Перейти до змісту

Яка різниця в моніторах між більшим та меншим

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мучить питання - є два розміри дисплеїв - 15,6 та 16 дюймів і там ,і там - WXGA HD (1366x768)

Теоретично зрозуміло,що з більшою діагоналлю може бути якість зображення гірше,але наскільки? Чи буде відчутно це при роботі з офісними програмами,роботі з текстом?

Нажаль ,подивитися в "живу" в Луцьку не вдаєтся,хочу замовити ноутбук в інтернеті,та вот виникло таке питання.

Опубліковано

Точно не буде...бери менший і все ..той ноут буде менш ширший (ну трошечкиии). Це приємно :rolleyes:

В залежності з якою метою буде використовуватися ноут...16-15.6=0.4 (дюйми).Тепер 0.4*2.54=1.016 (см)...Тобі ця різниця принципіальна ???Я наприклад за 16...А різниця в ціні є ???

Опубліковано

Важлива не сама різниця в матриці для мене,а важливо те,що за той час,що я вибираю ноутбук,саме модель з 16 дюймовим екраном і подобаєтся (Asus з серії N),а вони всі з 16 дюймовим екраном).

Різниці в ціні немає.Також і збільшення 1-2 см. в загальних розмірах теж не суттєва.Вот в ворді буде краще працювати коли екран більший.

Ноутбук беру,бо заставили взяти офіс,так що трохи для офісних потреб - робота в корпоративних програмах та текстові документи,та в Ікселі таблиці.

Але цеж буде мій особистий,значить і для фільмів,як кудись поїду,і син грає в ігри на комп"ютері,теж може захоче скористатися.

Я десь читав,що хтось писав :) що на такому моніторі не удобно працювати з текстом,бо пікселі трохи завеликі ... але що саме він мав на увазі не зрозуміло,може він спеціально придивлявся,а може дійсно текст такий як збільшити фото телефона,де на екрані є текст - тоді добре видно з яких "геометричних фігур" складаєтся зображення.

Опубліковано

Ще хотів запитати,більшість ноутбуків йде без ОС,вот про неї маю питання,маю ліцензійну 7 але вже раз ставив її на комп"ютер,і активував.

Я можу поставити її на ноутбук ? А то говорять,що для офісу потрібно з ліцензією.

Опубліковано

Для цього, канешно, варто було б знати, що у тебе за ліцензія, але, майже у всіх випадках ліцензія дає право використовувати ОДНУ копію системи, а інколи вона ще й прив’язана до конкретного заліза. Якщо маєш на увазі, що десь ставив, але її там більш немає, а поставиш на ноут, то все гуд. Якщо активував лише раз, то без проблем все активується.

А по темі - принципової різниці немає, не думаю, що цим варто перейматись. Ну і, власне, можна спробувати знайти в Луцьку моделі з такими ж екранами і сходити порівняти.

Опубліковано

в подавляючій більшості прайсів 16 дюймів пишуть замєсто 15,6. Доказано Zanussi (знайомий продавець з БидлоРадо)

Опубліковано

Если закончится гарантия и навернётся матрица, цена что на 15,6 что на 16 дюймов одинаковая. У меня 15.4----3-и года радуюсь жизни)))

Опубліковано

...Ну і, власне, можна спробувати знайти в Луцьку моделі з такими ж екранами і сходити порівняти.

Вже пробував,немає з такою діагональю,по крайній мірі там де я був

в подавляючій більшості прайсів 16 дюймів пишуть замєсто 15,6.

Все ж таки,має бути,бо порівнював на одному сайті,і скрізь 15,6 і тільки ці моделі з 16. Плюс читав обговорення саме цієї моделі на форумі,і саме про 16 дюймовий екран йде мова...

Если закончится гарантия и навернётся матрица, цена что на 15,6 что на 16 дюймов одинаковая.

Скажу чесно,якщо він прослужить без проблем весь гарантійний срок,теж буду радий (на нього - 24 місяці)

Ну і ,мабуть,вирішив цю ситуацію простіше - вибрав з 15,6 щоб не мучитись :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...