Перейти до змісту

Підкажіть яким кабелем під"єднати комп"ютер до телевізора

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Домашній кінотеатр не витягує фільми в хорошій якості.

Хочу напряму підключити комп"ютер до телевізора. Але незнаю який потрібен кабель (звук, відео) і де його купити (потрібно 15м), підкажіть будь-ласка.

телевізор:

Интерфейс 2xSCART, 2xHDMI, компонентный вход, 2 аудиовхода 2xRCA, VGA (15-пиновый коннектор D-Sub), аудиовход миниджек 3.5 мм, аудиовыход 2xRCA

Разъемы на боковой панели монитора HDMI, композитный вход, вход S-Video, аудиовход 2xRCA, разъем 3.5 мм для подключения наушников

відеокарта:

TV out S-video, RCA или Компонентный (RCA Y Pb Pr) через переходник

Порты 2 выхода DVI-I

77697_2312_draft_large.jpg77697_2321_draft_large.jpg62775_conn_large.jpg

Опубліковано

жаль шо відяха не має HDMI виходу. Так міг би підключити відео+аудіо єдиним шнуром. Правда знайти цей HDMI кабель на 15 і більше метрів не так вже і просто... Наразі я в пошуках такого, бо маю таку саму мету з"єднати ПК з телевізором. :rolleyes:

P.S. ще як варіант - можеш купити HD медіа плеєра до телевізора, який програє майже всі існуючі на сьогодні формати, в тому числі і .MKV. Тобто фільми з якістю і1080 будуть іти без проблем. Але нормальний функціональний плеєр коштує більше 2тисяч грн + HDD вінчак до нього.. або принамйні флешка на 8-16гіг. В сумі недешево виходить :unsure:

Опубліковано

ну, ХД-плеер был бы идеал конечно, да и выиграшнее в данной ситуации, но они сейчас ещё дороговаты.

Как вариант, можно подключить через переходник DVI-HDMI такого типа

image_284471.png

Где купить - не скажу, не знаю. Цена на него 30-50 грн. (В уанете на всяких розетках погугли, или по комп. фирмам пробегись). Другой вопрос, где найти подешевле кабель ХДМИ на 15 метров. Тут цена более печальна от 100 у.е. Хотя может за год подешевели. Да, и постарайся уговорить продавца на манибек при покупке кабеля, т.к. есть вероятность, что будут проблемы с передачей картинки на такую дистанцию. А для звука нужно будет протянуть обычный аудио-кабель, с этим проблем быть не должно.

ЗЫ За аудио-кабель можно узнать в киоске на Варшавке. Это нужно спускаться от Там-Тама к Слону, по левой стороне, недалеко от "дверных" киосков. Может ещё у девушек что-то есть в двух-этажном киоске, около павильона (ряд с мобильниками).

Опубліковано

почитайте ось цю тему стосовно кабеля HDMI, досить інформативна. Оскільки у вас на відяшці немає прямого HDMI роз*єма а є тільки DVI, то звук дійсно прийдеться підключати окремо (DVI не пропустить звук, тільки картінку, на відміну від HDMI) з звукової карти. Перехідник DVI->HDMI присутній в комплекті відяшок Асус (в моєму випадку). Сам збираюсь міняти відяшку через те що немає HDMI роз*єма. На тих відеокартах де він є, також є роз*єм для підключення звуку з звукової, щоб картінка + звук йшли одним кабелем до телевізора.

Опубліковано

якщо буде напряму з відеокарти виходити ХДМІ то якість буде кращою?Користуюсь такою фішкою як написав LaMeRiLKiN

Опубліковано

2 LaMeRiLKiN

15 метрів HDMI шнура на сьогодні коштує в районі 500грн, навіть дешевше. Так шо це буде полюбому в 4-5 раз дешевше за покупку HD плеєра.

проблємка в іншому:

1) щоб цей шнур зміг передати сигнал до ТВ входу без підсилвача (а підсилювач - це ще до 500грн... тУт така цяцька 33$ наприклад). Як я зрозумів, 10метрів - без проблем все, 15 і більше - залежить від якості самого кабеля, тобто як повезе. Хоча, якщо так подумати, то навіть доплативши тих 35$ за підсилювач, загальна ціна (~800грн) не така вже і висока, порівняно з HD плеєром (~2500грн)

2) як я вже згадував, не так просто знайти подібний, довгометровий, кабель. Особливо з умовою манібеку.

Тому, якщо хтось знайде в Луцьку - дайте знати ;)

2 TUBORG

якщо буде напряму з відеокарти виходити ХДМІ то якість буде кращою?

Так. Технологія передачі сигналу по кабелю типу HDMI більш досконала і новіша за передачу по DVI. Тому воно того вартує, щоб доплатити "паро грн" і взяти собі відяшку з HDMI розЄмом. Тим більше, на сьогодні це взагалі не проблема. В мене, наприклад, взагалі інтегрована відяшка ішла вже з HDMI. Потім докупив 9600, яка наразі і стоїть :)

Хоча, якшо дивитись HD-ріпи по 4-5 гіг, то різниця в якості має бути не на стільки аж помітна, імхо. Головна перевага HDMI кабеля у вашому випадку - передача крім відео, ще й звуковго потоку! Тобто замість двох шнурів по хаті буде йти лише один

Опубліковано

Хоча, якшо дивитись HD-ріпи по 4-5 гіг, то різниця в якості має бути не на стільки аж помітна, імхо.

залежить ще від того який в вас телевізор - HD Ready чи Full HD. Наприклад, різниця між BDRip 1080p на Full HD та BDRip 720і (як раз десь 4-5 гіг) на HD Ready буде досить суттєвою. Особливо для тих, хто купуючи Full HD-тєлік знає за що він платить додаткові 1-2 тисячі

Опубліковано

15 метрів HDMI шнура на сьогодні коштує в районі 500грн, навіть дешевше. Так шо це буде полюбому в 4-5 раз дешевше за покупку HD плеєра

Не файкт що в стільки раз дешевше, користуюсь таким фільми тягну по лан кабелю з компа.

цікава ідея, я так розумію в цьому випадку ми тягнемо по хаті виту пару, встромляємо в це чудо техніки , далі з*єднуємо коротким HDMI-кабелем з телевізором і маємо щастя?

Опубліковано

15 метрів HDMI шнура на сьогодні коштує в районі 500грн, навіть дешевше. Так шо це буде полюбому в 4-5 раз дешевше за покупку HD плеєра

Не файкт що в стільки раз дешевше, користуюсь таким фільми тягну по лан кабелю з компа.

цікава ідея, я так розумію в цьому випадку ми тягнемо по хаті виту пару, встромляємо в це чудо техніки , далі з*єднуємо коротким HDMI-кабелем з телевізором і маємо щастя?

Точно так! :smile-zachot:

Опубліковано

є також плеєри з USB, в які легко втикаються wi-fi і ніяких кабелів  і ширини каналу вистачає :)

Опубліковано

є також плеєри з USB, в які легко втикаються wi-fi і ніяких кабелів  і ширини каналу вистачає :)

Якраз в тому плеєрі про який написав вище є два порти USB через які можна підключати WI-FI USB адаптер (можливість роботи з WI-FI якраз з'явилась в останніх прошивках).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...