Перейти до змісту

Need for Speed 11

Teo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
post-2716-1196706504.jpg НАРОД ЯКОЮ МАШИНОЮ МОЖНА ЦЕ ПОЙТИ??????????? ;)

Я тільки що ЦЕ закінчив - Mazda RX-7. Це дійсно найскладніший гоночний день. Пробував BMW M3 нове, Nissan Skyline старий і Toyota Supra. Нарешті перевів в категорію "Спід" виграну в короля дріфта Мазду - це ВОНО. Хоча я розбивався раз 10, але все таки висидів.

А самого короля спіда взути взагалі немає що. Він на своєму чемодані на третину траси відстає.

Категорія "Спід" була в мене останньою. Все - я Street King на середньому рівні складності - повертаюся назад до Heroes 5 :)

P.S. 2 hitachi А тобі ще з Ватанабі весело буде - і теж найпроблемніше в "спідах".

• Відповідей 113
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ох і дякую? -так на мазду треба 4 рівня убгрей...і де його взяти...."ЗІЛ" візьму, :blink: я їх там всіх зделаю ;)

Опубліковано
ох і дякую? -так на мазду треба 4 рівня убгрей...і де його взяти...."ЗІЛ" візьму, :) я їх там всіх зделаю :)

Так ти ж Мазду виграв в дріфтах - в неї вже є майже все що треба. Переводь її в спід. Може там яку дрібницю ще докупити треба - а так нею я й виграв. :D

Опубліковано

Хто грав НФС на відеокарті Гефорс 6600 напишіть будь-ласка які настройки ви виставляли і скільки воно приблизно фреймів видавало.. Ато я незнаю чи варто зараз брати гру і грати на низьких чи зачекати до кращих часів коли куплю нове залізо B)

Опубліковано
Хто грав НФС на відеокарті Гефорс 6600 напишіть будь-ласка які настройки ви виставляли і скільки воно приблизно фреймів видавало.. Ато я незнаю чи варто зараз брати гру і грати на низьких чи зачекати до кращих часів коли куплю нове залізо :)

пробував на GeForce 6600 i Radeon x700 і з різними процесорами, грати можна на середніх настройках (я писав про настройки вище, ще на попередніх сторінках), але тікі в дрег або в одиночний заїзд бо як тільки на екрані зявляються інші кари то картина доволі печальна <_< ФПС моментально "уходют в нєбитіё" - це при 2,6ГГц

короче кажучи якшо в тебе процесор одноядерний і має 3ГГц то можна пробувати

а на мінімальних навіть і не думай - спортиш враження

(якшо вже купляти компа для ігр, то купляти достатньо потужного, щоб потім не дивитися :friday: на нього а лабати)

який в тебе проц?

Опубліковано

Патч для ProStreet

Наступил конец декабря или нет, но ЕА не перестаёт удивлять чудесами. Итак, сегодня появился желанный патч для Need for Speed ProStreet!

В патче:

- исправления игрового процесса, устранение глюков игры;

- обещаный LAN сервер-клиент; :)

- обещаный контент (две трассы и 16 тачек);

- обновленная и улучшенная защита от копирования

Скачать его (227Мб) можно тут и тут.

Ps. Ввечері скачаю і викладу якщо цього до мене ні хто не зробить. :)

Опубліковано

Все це чудово, але чи "стане" patch на ту версію, що з FTP? І що це за "обновленная и улучшенная защита от копирования"? Захист від копіювання чого?

Опубліковано
Все це чудово, але чи "стане" patch на ту версію, що з FTP? І що це за "обновленная и улучшенная защита от копирования"? Захист від копіювання чого?

Побачимо. Думаю що повинен стати. то шо може прийдеться шукати новий носіді якщо старий не піде.

Опубліковано
^_^ ЩЕ НЕМА НІ НА 1С. БУКІ. АКЕЛИ.. А ТИ ПАТЧ НАКЛАВ НА ПІРАТКУ... ВОТ И КОНФЛИКТ... ХІБА ЩО ВСТАНОВИТИ АН.ВЕРСИЮ І НА НЕЇ НАКЛАСТИ ПАТЧ... :ok:;):D:) ЗАТЕ ЩО ВИКЛАВ ПАТЧ
  • 4 місяця потому...
Опубліковано

не могу найти ProStreet на фтп и в играх на лм. может это, хотя хз, не подписано. подскажите где лежит игра или залейте на фтп плз, срочно нада!!!

п.с. видел дату последнего ответа ...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...