Перейти до змісту

Пропоную додатковий заробіток

mila7

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную додатковий заробіток без відриву від постійного місця роботи. Суть полягає у розповсюдженні текстильних виробів з Єгипту,а саме - велюрові та махрові рушники.Даний товар вирізняються відмінною якістю та чудовими експлуатаційними характеристиками. Всіх, кого зацікавила дана пропозиція і хто хоче отримати більш конкретну інформацію, а також побачити каталог виробів, прошу писати на [email protected]

Опубліковано

якщо я до вас "влаштуюсь", то це я типу тоді матиму діставати всіх знайомих і працівників на роботі рекламою чудо-рушників? :D

Опубліковано

якщо я до вас "влаштуюсь", то це я типу тоді матиму діставати всіх знайомих і працівників на роботі рекламою чудо-рушників? :D

Саме так. ^_^

Доречі, в мене їх реалізують подруга та кума. В однієї купила 2 набори з трьох рушників, в іншої - два банних рушника.

Вони - не чудо - не самоочищаються, самі не витирають :D , але якість дійсно гарна, тому особливої реклами і не треба.

Опубліковано

якість дійсно гарна, тому особливої реклами і не треба.

це була реклама? :P

яка ціна банного рушника?

Опубліковано

якість дійсно гарна, тому особливої реклами і не треба.

це була реклама? :P

яка ціна банного рушника?

Якби це була реклама - я б залишила контакти подруг :P

Я купувала ще в липні - здається 140грн (не впевнена).

Жаль, в цей розділ фоти не можна ставити - я б Вам показала які вони гарні.

будь-ласка, киньте в приват

І мені - в приват

Ок. Тільки, щоб ви розуміли, це фото лише тих двох рушників, що я купила собі. Каталога в мене немає.

Опубліковано

Якби це була реклама - я б залишила контакти подруг :P

а може ви "іздалєка" заходите :smile3:

Жаль, в цей розділ фоти не можна ставити - я б Вам показала які вони гарні.

будь-ласка, киньте в приват

Опубліковано

Купувала роки два тому єгипетські рушники, якість дійсно хороша, приємні до тіла. Порада: купувати темного кольору, світлі з часом затираються і як слід не відпираються.

Рушники дорогуваті, але того варті, звісно якщо це справжній "Єгипет"( дивитися по етикетках)

Опубліковано

Купувала роки два тому єгипетські рушники, якість дійсно хороша, приємні до тіла. Порада: купувати темного кольору, світлі з часом затираються і як слід не відпираються.

Рушники дорогуваті, але того варті, звісно якщо це справжній "Єгипет"( дивитися по етикетках)

Ці рушники дійсно з Єгипту. А ви купували які? Махрові чи велюрові?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...