Перейти до змісту

Шиншилка

Nautilus1

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Какой возраст у Шиншилки, пол, и причина продажи??? Очень интересует!!! Пишите в приват.

Вік 7 місяців, хлопчик, причина продажу - була в людей вони купували для дитини, дитина натішилась і доглядати довелося мамі якій це аж геть не нада я купував для дружини по якімсь невідомим для мене причінам їй не понравилась, бо вона нічна тваринка в основному так шо скоро піду з шиншилою жити на вулицю вот і продаю :blush: )))...

Опубліковано

Понятно. Скажи, а можно было бы взять его на день-два, посмотреть что это за зверёк. Я очень хотела Шиншилку, но ни как не решалась, говорят, что они очень активные зверюшки)))

Опубліковано

Понятно. Скажи, а можно было бы взять его на день-два, посмотреть что это за зверёк. Я очень хотела Шиншилку, но ни как не решалась, говорят, что они очень активные зверюшки)))

Да нє, я хочю щоб попала в хороші руки а не так, погратися і забирайте... Ви собі подумайте, почитайте в інтернеті про них подивіться відео на ютубі а там як надумаєте то звертайтеся, хоча не знаю чі ще буде бо повідомлень в пм багато...

Опубліковано

по поводу того, что "попадёт в хорошие руки", то не сомневайтесь, я переживаю что бы потом МНЕ не пришлось идти в месте с ним на улицу)))))

Опубліковано

Revsil, почитайте спочатку побільше про шиншилок, перед тим як надумаєте взяти собі.

Nautilus1, правду каже. за ними треба догляд і догляд. вони набагато вимогливіші і примхливіші аніж скажімо хом"ячки чи морські свинки.

Їм треба тиша і спокій - якщо у вас в квартирі шумно, любите голосно слухати музику абощо, то шиншилам це буде шкодити.

Вони нічні звірки - вночі будуть тарабанти в кліточці і не давати спати. Щоб цього не було - їх треба "вигулювати" щовечора.

випускайте з кліточки - хай погоняться. тоді і вночі вони теж спатимуть. Ще їм потрібно раз в два три дня влаштовувати "пісочні" ванни.

Що буду розказувати - забийте в гугл "шиншила уход" і почитайте. веду до того що вони потребують досить багато уваги і турботи.

це хом"ячку можна кинути трішки корму раз в день, дивитися щоб була вода в поїлці, та чистити клітку раз в 4-5 днів.

а з шиншилкою все складніше.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...