Перейти до змісту

Поздравляю Всех аграриев с профессиональнымпраздником


VINNI_POOH

Рекомендовані повідомлення

Жители болгарского села Габрово долгие годы работали над одной серьезной проблемой. Они скрещивали корову с жирафом, чтобы получить новое животное, которое бы давало молоко, а кормилось ... в соседнем районе! Их коллеги из России скрещивали корову с медведем, с тем чтобы вывести такую корову, которую можно было бы кормить только летом, а зимой она ... сосала лапу! Предлагаю выпить за работников сельского хозяйства, которым приходится решать такие сложные задачи!!!

Крепкого здоровья, долгих лет, светлого неба над головой!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і мені приємно))) якось день с/г працівника не так гучно святкують у нас... (((

хоча деякі кантори гудяють на всю катушку)))

Вітаю Вас колеги з нашим святом :g15:

Врожаю, безхмарного неба і матеріального задоволення від сільськогосподарської діяльності)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой...як багато привітань з святом людей, як працюють над тим щоб було в нас і каші і м'ясо..і яйця ..))зазвичай с/г виробництов було на найнищому рівні.шкода.багато праці вкладено...просто уклін людям, які дбають про те, щоб МИ мали хліб і до ХЛІБА..а ще не просто.. зовсім))

і ще..додам.. в таких умовах, яке м'ясо ми їмо.. але хто безгрішний хай перший кине в мене камінь..(так здається сказв одни з багатих особистостей,не працює наше с/г ніхто не працює..не моє можливостей розгорнутись.. (об'єктивна думка, чи не дуже) не дбає держава про нас..(про с/г вироб-во\)сумно..добре що є.. чи не добре..бідолашки.. мають самі виживати..(це я про с/г воробництво.) це не легко..ні разу))то давайте задумаємся.ей..

тому я лишній раз вітаю соромязлмвих діячів с/г господарства!!! і бажаю Вам дотацій від держави!!!!отримати вчасно!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 рік потому...

Себе і всіх причетних вітаю з професійним святом,

з Днем працівника сільського господарства!

Сприятливої погоди, гарних врожаїв та приростів!

mgm.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 11 місяців потому...

День працівників сільського господарства України

Сільськогосподарська галузь для української держави завжди була однією їх пріоритетних сфер розвитку як зовнішньої, так і внутрішньої економіки країни. Господь наділив українську державу багатими на чорнозем, родючими землями, крім того, після розпаду старого Радянського Союзу, аграрний сектор отримав нове дихання, доступ до найбільш ефективних закордонних технологій і методів обробки землі. Це дозволило організувати агропромислову галузь, як одну з найбільш важливих стратегічних напрямів не тільки в економічному відношенні, але і активною політичною та геополітичною складовою життєдіяльності українського суспільства.

Питання організації виробництва та підтримки продовольчого забезпечення для окремої держави актуальні в усі часи. Від цього залежить не тільки життєздатність і самодостатність країни та суспільства, але й безліч найрізноманітніших напрямків людської діяльності. Важливість праці працівників сільського господарства підкреслювалася ще з часів колишнього СРСР. Це знаходить своє підтвердження і в Указах Президії Верховної Ради СРСР від 2-го жовтня 1986-го року «Про встановлення щорічного свята «Дня працівників сільського господарства і переробної промисловості агропромислового комплексу»" і № 9724 -XI, датованим 1-м листопада 1988-го року «Про внесення змін до законодавства СРСР про святкові і пам’ятні дні», в якому День працівників сільського господарства і переробної промисловості був додатково закріплений і встановлений на третю неділю листопада.

Нове українське законодавство не обійшло своєю увагою це важливе професійне свято. Згідно Указу Президента України № 428/93, датованим 7-м жовтня 1993-го року, професійне свято працівників сільськогосподарського та агропромислового комплексу, організацій і підприємств по переробці сільгосп-сировини, обслуговуючих та заготівельних підприємств і харчової промисловості, зберіг цю славну традицію і відзначається як і раніше, у третю неділю листопада.

Вітання на адресу всіх, хто так чи інакше пов’язує свою трудову діяльність з обробкою нашої землі, збиранням, переробкою та заготовленям її плодів, здійснюючи цю важливу для всіх нас роботу! Низький Вам уклін! Поваги, здоров’я і благополуччя Вам і Вашим родинам! З Днем працівників сільського господарства Вас!

В 2013 році День працівників сільського господарства України припадає на 17 листопада.

Вітаю!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...