодне місце на ніч

От і все. Прошу тільки не ржати СОУС сам підбирав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у Шерифа или как его там

ШАРІФ звати його ;)

А спитатись ти не пробував???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А спитатись ти не пробував???

Так тобі і відкриють секрет приготування соусу ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добыл как-то простой австралийский парень золотую рыбку ну и, как водится, три желания своих получил. пожелал он первый раз чтобы член был у него 30 см. сказано - сделано. потешился недельку и снова к рыбке - сделай, говорит, чтобы 50 см был. не вопрос, рыбка сделала. но хорошего мало не бывает, через неделю парень снова к рыбке и говорит - сделай так, чтобы член все время рос. рыбка исполнила последнее желание и пропала. через неделю парень благополучно скончался от оргазма и друзья парня похоронили. на всякий случай вниз лицом. вот такая поучительная история.

а мораль вот в чем. примерно через год-два член пророс где-то в окрестностях Луцка и продолжал расти. ну кто-то, не будь дурак, поставил там палатку и стал продавать шаурму gallery_32_26_921.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хотел я ету иторию написать, но не рискнул...

модера побоялся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Zevs_Isver:

это "модераторы шутят"

а вообще соус предложенный vanus пригодится, imho, для любого блюда из говядины/телятины. надо будет попробовать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вдобавку хочу сказати що до нього додав один компонент - ложка творогу. повірте не завадила

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я по інградієнтам скажу шо мяса там вже не треба. І так піде))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасиб за рецепт, попробую.

Но я слышал, что перед тем как жарить мясо, его надо замариновать,

или не обязательно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"оффтоп"

Саме смачне мясо це коли воно свіже, маринують мясо несвіже або те яке завчасно знаєш що буде дого лежати

2 Zevs_Isver:

а вообще соус предложенный vanus пригодится, imho, для любого блюда из говядины/телятины. надо будет попробовать

Дуже підходить до печеної картоплі і до картоплі фрі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 рік потому...

Одну горошину роздавити треба? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

foxx77, ты это к чему, собственно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рецепт:

5) перець духмяний 1 горошина - (слід вийняти зранку)

шо з горошиной робити, кинути в сметану?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...