Перейти до змісту

Шиншилка

Nautilus1

Рекомендовані повідомлення

Продам шиншилку з великою клєточкою.

350грн.

post-8631-0-68955200-1290172107_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

up

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Какой возраст у Шиншилки, пол, и причина продажи??? Очень интересует!!! Пишите в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Какой возраст у Шиншилки, пол, и причина продажи??? Очень интересует!!! Пишите в приват.

Вік 7 місяців, хлопчик, причина продажу - була в людей вони купували для дитини, дитина натішилась і доглядати довелося мамі якій це аж геть не нада я купував для дружини по якімсь невідомим для мене причінам їй не понравилась, бо вона нічна тваринка в основному так шо скоро піду з шиншилою жити на вулицю вот і продаю :blush: )))...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Понятно. Скажи, а можно было бы взять его на день-два, посмотреть что это за зверёк. Я очень хотела Шиншилку, но ни как не решалась, говорят, что они очень активные зверюшки)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Понятно. Скажи, а можно было бы взять его на день-два, посмотреть что это за зверёк. Я очень хотела Шиншилку, но ни как не решалась, говорят, что они очень активные зверюшки)))

Да нє, я хочю щоб попала в хороші руки а не так, погратися і забирайте... Ви собі подумайте, почитайте в інтернеті про них подивіться відео на ютубі а там як надумаєте то звертайтеся, хоча не знаю чі ще буде бо повідомлень в пм багато...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А подойти посмотреть на него где можно и когда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по поводу того, что "попадёт в хорошие руки", то не сомневайтесь, я переживаю что бы потом МНЕ не пришлось идти в месте с ним на улицу)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нуль505552379 набирайте домовимся...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Revsil, почитайте спочатку побільше про шиншилок, перед тим як надумаєте взяти собі.

Nautilus1, правду каже. за ними треба догляд і догляд. вони набагато вимогливіші і примхливіші аніж скажімо хом"ячки чи морські свинки.

Їм треба тиша і спокій - якщо у вас в квартирі шумно, любите голосно слухати музику абощо, то шиншилам це буде шкодити.

Вони нічні звірки - вночі будуть тарабанти в кліточці і не давати спати. Щоб цього не було - їх треба "вигулювати" щовечора.

випускайте з кліточки - хай погоняться. тоді і вночі вони теж спатимуть. Ще їм потрібно раз в два три дня влаштовувати "пісочні" ванни.

Що буду розказувати - забийте в гугл "шиншила уход" і почитайте. веду до того що вони потребують досить багато уваги і турботи.

це хом"ячку можна кинути трішки корму раз в день, дивитися щоб була вода в поїлці, та чистити клітку раз в 4-5 днів.

а з шиншилкою все складніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

up

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пушихвота забрали, нехай тішить нових хазяїв)))

Тему можна закривати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...