Перейти до змісту

Зніму подобово квартиру

Woker

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Студенти(багато) знімуть квартиру(не менше 1 кімн.) для святкувань(не важливо чого)

Опубліковано

0958205345 Інна

сам знімав квартиру 3х кімнатну біля "Слона", в неї ще пару квартир по місту думаю домовитесь!=)

можу виложити фотки квартири на мило

P.S є ще одна квартира по вул. Липинського

0997541669

Опубліковано

0958205345 Інна

сам знімав квартиру 3х кімнатну біля "Слона", в неї ще пару квартир по місту думаю домовитесь!=)

можу виложити фотки квартири на мило

P.S є ще одна квартира по вул. Липинського

0997541669

фоткі це супер, в тебе скайпа нема?

Опубліковано

Ви мене вибачте, але жодна людина, при здоровому глузді, не здасть квартиру студентам (а їх же ше ж і багато) для святкувань... Потім прибирати - собі дорожче...

Опубліковано

Ви мене вибачте, але жодна людина, при здоровому глузді, не здасть квартиру студентам (а їх же ше ж і багато) для святкувань... Потім прибирати - собі дорожче...

можна за тысяч 6 грн.

а так да

Опубліковано

головне не казати хазяйці, що вас буде багато, і не буянити, щоб сусіди не приходили з погрозами, що визвуть наряд!а прибрати можна після себе думаю тим більше що хазяйка перед тим як здавати квартиру нагадає про це!

Опубліковано

Думаю, що домовитись можна. Сам студент і не раз знімали квартиру і все нормально. І ціни нормальні були, орієнтовно 15 чоловік - 800грн за добу. Номерів не маю, але такі квартири не рідкість і якщо люди адекватні то все буде нормально. Ну і звичайно після себе прибрати.

Опубліковано

І ціни нормальні були, орієнтовно 15 чоловік - 800грн за добу.

Ніколи не знімав, але видно щось упустив в розвитку нашої цивілізації, з яких це пір 800 грн за добу стало нормальним, ви в Буковелі знімали під Новий рік чи що? :sq_ye:

Опубліковано

Студенти(багато) знімуть квартиру(не менше 1 кімн.) для святкувань(не важливо чого)

за 1000 грн/доба з 31 грудня на 1-ше січня можу здати 1-но кімнатну квартиру на 33-му... Якщо є бажання та можливості прошу в приват...

Опубліковано

за 1000 грн/доба з 31 грудня на 1-ше січня можу здати 1-но кімнатну квартиру на 33-му... Якщо є бажання та можливості прошу в приват...

А перед тим килимки заберете і шпалери знімете?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...