Перейти до змісту

Від’ємний баланс на припейді МТС

Рекомендовані повідомлення

Тариф «Супер МТС – Всі мережі з послугою Два Нулі». Останнім часом помітив, що кудись почали пропадати гроші з рахунку. Телефонував тільки по мережі, а це безкоштовно, ніякими послугами більш не користуюсь. Списував на те, що телефон десь втіхаря ходить в інтернет. Ну біс з ним. Припустимо, таки то все по моїй вині, десь щось заплутався, не розібрався і т. д.

Сьогодні валяюсь вдома хворий, болить горло, розмовляти взагалі боляче. Тому нікому і не телефоную, та й потреби нема. Тут ввечері приходить смс наступного змісту: "Ваш рахунок заблоковано по низькому балансу. Будь ласка, поповніть ваш рахунок." Перевіряю баланс: -13 копійок. WTF??? Вчора ще гроші були, телефонував же і не блокувалось нічого. Ну біс з ним, припустимо то я в припадку білої гарячки десь потратив гроші. Але хіба можна заходити в мінус на передоплачуваному тарифі?

До речі, роздруковка витрат платна? Як проконтролювати, куди витрачається баланс? Що порадите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мінус заходити можна, принаймні було колись.

А в тарифі два нулі нема такого, що в день знімають плату за тариф по декілька копійок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та нема, ніби, такого. Принаймні, раніше, коли я мало користувався цим номером, у мене місяцями гроші лежали. При тому, що я в аську іноді виходив. Ну і не чув і не бачив ніде такого, може десь супердрібним шрифтом є?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну взагалі то таке може бути, що коли ти користуэшся телефоном то бувають глюки коли кошти не знімають одразу, а тоді коли проходить білінговий період то тільки тоді кошти знімуть, а оскільки в тебе коштів зовсім трошки то система і заганяє в мінус.

от так! це я тобі зі своєї практики в компанії umc!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мав подібний досвід з білайном.

виявили куди діваються гроші разом з оператором, в мому випадку було активовано послугу заборону визначення номера. і знімало вдень по пару коп.

спробуй зателефонуй... думаю скажуть що і куда :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оператор має сказати ВСЕ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю там якась послуга "підключилась" з абонплатою... В мене так було клацав брат телефон, набирав *101*цифри# А потім почали пропадати гроші. Причина як я потім дізнався від оператора - через швидку команду *101*19(вроді)# був активований антивизначник номера, який і брав щоденну абонплату...

Телефонуй оператору, не встидайся. Це ж їх робота...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

телефон звичайний чи смарт, комунікатор і т.д.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон яблучний.

Телефонуй оператору, не встидайся. Це ж їх робота...

Та не встидаюсь.) У мене горло хворе зараз, мені боляче розмовляти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон яблучний.

на днях стаття в неті на очі попалась, як якийсь вірус поставив на коліна пів китаю, залишивши людей без зв'язку. Сам розсилався по адресній книзі власника телефону, зрозуміло що за кошти власника. Звичайні телефони на таке не здатні, а от яблучні саме то. не знаю, погугли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене теж так було. Але в мене стоїть мелодія замість гудків. коли недостатньо коштів - приходить смс що неможливо продовжити термін дії мелодії. А потім все одно знімає 7грн \навіть в мінус\.

Яблучний телефон вилазить в інет навіть без твого відома. Якщо налаштований інет. Своєму я перекриваю кисень - змінюю один символ в настройках. А коли треба мені в інет - вертаю назад :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, є програми різні, щоб виключати інет, хоча я теж так роблю з настройками.)) Так спокійніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...