Перейти до змісту

продам HTC HD Mini

Marshall

Рекомендовані повідомлення

Придбав апарат, тиждень погрався - не подобається, не моє.

опис тут

повний комплект+карточка 16Гб = 3000грн.

без гарантії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а гарантія де ділась?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

контрабас

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене відчуття, що десь тут розвод. Більше нікому так не здається?

http://stylus.com.ua/ru/products/details/37694/index.html

HTC HD Mini (T5555) (UA UCRF)

наскільки мені відомо в назві буковки вказують на сертифікацію?

Гарантия (месяцев) 12 месяцев

теж непогано, правда?

Цена: 345.00 $ (2760 грн.)

Есть в наличии

О, приємно! Навіть врахувавши доставку

P.S. я не полінувався і перезвонив на цю фірму. Немає в наявності. Буде на наступному тижні. Як часом буває з інет-магазинами з низькою ціною

P.P.S. не полінувався і передзвонив на наступну фірму

http://www.mobilluck.com.ua/katalog/pocketpc/htc/htc-T5555_HD_Mini_EU-18536.html?utm_source=hotline&utm_medium=price&utm_campaign=cartprice

є в наявності, Цена: 2751 грн (343 $), правда не сертифікований, гарантія 12 міс.

Так в чому підвох? Можливо цей має золотий стилус чи ще якісь прибамбаси?

Я би краще взяв собі телефон новий, ні разу не юзаний, з новою 16Гб карткою за 3000 грн, а на додачу отримав би гарантію та документи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Двічі перечитав повідомлення від snikey і мені здалося що я вже продав йому цей телефон за 5000грн.

таке обурення...

в мене питання: ти взашалі зацікавлений в придбанні цього телефону, чи просто бажання поспілкуватись?

по суті - я вже даво маю справу з телефонами, і кілька людей з форуму були задоволені придбавши за моїм посередництвом телефонів і я довіряю своїи постачальникам. Сервісного центру НТС в Луцьку немає, а гарантія від інтернет магазину-взагалі сумнівна річ (теж є досвід: гарантійну річ попросили привезти особисто до Києва і офіс інтернет-магазину).

За телефон я платив 350, карточка 37. (350+37)*8=3096грн.

Якщо є реальний покупець (я думаю то буде не snikey) - торгуємось.

P.S. а за гарантію я уточню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби мені було би не цікаво купити, я би не тратив свій час і гроші на телефонні розмови. Як потенціний покупець, за 3000 грн куплю собі краще новий, ні разу не юзаний, 14 днів повернення товару ще ніхто не відміняв, є гарантія. Я так і не зрозумів, чому я маю купляти саме в тебе? Торг? ок! готовий купити за 2000, продаєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби мені було би не цікаво купити, я би не тратив свій час і гроші на телефонні розмови. Як потенціний покупець, за 3000 грн куплю собі краще новий, ні разу не юзаний, 14 днів повернення товару ще ніхто не відміняв, є гарантія. Я так і не зрозумів, чому я маю купляти саме в тебе? Торг? ок! готовий купити за 2000, продаєш?

якщо зроблений дзвінок то телефон поверненню не підлягає, читай наше законодавство

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Snikey - без образ, але тобі я його не продам принципово, навіть за 3000.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Акція- якщо цей телефон якийсь дивак купить за 3000 грн, то в подарунок особисто від мене буде: 2л Чернігівського і велика пачка чіпсів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

snikey, якщо ти замовиш в інтернет-магазині, то я тобі такий самий подарунок зроблю. Ти просто не збираєшся купувати, а тільки поачив оголошення і вирішив поз***ти людину і таких вже тут куча розвелось... Це дарма трата твого часу і часу продавця і його нервів. Невже не можна пропустити оголошення??? Чи щось всередині не дозволяє це зробити???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

еще одно сообщение не в тему и неделю ридонли получат ВСЕ участники кроме топикстартера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Акція- якщо цей телефон якийсь дивак купить за 3000 грн, то в подарунок особисто від мене буде: 2л Чернігівського і велика пачка чіпсів

Телефон продано за 3000грн.

напиши в п.м. де можна отримати пиво з чіпсами?

Тему закриваємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...