Перейти до змісту

Піскоструйка! Де в Луцьку можна скористатись такою послугою?

ЙОЖИК

Рекомендовані повідомлення

Потрібно відпіскоструїти автомобільні диски, де таке можна зробити? Скільки коштує? Чи можливо є кантора яка здає ці апарати на прокат? Наперед дякую за будь-яку інфу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завод "Мотор" надає такі послуги. Як їхати від варшавки на ківерцівську, перед другим переїздом є їх реклама.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки бере за диск?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Був на Моторі, розцінки мені сказали слідуючі: за 4 шт. 17" диски піскоструйка 350 грн, разом з порошковою покраскою 500-550 грн, але можуть зробити лише після нового року, мабуть загружені сильно, чи шо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зробиш-виложи фото

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недали ліцензію їм на піскоструй. Скоро в мене буде, по суті вже є, але поки компресор слабуватий і камеру ще не доробив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недали ліцензію їм на піскоструй. Скоро в мене буде, по суті вже є, але поки компресор слабуватий і камеру ще не доробив.

Написав в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на нашому автозаводі хіба таке не роблять? Знаю що варять аргоном, то 100%, мо і таке роблять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закінчиш - давай знати))) Я тебе дрібничками задовбу)))) Люблю, щоб фсьо в мене в Жужику було по хфен-шую))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

потрібно запіскоструїти раму від ретро-велосипеда. Крім "Мотора" ще десь таке роблять у Луцьку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Techniker тобі в поміч :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надам послугу піскоструйки! 0505352096 або 248037

Знаходжусь за адресою м.Луцьк, вул.Вахтангова 16а, заїзд з вул.Авіаторів!!!(вул.Червоноармійська, вул.Ціолковського, вул.Авіаторів) Повертать в зелені ворота!

Карта місця знаходження - http://g.co/maps/h2q7k

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

хтось ще надає послуги піскоструйки? тобто номери телефонів ще актуальні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

ПІСКОСТРУМЕНЕВА ОЧИСТКА ТА ПОРОШКОВЕ ФАРБУВАННЯ

ТЕЛ.: 095-874-31-88

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Доброго время суток!!!Я знаю, что появилась новая пескоструйка в г.Луцке. Цены небольшие и делают неплохо.Услугу можно узнать по тел. +38(095) 347 53 73 Спрашивать Леонида. У них есть раскатка дисков, и они могут даже покрасить.Полный спектр реставрации дисков

post-25019-0-67262600-1401737405_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну нікуя не реклама! :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...